hát azért a kinézeten kívül az is kellemes tulajdonsága, hogy úgy indulhatsz vele motorozni, hogy biztos lehetsz benne hogy haza is hoz (feltéve ha nem töröd össze).
Én komolyan nem értem hogy az RS-es kolegák hogy tudnak azzal a tudattal motorozni, hogy bármelyik kanyarban megszorulhat és ha mázlija van az illetőnek akkor nem jön szemből kamion.
RS 125 folytás nélkül, Arrow-val megy 160al is ! Ezek után mi értelme R125öt venni? (azon kívűl hogy hihetetlen designos! simán képes vagyok a kinézetéért megvenni )
Valahol olvastam ,hogy azt írták ,hogy 125-nél senki alatt sem fog menni. Gondolomh például egy 65 kilós gyerek alatt. Egy 125-ös duplakatalizátoros 4T-től mit várnak? Szerintem ha a gyári kipufogót lecseréljük egy katalizátor nélkülire ,akkor tudni fogja a 130-135-öt
egyszerűen sportosabb a testhelyzet rajta. Szélesebb a tank és messzebb van a kormány. Nekem jobban bejön a kisCBR-es testhelyzet. Az RR-en egyszerűen lefáradok egfélóra után. Ha meg hátizsák is van rajtam akkor meg még meg is fájdul a hátam.
Az a sárga fehér a haveromé és a yamamoto Békéscsaba hozta le neki hogy ott mászkáljon vele. nekem is volt szerencsém kipróbálni csak még bejáratós volt de az egész feelingje sportos, nem úgy mint a kis cbr-é például.
egész nap ott volt. bent állt a depóban mellettünk. (yamaha szalonosok hozták ki) élőben teljesen más, szerintem túl magasra tették az egészet, főleg a tankot. de amúgy széép.
Igen kint volt Kunmadarason. Épp nézehettük a parkolóban a motorokat mikor megpillantottam Odamentünk , csináltunk pár képet és aztán a barátaimnak úgy kellett elvonszolni onnan Csak az a baj ,hogy el volt kerítve. Hát mit ne mondjak... Gyönyörű motor :) Komolyan elhatároztam ,hogy nekem is kell egy ha lerakom 25-re a jogsit
Ma Kunmadarason volt egy Sárga-fehér R-125....
beugrott és elisment... a Motomixben (asszem) bennevan az új tesztje :)
szépen megaszondják h ha üveghangon mész vele akkor megy is valamerre :D:D
nekem is megvan hétfőn (vagy kedden )szoltak hogy benn van a drága a szalonban rendszám megy rá kedden megyünk kifizetni de gondolom nem hozzuk el mivel nincs jogsim még
Elvileg egy kecskeméti lány az első R125 tulajdonos, tud róla valaki valamit?
csakmert én is kecsói vagyok, és kiváncsi vagyok rá :)
amúgy az első Kawasaki Ninja 250 tulaj is csaj lesz :)
Én komolyan nem értem hogy az RS-es kolegák hogy tudnak azzal a tudattal motorozni, hogy bármelyik kanyarban megszorulhat és ha mázlija van az illetőnek akkor nem jön szemből kamion.