Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faszaaa emelkedik a benya 4 forinttal!
Majdcsak eléri az 500 Ft-ot mint a cigi.
tudom milyen hangja van:)Mentem is már olyannal amin BODIS rendszer van, kurva jó:) (a feka az enyém,a piros amit próbáltunk)
kraden93@hotmail.com
Kraden!megtudnád adni az msn-ed a rendszerről szeretnék kérdezni köszi!:)
Köszönöm szépen Nix, Z3
Teljesen szerelmes vagyok belé
VÁrom már hogy elszaladjon az a pár kilóméter és elkenhessem a száját
Amúgy netudjátok meg milyen durva hangja van BÓDIS rendszerrel
odabasz gyönyörű,gratula!
Hát nem :/
Az nem erre van
Nagyon szép, vigyázzatok egymásra!
Üdv.: NiX
Hello mindenkinek!
Április 15.-e óta van ez a vasam. Teljesen meg vagyok vele elégedve, sajnos még csak 250 km van benne mert nincs még jogsim de jövő héten meglessz. Ha későbbiekben lessz kérdésem remélem fordulhatok a fórumozókhoz.
Adigis Peace
Szolnok közelében lakom Martfűn :D
Aha, tegnap hazafele az M2-esen találkoztam egy új fekete R125-össel. Lány volt a rider, full Berik ruhában. Szóval szaporodunk
Te merre laksz Killerbá?
Bazeg nem tudtam ki vagy, azt hittem hirtelen így megszaporodtunk!
Sok balesetmentes km.-et a motorhoz! Ugye megmondtam, hogy gyorsan eljön.
Zsombor, úgy néz ki, jó kezekbe került a motorod.

Akinek van kedve ma gurulni valamerre, írjon!
Hali!

Én voltam aki megvette a motorodat /tegnap/:) Nagyon fasza gép:D Csak még nincs jogsim/1hét kb/ Neked is sok balesetmentest az R6 hoz. :D Am. a motor hangja nekem így is nagyon tetszik.
Sziasztok, valaki Mart.fű ről megvette a kis motoromat, azt mondta hogy fórumozik.
Baleset menteset kívánok hozzá!

u.i. aki megvette a motoromat:
A rendszer ugy volt kialakítva hogy a kipfogóbol a tömítést ki lehet venni.. akkor hangosabb lesz, ezt ugy tudod elérni hogy a hátsó 3 inbusz csavart kilazítod, a fekete fedőt leszeded és ott találsz egy kisebb inbuszt, azt is kilazítod és egy fogóval kihúzod a folytást, azután fekete kalap vissza és mehet a durrogás.

Sziasztok!
Veszélyes munkakerülés, megy a fekete kocsi!
Kiri te nem mentél ma dolgozni? Túl kipihent vagy
Felesleges rizsa... Egy szóba össze lehet tömöríteni: Köszi!
Bekapod, egy i betű hiányzik a kösz után. tehát akkor mégegyszer:

Köszönöm szépen a magamnak nevében, hogy a túra során kiemelkedő fényképészeti munkát sikerült előállítanod, igényessen, oktojálisan, és ezt feltöltötted ide, a Sportmotor.hu Yamaha YZF-R125 topicjába is. A Magyar Köztársaság Arany Fokozatú Érdemrendében részesítelek közösségépítő munkádért.

Elég önálló lesz, bazdmeg?
Most méé kell utánozni? Lehetne már egy saját gondolatod is
Kösz a képeket.
Köszi a képeket!