Köszönöm szépen Nix, Z3
Teljesen szerelmes vagyok belé
VÁrom már hogy elszaladjon az a pár kilóméter és elkenhessem a száját
Amúgy netudjátok meg milyen durva hangja van BÓDIS rendszerrel
Hello mindenkinek!
Április 15.-e óta van ez a vasam. Teljesen meg vagyok vele elégedve, sajnos még csak 250 km van benne mert nincs még jogsim de jövő héten meglessz. Ha későbbiekben lessz kérdésem remélem fordulhatok a fórumozókhoz.
Adigis Peace
Én voltam aki megvette a motorodat /tegnap/:) Nagyon fasza gép:D Csak még nincs jogsim/1hét kb/ Neked is sok balesetmentest az R6 hoz. :D Am. a motor hangja nekem így is nagyon tetszik.
Sziasztok, valaki Mart.fű ről megvette a kis motoromat, azt mondta hogy fórumozik.
Baleset menteset kívánok hozzá!
u.i. aki megvette a motoromat:
A rendszer ugy volt kialakítva hogy a kipfogóbol a tömítést ki lehet venni.. akkor hangosabb lesz, ezt ugy tudod elérni hogy a hátsó 3 inbusz csavart kilazítod, a fekete fedőt leszeded és ott találsz egy kisebb inbuszt, azt is kilazítod és egy fogóval kihúzod a folytást, azután fekete kalap vissza és mehet a durrogás.
Bekapod, egy i betű hiányzik a kösz után. tehát akkor mégegyszer:
Köszönöm szépen a magamnak nevében, hogy a túra során kiemelkedő fényképészeti munkát sikerült előállítanod, igényessen, oktojálisan, és ezt feltöltötted ide, a Sportmotor.hu Yamaha YZF-R125 topicjába is. A Magyar Köztársaság Arany Fokozatú Érdemrendében részesítelek közösségépítő munkádért.
Majdcsak eléri az 500 Ft-ot mint a cigi.