Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem le akart dobni a megtáltosodott 15Le
Igazán rakhattak volna normális felfüggesztés előre, dehát akkor basszák meg. Egy év múlva úgyis búcsút mondok neki...
mondom én:)guminyomás:)Tök jókat sztorizgatunk azon hogy kit hogy ölt meg majdnem a motorja.Kari mondasz vmit?
Amit éreztél az a nyűgös hangulatom, nem a rossz guminyomás. Amúgy tegnap aranyosan szitált egyet 110-nél, lassan megcsinálom, hogy ütközőtől ütközőig menjen. Most nem kellett sok. Még én is repültem egyet felfelé a nyeregben. Izgi volt.
elöbb beszéltünk msnen éreztem rajtad hogy valami nem kóser...mostmár tudom mi nem stimmelt...
Csatlakoznék túrához Szolnokiak nevében nagyjábol persze ha lehet ( Norba CBR, Kari, én RG 50 xD
Akkor majd indítsd be az orrod, mert a legutóbbi szervíznél megint buzeráltak a guminyomáson, hiába mondtam, hogy a láncot kenjék meg ha annyira segíteni akartak...
naaa ne legyél szemét
Ha Fucky nem jöhet akkor én se megyek Amúgy Fucky, minek akarsz jönni?Mikor először találkozunk elnyaltál...másodszor is...multkor szétment a kuplungod...nem tanulsz semmiből?
10méterre nem látok el szemüveg nélkül,de szagodról megmondom hogy jó-e a guminyomásod öcsém
Részemről túra elmarad, majd jövőre...első fékbetét teljesen elfogyott. 12550 km után.
én is pont ettől tartok
én a 01es zx9et néztem a grandénál. Dehát mire jövőre odajutok, tuti nem lesz már meg. Álom az a moci :)
Jövőhétvégén a túra kinek lenne jó. Gyorsan kéne, amíg nincs annyira retek idő...
Sokba lenne, meg nem is igazán aszfaltra valók. De viszont az a 2003-as 6R ami a grande-nél van remélhetőleg nálam landol viszont ha valaki megelőz felkötöm magam...
ííí, értem és tervezel vmelyikre?
persze, kettő is van, csak egyiken sincs rendszám
Ezt ,hogy érted? Neked is van mocid.
már akinek van mivel
Ez még mind semmi, nekem Kakucson sikerült a gombát is letennem..

utánna leért a tank meg a farokidom is
ja gomba fennvan, de ez motor a gumit nézve többet ment egyenesen mint így. gyári gumi ez, elég szép menet!
inkább Amúgy nem para, kicsit letette oldalra, van ez így. De azért az oldalidomot leszedte, biztos rutinos a srác...
Ma már berakták...