Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáóka Na mi is megrendeltük a motort szürke feketébe Zura Itt szeged és környékén én leszek az 1. YZF-R125-ös
csáóka.
igazából mind a három szín érdekelt A sárga-kék-feket.Alapból a fekete tetszik...kedvenc szinem (akárcsak a kék )a sárga képen szép de élőbe nem győzőtt meg...kék..minden yamaha kék...szal én pl kawasakit se vennék zöldbe...túl "hagyományos".persze egy piros ferrari más... maradt a fekete ami sztem nagyon szép
valószínű hogy igen fekete lett lentebb csatoltam képeket hát beadta...de nem örül neki hogy motorozom
Szia Zoli. Gratula a géphez . Ádám mondja nagyon top secret voltál tegnap, pedig msn eztetek.
. Melyik szín lesz? Szürke? Fater beadta a derekát . Remélem 1 bemutatóra eljössz
felénk.
nagyon gratula az új vashoz Z3! Szép darab, büszke lehetsz majd rá :))
Nem kérdezem miért ez a szín lett ,hisz a TZRed is hasonló, de nem gondolkodtál mondjuk kékben? De ha Neked tetszik az a lényeg :)))
majd add kölcsön 1 körre :)
Helló mindenki! Hétvégén a miskolci motorkiállításon lesz az YZF-R125, aztán Nyíregyen a Yamaha Karsainál lesz egész áprilisban, meg lehet nézni, rá lehet ülni, 100000 foglalóval előre meg lehet rendelni. Májustól pedig tesztmotorként fog üzemelni, úgyhogy bárki kipróbálhatja akinek van rá jogsija. Május végétől érkeznek majd az első eladó példányok.
szééép ! de ára is van!
kawába 20 rongy alatt minden meg van ami megdöbbentő volt számomra, de nem baj az
kawasakiba 4990ft gixibe 100,000
köszi, még korai az öröm de már jogsira beiratkoztam Ak-ra aztán ősszel csinálom és mikor télen lemennek az árak akkor csinálom a jogsit hanyat dobnád magad ha megtudnád menyni egy folytás
szééépséges
szia!plexit persze lehet hozzá:)külön kell érte fizetni én a plexit hanyagolom egyenlőre...bejáratás stb...ez nem a száguldás évelesz hanem az ismerkedésé de a bubis plexi nagyon fasza de ami ottvolt náluk a katalogusba...hááát
bocs a linkért vmi gond van de itt a kép :)
hát majd egy 25kw-s ninja lenne aztán majd mikor már minden fasza utána kivenni a fojtást addig meg annyit tud mint egy 125ös 4t
Grat!
Nekem is ilyen vasam lesz.Én még nem foglaltam le de 90%, hogy ilyenem lesz.Én is voltam benn faterral a yamahában és nekem is májust mondtak és 990-es árat.Ha jön hozzájuk R125 akkor azonnal felhív minket a srác.Én kékbe szeretném és buborékos plexivel (ha olyat lehet).
és m a kiszemelt áldozat? csak nem egy 600as?
több is lehet sajna de aztmondják nem valószínű
gratula
remélem hamarosan nekem is sikerül lépni a létrán, remélem kicsit nagyobbat
És akkor a 990 még nem fix ár? Csak kevesebb lehet vagy több is?
köszi:)egyenlőre még csak papíron az enyém 10%ban de májusvégén hozzámkerülhet
Grat a mocidhoz! Nagyon dögös Használd egészséggel
köszönöm srácok
990et írtak rá 10%előleget kértek azt mondták valószínű hogy olcsobb lesz de lehet tartja a 990et.Tüzért megnézik aztán majd akkor mondanak rá vmit.az extrák meg +50e+forghelyezés
használd egészséggel!