Zoli, ha az Alföldön hirtelen találtok egy hegyet, kurvajó szerpentinnel, rám számíthattok. Nem geciségből mondtam, mielőtt még annak venné valaki. Mi van veled, eltűntél, Volvos fiú...760i-t eladtam...az új vevő kifejezetten díjazta az összehányt hátsó ülést...mert a szag még mindig megmaradt. Ja és, megtaláltam az Armani ingedet a pótkerék alatt, abba csomagoltuk a szerszámkészletet. (hu de kurvára remélem, hogy vágod miről beszélek )
igen, az enyém is 08-as, tegnap voltam a debreceni Yamaha szalonban, megnézték az 'adatbázis'ba és azt mondták, h még nem volt cserélve, majd jövőhéten jön meg a tank, és akk kicserélik. Köszi Egyébként valamikor nem terveztek Tiszántúlon motorozni?
Igen, már páran túlestünk rajta. A benzin szivattyú burkolata repedhet meg ezért cserélik. Mivel a benzinszivattyú egybe van az egész műanyag tankkal így az egész tankot cserélik komplett. '08-as évjáratúakat hívtak vissza.
Gariba cserélik ugye?
De hogy a mákos faszba tört az el? Mondjuk kis picsafüst rudas kapcsoló. Mind1 lényeg hogy ki lesz cserélve... Legközelebb ne izomból rugdosd mert ezek szerint te törted el herkules
Jajajj, majd lesz itt tiltakozás, hogy majd hiszem ha látom (nagyobbakat megfogni szerpentinen).Az tény, hogy könnyen kezelhető, egy jó motorossal, jó gumikkal tényleg jól lehet vele menni. És kisebb szerpentin/pályán tényleg foghatod a nagyobbakat, kanyarban. Igaz, nem erőgép, viszont autópályán nem kapsz csekket. Nekem már kevés, jó lenne egy nagyobb, de idén még marad...Végülis, nem rossz motor, de ha mégegyszer vásárlás előtt állnék, lehet még gondolkodnék máson is. Fogyasztással, megbízhatósággal tényleg nincs baj. Pedig, mostmár 21 ezer van az enyémbe...uff.
Am tankolás óta 250kmet mentem vele és még mindig 4 biszbaszt mutat a kijelző:D LOL:)
De akarunk,összekapjuk a társaságot,mond meg hol mikor találkozunk és merre megyünk?:D
na tessék...
Azt hittem berúgókarként is szolgál de nem :D
De hogy a mákos faszba tört az el? Mondjuk kis picsafüst rudas kapcsoló. Mind1 lényeg hogy ki lesz cserélve... Legközelebb ne izomból rugdosd mert ezek szerint te törted el herkules