Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyárilag már láttam olyat h 20 ló... De szerintem 18 megvan Főleg ha kipu csere van Nagyon szép gép :D Ha minden jól megy nekem is iylen lesz. De még várnom kell
Tzr 50-es topic kihalóba ... R125ös topic feltámadása
csáó... hát az eleje épp az h qrva szép ... a kipuff az egy dolog... nekem ugyis cserélve lesz bejáratás után(remélem) ... és sztem meg 2x akkora mint a cbr...
Én ma láttam is az új 125-öst. Szép gép mondjuk nekem a yamahák eleje nem tetszik. Meg olyan ormótlanra sikerült a kipufogója. Egyébként tetszetős gép nem olyan vékonyka mint a CBR125. Mellette állt a középső testvér R6 de méretre nem sok különbség van.
sztetek a kicsi R1hez elég lesz Kakucson pályázni ?... nem azért... nem voltam még pályán...csak ahogy néztem... 1 km hosszú... nem vmi nagy táv... nem akarok 500 kört menni...
Chuck Norris is rendelt 1et!
zura az lesz ám az igazi
nem baj most kezdjük el reklámozni..."RS125 killer" meg "Az R6R új ellenfele" meg hasonlók
mondjuk én is nagyot néztem ...
maszlik1@msn.com
hát ezen a részén én is csodálkoztam
600 as Gixeressel valtanek 1-2 szot.
hja őő... msn meg az adatlapomon
Kicsi r1 végülis
csáó... neked is előre v. utólag is gratula a kicsi R1-hez
csáóka... ha azt nézed... egy Honda CBR 125 2-estől már ugy megy mint a golyó...és a kicsi R1-re aztmondják h alap erősebb lesz (18ló)... akkor biztos h jobb lesz ... őő én pénteken talltam egy 600as gixeressel... és ő is mondta h a kicsi R1 kb. ugy fog gyorsulni 80-100ig mint egy jobbkategóriás 600as v. egy gyengébb 1000-res...
Köszi! Jó lenne ha május környékén meglenne..
grat hozza
köszi Neked is grat nekem május 20-at mondtak +1hét (vizsga...)
Csáó!Olvasgattam h vannak rendelve új motorok :D csatlakozok én is.mi is megrendeltük csak sárga színben... :) május fele jöhetnek..? nekem azt mondták csabán a Yamahánál de nem túl meggyőző arccal.. grat a mocikhoz fiúk..:) msn..?
Bár nekem is szeretnének vennni ilyet
Grat mindkettotoknek az uj gephez :)
Majd leirjatok mi hogy hany centi, mert apa is ilyet szeretne nekem, de nemtudom hogy 4t 125 sokkal erosebb e mint egy tzr
az elozmenyre irva, nyiregyen lehet majd kiprobalni a motort? mert akkor megyek tuti, igaz nincs jogsim de joba vok karsaiekkal :)
király(H) na majd msnen írj rám Gratula hozzá őőő mára-modell-szín társ
Madi Grat neked is az új moccodhoz!
Üdv, grat hozzá! Ha vásárhelyen jársz lehet összefutunk :)