Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi kül.Gergő bulija óta nem is hallottam felőled.
Tengetem napjaimat. Veled?
úgy látszik itt az összes autóbahányós balfasz
te mit keresel itt te senkiházi?
Ja és arra emlékszel, mikor a te kocsiddal mentünk? Szépen levetted a padkát. Amúgy mivan vele?
akkor valaki kibaszott mód meglepődött vasárnap reggel mikor meglátta az autóját
Hát te hülye vagy. Nekem nem 740-em van, hanem 760i. Mekkora egy pöcs vagy.
egy 740d-ből?nehéz lett volna BENZINT leszívni
Nem, mielőtt elindultunk. Csak tudom már. Amúgy azt meséld el, teli tankoltam délután. Másnap nézem, kifogyott. Leszívtátok a benzint kcsögök?
áá látod ittasan ne ülj autóba mer nem fogsz emlékezni semmire
miután megérkeztünk azután zártunk be...
Mostmár valamelyik szeméttelepen rohad.
Zé, az nem én voltam. Bár rémlik valami. De akkor ki vezetett, hogy rohadjon meg, teljesen kimosott a csomagtartó. Úgy kell kanyart venni, hogy két kerékre álljon a kocsi?
az enyémet viszont összehányta valaki...akkor az volt az
Bocs, nem. Az Emperiot hála az Égnek kiraktam otthon. Akkor az nem az én kabátom volt
A csomagtartó te voltál te gyökér poénból bezártunk.Nem rémlik?
A csomagtartót hogy magyarázod meg bazdmeg. Benne volt a vadiúj Emperi kabátom meg a Dolce cipőm. Az is tiszta okádék lett. Kurvaélet...
Azért kell kihajolni hogy ne a belseje legyen olyan.Én csak a padlóra hánytam.Az ülésre a Klaudia...vagy a Szandi...vagy a Timi?Fasztudja,sokan voltunk
hát de ne haragudj. kicsit bunkóság összehányni azt a szép bézs bőrbelsőt. ráadásul még a kocsi oldala is olyan lett, faszért kell kihajolni az ablakon. szégyeld magad. ezért jössz nekem egy új kocsival
már megint az a kurva nagy jóindulat
kuss. nem szarul, csak gyorsan. nem tehetek róla, hogy nem tapad meg kanyarból kifelé. amúgy is kibaszott kényes a gyomrod...ne rám fogd.
add is el azt a szart,multkor is telehánytuk olyan szarul vezettél.Vagy az autó hibája mi?
Apa nem engedi, hogy eladjam az ő X5-sét. Inkább eladom a saját 7-es Bömösömet. Figy, csere nem érdekel? Most kaptam a szülinapomra, tele van extrával. Természetesen bőr belső, kicsit összehánytuk hátul, mert a srácoklányok sokat ittak, de kitakarítattuk, és mostmár nem látszik.
eladtam.Abból van az r125 meg az impreza...na meg a lézerblokkoló.