Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"rendeltetés szerűen használtam az autót,erre elvették a jogsim.Hol az igazság?"
Neeem...előzésnél kell!
az is sok
csal az órád,70nel mentem
Egyántalán milyen szín az a vörös?

Hát akkor menj csak 4.ben 6500on! Azt írja a könyve!
Lepencén hogy lehet hogy 110 nél se értelek be?
vörös tartomány? 8ezernél mindig elváltok,90nél többet sose megyek miről beszélünk?
franc tudja de arra már nincs gari szal Bár ha belegondolok 6500as fordulat ötösbe...az nagyon jogsi killer lenne
Benne van hogy a vörös tartományba ne pörgesd Nevetséges. És ha emiatt elveszted a garanciát, hiába mondod nekik, hogy a könyvbe ezt nem írják. A könyv elején ottvan, hogy a nyomtatási hibákért felelőséget nem vállalnak....
De ha beszarna, tuti a nyakadba varnák...mekkora szemétség a világ komolyan mondom!
autóméba az van hogy forgasd 6500ig nyugodtan,tartósan akár,előzésnél 6800ig engedi.(6500től piros).Szted?
*ként
Így nincs benne, csak rendeltetész szerű használatkéne van.
dehogy van
A könyvben az is oda van írva, hogy sose menj vele gyorsan, ne pörgesd stb-stb.
elkéne adni azt venni valami olyan motort amihez van egy kibeb@szott leírás...Na de mindegy,ők csinálják,ha vállalják így rá a garit akkor ok:)
Tök mindegy mi van oda rááírva
sehogy se értem az olajcseréteket
A könyv szerint gyakrabban kellene cserélni mint a márkakereskedésben van a kötelező szervíz? És mindegyik mást mond, kurva lol
nekem úgyis kell vinnem 1évesre szal akkor már legyen meg a 10res is...
Ennyi...
Nálunk úgy van h 6000 - 12000 vagy 1 év múlva
Na nyomoztunk egy picit,körbe telefonáltam.Összegezném:
Yamaha city:1000-3000-6000-9000-12000 ha nem hozod oda a garancia
Yamaha Harmati:1000-6000-12000-18000
Yamaha World (én sztem ide viszem) :1000-5000-10000-15000
Yamaha Vác:
na igen ezt leírom.

hívom a számot...csöng csöng csöng (álmos hang beleszól)
-Igen tessék?
-Jónapot kívánok,Maszlik Zoltán vagyok van egy R125ösöm és azt szeretném megkérdezni mikor kell a 6000res szerviz után következőre vinni?
-Hogy milye van?
-R125. (megjegyzem nem raccsolok...)
-Az mi?
-...YZF-R125...
-Jaaa mindjárt nézem...10ezernél.

Szal részemről 10ezernél usgyi
De kivolt, de nem vagyok Anonimus