Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hoppábocsánat
beszósz jön érted a hullaszállító

Szép estét! Látom mindenkinek bejön a kori téma. Télen, ha szar idő lesz és úgysem lehet motorozni kéne tartani egy korizós fórumtalit. Vélemény?
És azt is úgy, hogy valaki elindít
régebben jártunk jégkorizni...viszont van görkorim azzal úgy ellébecolokXD (séta tempóba )
Zé te tudsz korizni?
Szilveszterkor a Westend tetőteraszán koriztunk az ismerősökkel. Akkorákat zakóztam, hogy a fél Westend röhögött. Gondolkodtam, hogy protektoros kabátba kéne menni, hát idén nem fogok gondolkodni, eskü felveszem Viszont a forraltbor finom volt
rajtad? akkor rajtam? tavaly szalagszakadásom volt ezer éve nem volt kori a lábamon egyébként esni fog úgyhogy sztem kocsi
ne vedd le,neked jól áll
Köszi!Ha megyünk gurulni egyet és a Kiri is jön akkor a motorozás idejére leveszem a hello kitty-s matricákat Már várom a tavaszt...de nagyon
Nem nevetek , de csak akkor ha Te sem Lehet új korival megyek .. szval ...
na akkor megnyugodtam
de aztán nem röhögni! ez lesz az idei első alkalom, meg kell tanulnom újra
Persze, hogy áll :) Max. csak a motornézés nem, mert esőt mondott... nem tudom mi lesz Kori viszont alap
Grat mindkét jogsis srácnak! Tubarossi, ha meglesz a nagyobb, remélem nem hanyagolsz minket. Kirit meg megfűzzük hogy ne rekesszen ki túráról, azért mert nem 125-öd van Vagy hátbaverjük szívlapáttal..
Megnyugodtam Köszi ZIZI!
tett,Madi:)
gratula:)
nah, megvan a jogsi..
Grat!
Én most indulok vizsgára kicsit félek, ha elcseszem akkor wááá De sikerülni fog, velem van az erő
Kipuf rendszert tett már valaki a motorra?
Ha eladom a motort(jövőre) talán a rendszer is eladó lesz :)
Szia ivancsaghost, végül Continental Conti Twist Sport ot vettem, nagyon jó gumi, csodálkozom hogy eddig hogy tudtam motorozni azokkal agyari nyavajákkal, ráadásul onna tudom a különbséget hogy feltettem es mar sokkal jobban lehetett dönteni és nem csúszott. biztonság érzetem volt szögeknél.
150 km er után találtam egy repedést a gumin, gyári hiba miatt garanciálisan rendeltek egy újat de emiatt feltettek hátra a régit, még megérkezett az új, es hihetetlen volt a motor, hátul a régi gumival elöl az új, úgy csúszkált mintha jegen mennek vele :) hiába 21ezer kmert kibírt, a Conti nem fog ennyit bírni mert puha de ellenbe tapadása kiváló.
kar hogy nincs Race Attack ilyen méretbe.

Akinek gyári Michelin Pilot Sporty-ja van, ajánlom áldozzon rá 30 ezret mert ég és föld a különbség a motor viselkedésében. Pláne kanyar és megállás!

Jelenleg Continental Conti Twist Sport -om van, de csak ajánlani tudom, eddig a gumi 5 ös mindenben.
Üdv Mindenkinek!
remélem a szombati kori még áll
Na megvan a korlátlan jogsi is tavasszal valószínűleg lesz egy eladó R-125
08asokat érinti csak a dolog:)
Kiváncsi vagyok, engem behívnak-e tankot cserélni. Bár sztem ha egy garanciális tükörre három hónapot vártam, azon se csodálkoznék, ha nem hívnának. Vagy lehet hogy a 09-es szérián már javították a hibát?