Igen. Nehogy valaki bevegye hogy a Volvo az övé. Fenéket fog ő Volvoba üllni. Múltkor egy vacsi új fekete sötétített Bömösből láttam kihajolni, épp vette át a csajoktól a pénzt a régi Fótin Tudod Z3, emlékszel, mikor dudáltam is neked
A harcot tessék abbaszünteni, ez nem RS fórum, ahol osztjuk egymást. Eddig se volt divat, ezután se legyen. Fákit meg nem kéne osztani, mert egy kurva rossz szót nem szólt itt senkihez.
Ha nem hiszed el, szívesen odaadom egy körre, aztán megnézheted. Esetleg tudom ajánlani Verőce-Katalinpuszta között a kis szerpentines dimbes dombos utacskát, na ha azon átvágtázol 100 körüli tempóban a motorommal. Előtte azért jelentsd be a nadrágot tisztításra, mert a hatás nem marad el, jobb mint a Guttalax...
Eskü csinálok már egy videjót róla, hogy hogy szitál, aztán feldobom.
1. Hát halljátok én lassan nem tudok kiigazodni ezen a fórumon. Pár napja RS fórumba volt "vérre menő harc", most meg itt és nem tudom eldönteni, hogy ebből mi a komoly és mi a poén.
2. Ha elengeded 50-nél a kormányt ráz? Az eléggé durva. Én eddig max. 70-nél engedtem el a kormányt, de ugyanúgy ment tovább, mintha fognám.
Biztosítás egy évre: 16 ezer forint/év (kezdő jogsi)
Teljesítményadó: 3300 Ft/év
Benzin: (nyáron kb. havi 2500 km-et mentem vele) 20-25 ezer forint/hó
Szervíz: (én 3000 km-ént hordom olajcserére, egy alkalom 10 ezer Ft)
6000 km-ként van a szervízkönyv szerint szervíz, az 15-20 ezer, szervíztől függően.
Ha valamit kihagytam majd eszembe jut
Gergő
Érdeklődnék, hogy milyen költségei vannak egy ilyen 125 ős gépnek havonta itt a biztosításra meg minden hülyeségre gondolok. Vagy hogyan vannak a kategóriák és az árak?
Norbi
Se rossz. De egyébkétn ha csak simán elengeded a kormányt, akkor is szitál. 50-nél elengedem a kormányt és akkor is rázza az elejét. És az út se olyan gáz. Szóval érthetetlen.
Én akkor már meg sem szólalok... kb 20-30 méteren keresztül szitált 90-es tempónál extra gány úton...kb 2 napja.Már készültem, hogy perec lesz de megfogtam és majdnem befo*tam
Eskü csinálok már egy videjót róla, hogy hogy szitál, aztán feldobom.
2. Ha elengeded 50-nél a kormányt ráz? Az eléggé durva. Én eddig max. 70-nél engedtem el a kormányt, de ugyanúgy ment tovább, mintha fognám.
Biztosítás egy évre: 16 ezer forint/év (kezdő jogsi)
Teljesítményadó: 3300 Ft/év
Benzin: (nyáron kb. havi 2500 km-et mentem vele) 20-25 ezer forint/hó
Szervíz: (én 3000 km-ént hordom olajcserére, egy alkalom 10 ezer Ft)
6000 km-ként van a szervízkönyv szerint szervíz, az 15-20 ezer, szervíztől függően.
Ha valamit kihagytam majd eszembe jut
Gergő
Érdeklődnék, hogy milyen költségei vannak egy ilyen 125 ős gépnek havonta itt a biztosításra meg minden hülyeségre gondolok. Vagy hogyan vannak a kategóriák és az árak?
Norbi