Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor még én jártam a cityhez akkor is volt náluk egy kiállított fehér,200kmmel az órájában,de a szerelők mondták hogy már 2ezret belecsavartak...én ilyen dolgok miatt nem vennék kiállított motort.Használtauton van fent r125 egész jó áron.
nevet változtattál?nahát.
Naszály és a tegnapról még egy kép. Jóéjszakát.
MITO for drimz, yzf for life
Ja, jó volt. Majd a videót is vágd meg, aztán tedd fel. Márknak szerencséje volt, hogy együtt indultunk el
Tegnap elvoltunk
Nekem az van fent, méretben azthiszem ugyanaz, bár én nem döntök úgy mint te, de szerintem jó gumi. olyan arany középút: Tapad, és tartós. nekem 7000 van benne, de semmi kopás, te is láttad tegnap :)
Én meg Dadtól át Oroszlányon át Budapest elejéig zuhogó esőben. Egy farmerban és kabátban. Nyertem?

Kiri, vagy akinek Continental ContiTwist, vagy ContiTwist SM van a motorján: mi a vélemény a gumiról, ugyanis eljutottunk arra a szintre, hogy slickre kopott a gumim, és kéne valami új gumi. Vélemények?
* az NSR-t.
Én ma kora délután 20 km-en át zuhogó esőben "mostam meg". :D
Kicsit megsimogattam a TZR-t, nehogy rosszkedve legyen már, olyan szép lett
jah, hát ez a #1.
Ha veszek úgyis használtat veszek, mert az új kb esélytelen. pedig milyen jó lenne 2010-es fehéééér
Vagy pedig olyat ami új, de kiállított motor (0km) Néztem, pl cityéknél van egy 999ezerért, és oda még be is számolnák a TZR-t
Vagy eladod jópénzért a TZR-t és veszel egy használt R-t.
Csaj már van szerencsére :))) marad is.
Másik lehetőség : DR Evo + 19 Dellorto Black limited + Malo kuplungrugó.
Csak a pénz tart vissza az R-től... Főleg hogy most magamtól nincs annyi pénzem amennyi kéne, csak kb a fele, és itt a válság is......

na majd meglátjuk! Szeretnék R-t!
Nem okoskodok és nem tom minek írtam le az előző kommentet
Akk ink r125 sportdobbal Sztem.... Megy, keveset fogyaszt és hangja is lesz. Utast is vihetsz meg csajozós Sztem elég érv És nem kell majd állandóan szerelni.
TZR megbütykölése.
Mi a másik lehetőség?
Ejj Csáki, pedig nem sokat mentél vele, mivan hogyha odaadom egy napra
ajj, már kezdtem letenni az R125-ről, erre ma kipróbáltam Gergő barátom gépét... totális döntésképtelenség
Most 17:30kor csapatott át itt Érden az aalagúton egy rossi replikás R125ös. Viccesen nézett ki a srác rajta melyik volt az?
na ja,r125 eszik 2,5let...hűha.Na de a volvo megkajálja a 7,5-8at basszus na mondjuk így se lehet szavam rá,másnak a 2,0res benzinese eszik 10et...
Hali!hmm...rég jártam erre:D
remélem idén is lesznek túrák!na meg kakucs:D
Amíg R125-öd van addig nem kell aggódnod a benzinárak miatt.