Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D

A gáz az hogy a pénz itt a gond, vagyis gond nincs vele, csak az én halálomért nem akarnak ennyi pénzt adni :D
Apa.nekem már oly mind1
és én mit mondjak 1 elütéssel meg egy eséssel? :P
BP.és pasz majd szólnak ha kész
dehogy! én már kétszer voltam a szalonban úgy kellett lerángatni a mociról minden alkalommal! te mikor hozhatod el? melyik városban rendelted meg?
enyémen sincs de beinditották nekem is hát te azt a hangot előbe azért nagyon odabasz.nem?vagy csak én lelkendezem ttúl?
a szalonban nincs még rendszám
otthon van vagy szalon? graaat
üzifal.Apa.50essel is ugyanúgy elüthetnek mint 125össel.vigyázok.nézd meg tüzérkét.2év, 0 baleset,0csúszás.kb
http://www.youtube.com/watch?v...
nézzétek meg, az r125-ömről tettem fel videót! megtekintése mindenkinek kötelező!
Saját keresetből veszed?
Annak örülnék a legjobban ha aztmondanád nem, és elmesélhetnéd apudat hogy fűzted meg :)
Grat hozzá Z3!
Szép vas!
hát úgy nézz ki hogy apa fogja elhozni mivel még nincs jogsim és bejáratós lesz egy darabig de igen ha kicsit meglesz járatva gurulhatunk,hát addig is, de nem venném a lelkemre ha elszunyókálnál menetközben
az RR jobb
mikor hozod el? Gurulunk majd egyet a környéken?
Észrevettétek hogy a MIdnightBlack-en nincs yamaha felirat? . . .
32,000ft vagy 33
Gratulálok minden r125 tulajnak én szombaton megyek rendezni a motor ügyit. Z3 a bukógomba mennyibe került?
Én hétvégén bementem itt Zalaegerszegen a Yamaha-ba és meg kellett néznem haverokkal ezt a gépet.
Nagyon szépen néz ki és tényleg R6-ra hasonlit. Grat mindenkinek aki ilyet vesz.
grat minden r125 tulajnak haverom most kapott egy r6-ot iszonyat durva vas
Madi neked már párszor gratuláltam ,de megteszem mégegyszer Gratulálok!
csáóka Na végre nekem is megvan a motor(vagyis már multhét óta fenntvan Szolnokon), de szombaton hozzuk le aaaliig várom
köszi
Neked is gratula Z3! Gyönyörűbbnél gyönyörűbbek....
grat .