De nagy a csend Vagy azóta már mindenki próbálgatja az R125-öt? Én meg itt rohadok a suliban Amúgy sem próbálhatnám ki Kíváncsi vagyok mik lesznek a vélemények
Helló mindenki! Nem tudom, hogy melyik naptól lesz hozzá rendszám, de azonnal szólok ha lehet jönni kipróbálni. Robogó beszámítás állapottól függően lehetséges. MSN-közelben csak hétfő-kedd szerdán vagyok, de ha van kérdésed, az ímél címemre írhatsz. xtremist@freemail.hu
Hello xtremist1000
Az a kérdésem lenne, hogy vesztek-e be robogót. Konkrétan egy Aerox50-est amit tőletek vettünk.
Szeretnék megválni tőle. Megoldható ez valahogyan?
Amúgy meg ki lehet próbálni az új kisR1-et péntektől?
Üdv.
okés én értem csak azt kérdezném h ien "feles" jogsival ki lehet e próbálni ? szall h a rutin már megvan... már csak a városi hiányzik...és h így megengednék e vjon
csáóka... őő Április 15.-én motoros tesztnap a H.ringen... Xtremist1000 te hol próbáltad ki a motort ?... ott a H.ringen szted/sztetek kint lesz az uj R125 ?. és ha igen akkor megengednék e azt hogy ki lehessen próbálni úgy hogy még nincs meg a jogsim rá... de már a rutin vizsga megvan...városi vezetésen meg voltam... nemsokár jön a városi vizsgám is, és h így megengednék e h ki lehessen próbálni a motort ?
Helló Emberek! ÁÁÁÁ, beszartok! Most próbáltam ki az YZF-R125-öt! Nagyon jól megy, nem forgattam le mert bejáratós, de lentről is nagyon jól indul. Bár furcsa volt elsőre, hogy az ülése magasabb, mint az FZ-1 esemé. Jövő héttől tesztmotor!
Tegnap ki volt állítva a sulimba.
Amire a motorkiállításon is fel lehetett ülni sárga, az volt nálunk is.
Fasza a gép, bár a segge 1 kicsit nem teccik. Az a hátsó ülés, meg az a nagy műanyag idom ott hátul.
De amúgy szép kis gép
Az a kérdésem lenne, hogy vesztek-e be robogót. Konkrétan egy Aerox50-est amit tőletek vettünk.
Szeretnék megválni tőle. Megoldható ez valahogyan?
Amúgy meg ki lehet próbálni az új kisR1-et péntektől?
Üdv.
egy kek tzr ... mar osszetortem egyszer es most megint :(
apa volt nalatok ma elvileg
Tegnap ki volt állítva a sulimba.
Amire a motorkiállításon is fel lehetett ülni sárga, az volt nálunk is.
Fasza a gép, bár a segge 1 kicsit nem teccik. Az a hátsó ülés, meg az a nagy műanyag idom ott hátul.
De amúgy szép kis gép