Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet mindannyiunk faterja nagy motoros. Én is eléggé kisebbség vagyok itthon, csak én motorozok.. Nem is igazán szeretik, de hát ezvan :)
Néha arról álmodozom, hogy fater nagy motoros, meg h versenyző :DD
De aztán rájövök hogy így is kurva sokat segít, szóval az a lényeg hogy a világ legjobb apuja :))))))
tök jó tigernek hogy ennyire figyelsz rá, grat bár az én faterom is érezné mi az hogy MOTOR
"60 hónap hitelre, 500.000 befizetővel kb.12.000/hó"
60*12000=720000+500000=1220000FT
"250.000 befizetővel kb. 16.000/hó"
60*16000=960000+250000=1210000FT
Egybe kifizetve
990,000+33,000=1023000FT
Sziasztok! Zoli ma bentvoltam az M3 Gordininál. 04.12 - én náluk lesz a demo motor. Tehát megyünk
megnézni. 998.000 HUF 990.000 ért odaadnák. Nagyon szép a gép, de túl van egy kicsit spirázva.
Természetesen a 16 éves korosztálynak szuper . 60 hónap hitelre, 500.000 befizetővel kb.12.000/hó, 250.000 befizetővel kb. 16.000/hó. Nálunk állítólag 2 demomotor van és az sem a
Yamaha hungarie, hanem a Europe Yamahaé
csáóka Örülnék neki ha esetleg egy kipuff hangot is lehetne mellé tenni kiwi lennék hogyan dorombol a motor
ha jóltudom 950 és 990 ezer között lesz
kéretik visszaolvasni
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mennyibe kerüla Yamaha YZF-R125?
köszi
Aztán ha egyet végre beindítunk, megnézzük hogy a szívó-kipufogó rendszerben minek nincs helye
Olyan 120-125 környékén lehet.
Egyébként nem tudtok valami végsebességet..? h mi várható? kb..
Ha lehetne használni, már be volna járatva...
áááá de rohadékok
Én is tűkön ülök, de nem üzemelhetjük be, mert a Yamaha nem járult hozzá. A motor csak egy bemutató példány, kulcsot se adtak hozzá, azt az első darabot üzemelhetjük be, ami május elején érkezik majd. Egyébként a beüzemelés benzinnel való feltöltésből és akksi bekötésből áll, mert már összerakva hoztuk el.
mi olyan nagy dolog egy ilyen motort beüzemelni?én tűkön ülnék a szerelők helyében (bár így is )de télleg mit kell vele csinálni?
Helló Beci! Igen, a kereskedésbe kell menni, ott lesz a motor kipróbálható. Sajnos még nem üzemelhettük be, úgyhogy nem tudtam menni vele.
Hát ki h gondolja.. de én megvagyok barátkozva a Yamahák elejével..:D sztem semmi gond nincs vele... mondjuk ha egy R1-et nézek de akár az R125 is.. de lehet h nincs iagazam..:)))))))))))))))
jaja sztem se mert hiányozni fog de viszont lesz helyette egy jobb sebaj... na majd mikor megyek Kakucsra pályázni akkor treffelhetnénk vhol
inkább rakj képet tüzérről
nem is tudtam hogy ez noi motor
fikazlak mar titeket ha nekem nincs semmi ami gurulna, nektek meg a tzr helyett r125

Ezzel nem sikerült megbarátkozni
váróterem illetve topic
igen.elég lesz.jó lesz.