mikor még én jártam a cityhez akkor is volt náluk egy kiállított fehér,200kmmel az órájában,de a szerelők mondták hogy már 2ezret belecsavartak...én ilyen dolgok miatt nem vennék kiállított motort.Használtauton van fent r125 egész jó áron.
Nekem az van fent, méretben azthiszem ugyanaz, bár én nem döntök úgy mint te, de szerintem jó gumi. olyan arany középút: Tapad, és tartós. nekem 7000 van benne, de semmi kopás, te is láttad tegnap :)
Én meg Dadtól át Oroszlányon át Budapest elejéig zuhogó esőben. Egy farmerban és kabátban. Nyertem?
Kiri, vagy akinek Continental ContiTwist, vagy ContiTwist SM van a motorján: mi a vélemény a gumiról, ugyanis eljutottunk arra a szintre, hogy slickre kopott a gumim, és kéne valami új gumi. Vélemények?
jah, hát ez a #1.
Ha veszek úgyis használtat veszek, mert az új kb esélytelen. pedig milyen jó lenne 2010-es fehéééér
Vagy pedig olyat ami új, de kiállított motor (0km) Néztem, pl cityéknél van egy 999ezerért, és oda még be is számolnák a TZR-t
Csaj már van szerencsére :))) marad is.
Másik lehetőség : DR Evo + 19 Dellorto Black limited + Malo kuplungrugó.
Csak a pénz tart vissza az R-től... Főleg hogy most magamtól nincs annyi pénzem amennyi kéne, csak kb a fele, és itt a válság is......
Akk ink r125 sportdobbal Sztem.... Megy, keveset fogyaszt és hangja is lesz. Utast is vihetsz meg csajozós Sztem elég érv És nem kell majd állandóan szerelni.
Kiri, vagy akinek Continental ContiTwist, vagy ContiTwist SM van a motorján: mi a vélemény a gumiról, ugyanis eljutottunk arra a szintre, hogy slickre kopott a gumim, és kéne valami új gumi. Vélemények?
Ha veszek úgyis használtat veszek, mert az új kb esélytelen. pedig milyen jó lenne 2010-es fehéééér
Vagy pedig olyat ami új, de kiállított motor (0km) Néztem, pl cityéknél van egy 999ezerért, és oda még be is számolnák a TZR-t
Másik lehetőség : DR Evo + 19 Dellorto Black limited + Malo kuplungrugó.
Csak a pénz tart vissza az R-től... Főleg hogy most magamtól nincs annyi pénzem amennyi kéne, csak kb a fele, és itt a válság is......
na majd meglátjuk! Szeretnék R-t!
remélem idén is lesznek túrák!na meg kakucs:D