Gyárilag már láttam olyat h 20 ló... De szerintem 18 megvan Főleg ha kipu csere van Nagyon szép gép :D Ha minden jól megy nekem is iylen lesz. De még várnom kell
csáó... hát az eleje épp az h qrva szép ... a kipuff az egy dolog... nekem ugyis cserélve lesz bejáratás után(remélem) ... és sztem meg 2x akkora mint a cbr...
Én ma láttam is az új 125-öst. Szép gép mondjuk nekem a yamahák eleje nem tetszik. Meg olyan ormótlanra sikerült a kipufogója. Egyébként tetszetős gép nem olyan vékonyka mint a CBR125. Mellette állt a középső testvér R6 de méretre nem sok különbség van.
sztetek a kicsi R1hez elég lesz Kakucson pályázni ?... nem azért... nem voltam még pályán...csak ahogy néztem... 1 km hosszú... nem vmi nagy táv... nem akarok 500 kört menni...
csáóka... ha azt nézed... egy Honda CBR 125 2-estől már ugy megy mint a golyó...és a kicsi R1-re aztmondják h alap erősebb lesz (18ló)... akkor biztos h jobb lesz ... őő én pénteken talltam egy 600as gixeressel... és ő is mondta h a kicsi R1 kb. ugy fog gyorsulni 80-100ig mint egy jobbkategóriás 600as v. egy gyengébb 1000-res...
Csáó!Olvasgattam h vannak rendelve új motorok :D csatlakozok én is.mi is megrendeltük csak sárga színben... :) május fele jöhetnek..? nekem azt mondták csabán a Yamahánál de nem túl meggyőző arccal.. grat a mocikhoz fiúk..:) msn..?
Grat mindkettotoknek az uj gephez :)
Majd leirjatok mi hogy hany centi, mert apa is ilyet szeretne nekem, de nemtudom hogy 4t 125 sokkal erosebb e mint egy tzr
az elozmenyre irva, nyiregyen lehet majd kiprobalni a motort? mert akkor megyek tuti, igaz nincs jogsim de joba vok karsaiekkal :)
Majd leirjatok mi hogy hany centi, mert apa is ilyet szeretne nekem, de nemtudom hogy 4t 125 sokkal erosebb e mint egy tzr
az elozmenyre irva, nyiregyen lehet majd kiprobalni a motort? mert akkor megyek tuti, igaz nincs jogsim de joba vok karsaiekkal :)