Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét! következő talinak én ezt ajánlanám (remélem olvasható a felirat):
basztatok*
az igenxD
De legalább mégsem "baszatok rá"
Gyerekek, szeretnék megosztani veletek egy érdekes storyt xD A magyarországi rendorokkel xD ugy tortent, hogy 4en atugrottunk Szegedre,es a Karasz utca egyik mellekutcajaba akarunk beparkolni,es havernak meg nekem kicsit ,,kicsuszott a kuplung" ( ) ,de nem vettuk eszre a 20 meterre levo rendorautot.. parkoljuk le a mocikat,erre kiugrik a kocsibol a rendor es odaall elem kb . 30 centire es se koszones se semmi nelkul: "most RABASZTATOK" hat en meg mondtam h ,hat maganak is jo napot de alapbol mar felment bennem a pumpa ,hogy odaallit se szo se beszed es akkor is ilyen vulgaris megnyilvanulast tanusit.. akkor elmagyaraztam neki, hogy attol h szerb tablam van,meg lehet normalisan beszelni,mert megertjuk azt is ha szepen mondjak...de varj es akkor nem eleg hogy egy parasztra szaladtunk ra,hanem raadasul meg egy nacionalista bunkora is.. kedvenc szo amit eddig hallottam ebben a mondatban hangzott el: ,, mit kepzeltek? azt hittetek ,hogy eljottok ide Szerbiabol POVERKODNI?!?! " es jon ott nekem hogy mit egykerekezek itt,de 1. az utcaban csak mi voltunk 2. az h megemelkedik az eleje meg nem egykerekezes.. es akkor ezeket probalom neki elmagyarazni de ott flegman dumal, hogy nem erdekli a magyarazkodas stb..de en meg epp szepen probalok vele beszelni mint a normalis emberek,de ugy nez ki a rendoroknel a kultura a ,,rabaszas" szobol all...es akkor mar vegul felb*szodtam es akkor mondtam ,hogy ,,jolvan igaza van,legyen igaza.."..es akkor a kedvencem az volt amikor a csavo leadta ,hogy szolgalt o Szerbiaban es,hogy ott nem csinalunk ilyet ,mert ott minket vernek a rendorok...Hat azt hittem elrohogom magam..ilyen csak a 15 eves kommunista filmekben van,meg ha szolgalt Szerbiaban,akkor hogy lehet h koszonni nem tudott..nevetseges volt mar az egesz helyzet..Akkor elhivott engem a kocsijahoz ,es mondtam h jolvan, es akkor most mi alapjan tesz feljelentest, v mi alapjan buntet meg,itt 3an azt mondjak h normalisan mentem, maganak meg nincs bizonyiteka..es akkor addig addig gecizett vegul elengedett minket...Tenyleg,ezek nem normalisak..
respect
2004 és egy éven át gyártották csak , GP replika .
Peti, nem tudod véletlen, hogy ezt a replikát mettől meddig gyártották? haver nézett ilyet, de 2004-es évjáratot írnak. vagy kamu vagy megtörték és ilyen idomokat vettek rá. fontos lenne. köszi
f_sza
Következő tali ?
Pedro légyszives ha olvasod, gyere fel MSN-re. Fontos
hogy vetted fel?Kuplung vagy rááltál a hátsó lábtartóra?
azt a képet amin az r125 gyári rendszámtartó csavarjainak helyzete mérete van be tudnád linkelni? köszi
ezzel a céllal mentem be az üzletbe, de nincs a méretemben
Ezt hol, hogy? Öregem... Azt mondtad hogy motort csinálsz
Rendeltetés szerű használat...
no meg öntisztító...még mosni se kell
akkor jövőhéten bejelentkezem hozzájuk.THX
am kb ugyanúgy kell szervizelni mint az r125-öt. 5-6 ezrenként. mondjuk múltkor mondák nekem h 3ezrenként érdemes olajat cserélni. de csak azért nem fogom elvinni a szervizbe. azt otthon is meg tom csinálni magamnak.
XT-t nem kell szervizbe hordani saját magának lecseréli az olajat és beállítja a szelephézagot
" Az XT-t....''
Az XT-n hány ezrenként kell szervízbe menni?
én Yamaha World-öt csak ajánlani tudom. XT-is ott vettem. én is, apum is oda hordjuk szervizbe a mocókat, abszolút normálisak. eddig semmi panaszom rájuk
ja és olcsóbbak is néhány Yamaha kereskedésnél/szerviznél
vagy gördeszkát
Vegyünk elektromos biciklit!