Nem lehet mindannyiunk faterja nagy motoros. Én is eléggé kisebbség vagyok itthon, csak én motorozok.. Nem is igazán szeretik, de hát ezvan :)
Néha arról álmodozom, hogy fater nagy motoros, meg h versenyző :DD
De aztán rájövök hogy így is kurva sokat segít, szóval az a lényeg hogy a világ legjobb apuja :))))))
Sziasztok! Zoli ma bentvoltam az M3 Gordininál. 04.12 - én náluk lesz a demo motor. Tehát megyünk
megnézni. 998.000 HUF 990.000 ért odaadnák. Nagyon szép a gép, de túl van egy kicsit spirázva.
Természetesen a 16 éves korosztálynak szuper . 60 hónap hitelre, 500.000 befizetővel kb.12.000/hó, 250.000 befizetővel kb. 16.000/hó. Nálunk állítólag 2 demomotor van és az sem a
Yamaha hungarie, hanem a Europe Yamahaé
Én is tűkön ülök, de nem üzemelhetjük be, mert a Yamaha nem járult hozzá. A motor csak egy bemutató példány, kulcsot se adtak hozzá, azt az első darabot üzemelhetjük be, ami május elején érkezik majd. Egyébként a beüzemelés benzinnel való feltöltésből és akksi bekötésből áll, mert már összerakva hoztuk el.
Hát ki h gondolja.. de én megvagyok barátkozva a Yamahák elejével..:D sztem semmi gond nincs vele... mondjuk ha egy R1-et nézek de akár az R125 is.. de lehet h nincs iagazam..:)))))))))))))))
Néha arról álmodozom, hogy fater nagy motoros, meg h versenyző :DD
De aztán rájövök hogy így is kurva sokat segít, szóval az a lényeg hogy a világ legjobb apuja :))))))