Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert mi a probléma?
engem.De csak akkor ha elöttem mész.
Mi van a szezonzáró túrával? Van egyáltalán akit érdekel még?
na hallod mondasz valamit
mármint az okmányirodások
nem tudnak róla mi felénk hogy létezik ilyen!
Pontosabban előtte kifizetél 1800-at. :)
Ha ideiglenes jogsiról van szó és kipengettél érte asszem 1800-at, akkor 100%, hogy mehetsz vele. :) Belföldön.
Várj Zé, téged ki merne megállítani?
nekem is azt mondták.Mnél betartottam...A1nél is mert nem volt elötte jogsim,nem tudtak ideiglenes jogsit adni...de autónál leszartam
Nem vinném, annyira még én se vagyok állat. Bár az RSemmel régen szórakoztam kicsit a hóban, de csak óvatosan.
te állat, lenne szived kivinni a hóba?
Jaja mostmár vége. Viszont lassan jön a hó, szóval idomok le, és irány a hóra
mindegy, majd kiderül! legfeljebb majd nem motorozok mig nem jön meg, ugyis elég szar idők lesznek már
Nemtudom...nem dolgozok okmányirodában.
hát, de ha nem lehet vele vezetni akkor minek adják?
amúgy nekem a vizsga lapom azthiszem nincs is már meg:D
Nemtudom. Nekem azt mondták, hogy ne vezessek vele.
amugy kereken 4000Km huztam le jogsi nélkül
ha most megjön a jogsi, akkor meg mehetek 1 éves szervízre
de elvileg az okmányirodás papirral már nem baszhatnak meg
Ja, én vezettem vizsgalappal is, meg okmányirodás papírral is. Azért néha volt para, egyszer egy rendőrautó mögém fordult egy kis utcából. Ott kicsit megizzadtam, de nem volt semmi.
okés, köszi az infót! jövő héten jön 1 papir, azzal kell mennem okmányirodába ( nemtudom a kollégium melett hogy fogok eljutni) és akkor elvileg kapok egy papirt amire rákell iratnom az A1-t és akkor azzal már mehetek mig nem jön meg az a kis szar..
Elvileg nem...az meg hogy mit csinálsz más kérdés. Én néha szoktam vinni utast, eddig nem találkoztam rendőrrel. Z3 szokott sokat utasozni, neki nem szóltak eddig, Ivancsaghost is utasozik sokszor, ő is él még. Ne állatkodj, meg ha csajt viszel, öltözzen fel, sisak, stb és nem lőnek tarkón.
bazki, addigra már A -m lessz
Szóval akkor nem vihetek legálisan senkit? de rossz...
Két év múlva. M kat. nem számít bele...