Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmondtam amit tudok róla, valami hiba volt benne?
Hozzátok át a Tail of Dragont, a büdöspicsába már, nemhiszem el, basszátok le valahová az Alföldre, van ott hely bőven vazze.
Hát, meg amúgy is...mivan veled? Megy még a kólás biznisz? Mikor megyünk motorozni egyet?
Alföldön?hegyet?építetünk vazze
naná hogy vágom.Az a szag ami benne volt überelte az összes AMBI-PUR terméket Kár a bömcsiért de gondolom akkor megjött az S merga azé kellett mennie
Zoli, ha az Alföldön hirtelen találtok egy hegyet, kurvajó szerpentinnel, rám számíthattok. Nem geciségből mondtam, mielőtt még annak venné valaki. Mi van veled, eltűntél, Volvos fiú...760i-t eladtam...az új vevő kifejezetten díjazta az összehányt hátsó ülést...mert a szag még mindig megmaradt. Ja és, megtaláltam az Armani ingedet a pótkerék alatt, abba csomagoltuk a szerszámkészletet. (hu de kurvára remélem, hogy vágod miről beszélek )
egy marketinges arc egyszer azt mondta hogy "drága" az ami nem érte meg az árát.Ha így vesszük ez a motor nem "drága".

Am tankolás óta 250kmet mentem vele és még mindig 4 biszbaszt mutat a kijelző:D LOL:)
én is voltam cserén:)

De akarunk,összekapjuk a társaságot,mond meg hol mikor találkozunk és merre megyünk?:D
egy tulajdonos véleményét hallottuk hölgyeim és uraim:)
Hááát, mondj valami olyan útvonalat, ami jó lehet.
igen, az enyém is 08-as, tegnap voltam a debreceni Yamaha szalonban, megnézték az 'adatbázis'ba és azt mondták, h még nem volt cserélve, majd jövőhéten jön meg a tank, és akk kicserélik. Köszi Egyébként valamikor nem terveztek Tiszántúlon motorozni?

na tessék...
haverom '95-ös TZR-ét mentek megnézni, a muksó berugókart kereste rajta, meg kérdezte, hogy ad-e hozzá pótbelsőt :))) és ez komoly
Igen, már páran túlestünk rajta. A benzin szivattyú burkolata repedhet meg ezért cserélik. Mivel a benzinszivattyú egybe van az egész műanyag tankkal így az egész tankot cserélik komplett. '08-as évjáratúakat hívtak vissza.
Hallottatok már arról, h valamelyik szériát visszahívták az egész tankot kicserélni?
igen, garanciába cserélik. Lehet kapott alulról vmit. Vagy csak eddig bírta nálam.
Azt hittem berúgókarként is szolgál de nem :D
Gariba cserélik ugye?
De hogy a mákos faszba tört az el? Mondjuk kis picsafüst rudas kapcsoló. Mind1 lényeg hogy ki lesz cserélve... Legközelebb ne izomból rugdosd mert ezek szerint te törted el herkules
holnap cserélik a kitámasztó visszajelző pöcköt eltört és ezért nem működött...
már 21ezer? az komoly...
Jajajj, majd lesz itt tiltakozás, hogy majd hiszem ha látom (nagyobbakat megfogni szerpentinen).Az tény, hogy könnyen kezelhető, egy jó motorossal, jó gumikkal tényleg jól lehet vele menni. És kisebb szerpentin/pályán tényleg foghatod a nagyobbakat, kanyarban. Igaz, nem erőgép, viszont autópályán nem kapsz csekket. Nekem már kevés, jó lenne egy nagyobb, de idén még marad...Végülis, nem rossz motor, de ha mégegyszer vásárlás előtt állnék, lehet még gondolkodnék máson is. Fogyasztással, megbízhatósággal tényleg nincs baj. Pedig, mostmár 21 ezer van az enyémbe...uff.
Ki állt ma a dunakeszi Aprilia előtt? Piros fehér R125, Yamaha Citys matricákkal? És Givi táska felpókozva az utasüllésre?
Nocsak Csáki, tapasztalat?
Nee haragudj báátyyyaa de én nem látok rajta jobb oldali visszapilantot! Jobb oldaláról 1kép nincs...lehet h összevan törve...de mind1 a te dolgod!
Optimális:) Romániban van egy 2OOOért elég jó állapotban.. nem ir semmi hibát rajta.. vajon csak kamu?