Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja vagy te a suliban is a DEÁK igazolványodat használod a jobb jegyért
Hogy én hogy tudlak néha utálni Figyusz csak, nem matek faktra kéne tanulnod hoppácska?
neked meg kis szaros padavan
Oh köszönöm, Keresztapa! Na mától Keresztapa a beceneved
na azé
Bazz. Jó hát alárírom, már esteledett. Neharagudj Akkor Audi volt
Na kamázzál te ...A6os Audi volt az nem bömös...
Igen. Nehogy valaki bevegye hogy a Volvo az övé. Fenéket fog ő Volvoba üllni. Múltkor egy vacsi új fekete sötétített Bömösből láttam kihajolni, épp vette át a csajoktól a pénzt a régi Fótin Tudod Z3, emlékszel, mikor dudáltam is neked
majd pilákolsz ha megy érted a fekete autó
Na Zé ezt pont te mondod, hogy Zorró. Tudtommal nem nekem van fekete motorom, fekete ruhával. Mr. BIG Maffia (pííísz három í-vel)
megjött Zorro (peace)
A harcot tessék abbaszünteni, ez nem RS fórum, ahol osztjuk egymást. Eddig se volt divat, ezután se legyen. Fákit meg nem kéne osztani, mert egy kurva rossz szót nem szólt itt senkihez.
Ha nem hiszed el, szívesen odaadom egy körre, aztán megnézheted. Esetleg tudom ajánlani Verőce-Katalinpuszta között a kis szerpentines dimbes dombos utacskát, na ha azon átvágtázol 100 körüli tempóban a motorommal. Előtte azért jelentsd be a nadrágot tisztításra, mert a hatás nem marad el, jobb mint a Guttalax...
Eskü csinálok már egy videjót róla, hogy hogy szitál, aztán feldobom.
sima úton 100nál is stabil.Az enyém.Csak rossz úton szaros...mondjuk a Zspec guminyomással nem gáz:D
1. Hát halljátok én lassan nem tudok kiigazodni ezen a fórumon. Pár napja RS fórumba volt "vérre menő harc", most meg itt és nem tudom eldönteni, hogy ebből mi a komoly és mi a poén.
2. Ha elengeded 50-nél a kormányt ráz? Az eléggé durva. Én eddig max. 70-nél engedtem el a kormányt, de ugyanúgy ment tovább, mintha fognám.
hallod azé az stefán lenne Amúgy mi a fasznak jösz?most úgy komolyan?
nekem úgy nem szitál.Akkor a tiéd szar.Vagy rossz a tudod mid
láttam
Ennyit a motoros összetartásról mi?
Akkor ugyérzem, hogy mennem kell. De ha eldobom remélem téged fog eltrafálni a motor
A sajátomat mondom:

Biztosítás egy évre: 16 ezer forint/év (kezdő jogsi)
Teljesítményadó: 3300 Ft/év
Benzin: (nyáron kb. havi 2500 km-et mentem vele) 20-25 ezer forint/hó
Szervíz: (én 3000 km-ént hordom olajcserére, egy alkalom 10 ezer Ft)
6000 km-ként van a szervízkönyv szerint szervíz, az 15-20 ezer, szervíztől függően.
Ha valamit kihagytam majd eszembe jut
Gergő
Sziasztok

Érdeklődnék, hogy milyen költségei vannak egy ilyen 125 ős gépnek havonta itt a biztosításra meg minden hülyeségre gondolok. Vagy hogyan vannak a kategóriák és az árak?
Norbi
Se rossz. De egyébkétn ha csak simán elengeded a kormányt, akkor is szitál. 50-nél elengedem a kormányt és akkor is rázza az elejét. És az út se olyan gáz. Szóval érthetetlen.
Én akkor már meg sem szólalok... kb 20-30 méteren keresztül szitált 90-es tempónál extra gány úton...kb 2 napja.Már készültem, hogy perec lesz de megfogtam és majdnem befo*tam
Ha nem folyton egykerekeznél vele, lehet nem akarna ledobni?