tettem fel videót az r125-ről
beszélgettem a motor tulajával mondta h nagyon jó kis gép megérte megvenni
szerintem nagyon halk agyon van butítva a kipufogó
Sziasztok!Kedden megyünk be yamaháékhoz ha hazaértünk akkor tudok nyilatkozni video huháhuh az a baj hogy tzrrel is akartam de nincs lehetőségem kamerát rögzíteni de "megódgyuk" valahogy ha minden jól megy Kedden láthatom
azért a kipuff-cserétől ne várjatok majd túl sokat. A végsebességet nem nagyon befolyásolja. A CBR alul nyomatékosabb lett tőle de az LE nem nagyon változott.
Meg azért az a 135 szerintem csak az óra szerint 135. Én a kisCBR-rel óra szerint 140-eket tudok menni autópályán pl. a Hungaroringről hazafelé, de nagyon sokat csal az óra.
és épp ez az... egy kezdő srác aki még azt se tudja hogy mi a power-szelep, az honnan tudhatná hogy mit hogy csináljon az RS-sel hogy kihúzzon 10-20ezer km-et egy dugóval
Az nem vígasz senkinek ha utólag a szerelő megmondja hogy mit kellett volna máshogy...
hát nemtom... azért akiket innen a fórumról ismerek, azok nem a csoró RS-esek közé tartoznak és mind úgy vigyáznak a gépeikre mint a szemük-fényére, de eddig egyikőjük se úszta még meg a megszorulásos mókát
igaz 17 éves :D
beszélgettem a motor tulajával mondta h nagyon jó kis gép megérte megvenni
szerintem nagyon halk agyon van butítva a kipufogó
persze jöhetnek R6 meg R1esek is
OnBord-hoz ragasztószallag jó barát!
Vagy konzol!Vagy majd felveszlek kamerával!
Am mit értesz az alatt h egész jól megy? pontosabban kifejeznéd léccike?
A leendő és a már mostani tulajok veszekedése elkezdődik
Meg azért az a 135 szerintem csak az óra szerint 135. Én a kisCBR-rel óra szerint 140-eket tudok menni autópályán pl. a Hungaroringről hazafelé, de nagyon sokat csal az óra.
Az nem vígasz senkinek ha utólag a szerelő megmondja hogy mit kellett volna máshogy...