Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt senki tesztelni?
arra én is
De nagy a csend Vagy azóta már mindenki próbálgatja az R125-öt? Én meg itt rohadok a suliban Amúgy sem próbálhatnám ki Kíváncsi vagyok mik lesznek a vélemények
Nem hiszem.
Robogót csak beadni szeretnék, nem beszámíttatni. Ez lehetséges?
Helló mindenki! Nem tudom, hogy melyik naptól lesz hozzá rendszám, de azonnal szólok ha lehet jönni kipróbálni. Robogó beszámítás állapottól függően lehetséges. MSN-közelben csak hétfő-kedd szerdán vagyok, de ha van kérdésed, az ímél címemre írhatsz. xtremist@freemail.hu
Hello xtremist1000
Az a kérdésem lenne, hogy vesztek-e be robogót. Konkrétan egy Aerox50-est amit tőletek vettünk.
Szeretnék megválni tőle. Megoldható ez valahogyan?

Amúgy meg ki lehet próbálni az új kisR1-et péntektől?
Üdv.
KÉPET RÓLA KÉPET RÓLA
en ismerlek de te engem nem hiszem :)
egy kek tzr ... mar osszetortem egyszer es most megint :(
apa volt nalatok ma elvileg
Kedden lesz R125 kint?
NEM
okés én értem csak azt kérdezném h ien "feles" jogsival ki lehet e próbálni ? szall h a rutin már megvan... már csak a városi hiányzik...és h így megengednék e vjon
xtremist1000 msn cimed nincs? Mert lenne néhány kérdésem a motor fizetésével kapcsolatban.
Az jó én a karsainál akarom megvenni mert Kisvárda mellet lakom.
A munkahelyemen. Yamaha Karsai Nyíregyháza. Ott vagyok szerelő, és beüzemelés után kipróbáltam.
Ápr. 15. Yamaha tesztnap?
csáóka... őő Április 15.-én motoros tesztnap a H.ringen... Xtremist1000 te hol próbáltad ki a motort ?... ott a H.ringen szted/sztetek kint lesz az uj R125 ?. és ha igen akkor megengednék e azt hogy ki lehessen próbálni úgy hogy még nincs meg a jogsim rá... de már a rutin vizsga megvan...városi vezetésen meg voltam... nemsokár jön a városi vizsgám is, és h így megengednék e h ki lehessen próbálni a motort ?
xtremist1000 hol próbáltad ki?
Helló Emberek! ÁÁÁÁ, beszartok! Most próbáltam ki az YZF-R125-öt! Nagyon jól megy, nem forgattam le mert bejáratós, de lentről is nagyon jól indul. Bár furcsa volt elsőre, hogy az ülése magasabb, mint az FZ-1 esemé. Jövő héttől tesztmotor!
Sziasztok visszaolvastam és látom már egy páran megrendelték a gépet csak idő kérdése és nekem is lessz egy ilyen.
ma láttam a Ceglédi yamaha szalonban egy fekete sárga 125 öst
hát nem
Békéscsabán kb 1 hete ittvan az R125.

Tegnap ki volt állítva a sulimba.
Amire a motorkiállításon is fel lehetett ülni sárga, az volt nálunk is.
Fasza a gép, bár a segge 1 kicsit nem teccik. Az a hátsó ülés, meg az a nagy műanyag idom ott hátul.
De amúgy szép kis gép