Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tiéden jól áll,de neked nem is ilyen diszkó black.De feketébe a feketén sztem gázos.
mivan? nemrég értem haza a bükkből
Ez kész mivan ennyire unatkozol?
így gondoltad?
kicsit igényesebben is photoshoppolhattad volna. ha már nekikezdtél... :\
bence szánalmas vagy. és egyben hülye is. ennyit érsz....
Te ki vagy ? És hol van Gergő ?
Látom Peti voltál a Mátrában a csajokkal legközelebb szólj nekem is
*Egerbe
jah.. mi a legutóbbi túrán jártunk úgy h hazafelé a 33mason előttünk ütöttek el egy őzet..7en jöttünk hazafelé, ha nem találja el a kocsi akkor...rossz belegondolni az idén még 1x felmegyünk Egebe az biztos
mi elbohóckodtunk azon az 50 km-en, tény h unalmas de megéri menni
Hát az az út ami a sípályára visz fel, félelmetes. Egyböl szakadék. Egy öngyilkos hajlamú mókust majdnem eltaláltam, mázlija volt, hogy visszalépett a padkára. Kis hülye
tény h eger és mátraháza közt nagyon jó az út, nekem is nagyon tetszik.. az már más h fel a kékesre már néha dadog a kicsi R..
Nekem bejött. Csak ne lenne kurva unalmas menni a 3-ason. Elalszok mire leérek A parkoló megint motorral volt tele. Egy MZ-s csávó úgy tolta, hogy csak néztünk hogy mivan. Elég keményen kanyarodott. Voltak páran, találkoztam egy 2009-es piros R125-el, le volt zúzva a bal oldala annak is. Mikor elindultak, hajszálon múlt hogy nem csapták el. Egy két paraszt autóssal is találkoztunk, az egyik zöld Navarra beálllt mögénk 2 centire. Innen is: bekaphatod De amúgy 10/10.
legutóbb mi úgy mentünk h fel a zemplénbe sátoraljaújhelyen keresztül, onnan miskolc a 3mason onnan át egerbe és onnan a kékestető...mondjuk a kékestetőt idén 3x jártuk meg
Jártam már arra. Szép hely az is, nekem mégis ez a szakasz bejövős. Sajnos ma egy biciklis verseny miatt megállítgattak minket
na akkor menj egy kört Miskolc-Eger közötti szakaszon át a Bükkön Lillafürednek arra mit mondanál?
Estét! Ma tettünk egy túrát a Mátrába a Száguldó Angyalokkal. Nagyon király volt! Esetleg mehetnénk egyszer egy kört oda is A szerpentinek szerpentine, kanyarok egymás hegyén hátán, király!
hát köszi... =/
Mindjárt kezdődik az F1:)Hajrá Vettel!
Ma meg évnyitó...
de überbután nézz ki ezzel a plexivel
szép képek! bár élőben még szebb lenne