Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több motorral vagy úgy kell vonulni, hogy 2-3 as csoportok, és kötzük luk, ahová befér egy autó, vagy eleve minden motor között egy autónyi luk.
Monynuk, ha egy autós kisebb motort lát, akkor valamiért mindenképpen meg akarja előzni, egyszerűen kényszert éreznek, hogy mögöttük legyne a motoros.
Meglátjuk.
Sztem olyan sokan nem leszünk, hogy ne tudjuk együtt menni
hátsó ülésről leérne a lábad nekem meg még az elsőről se
amúgy is mindig elsőzik.. : D
ha minden igaz 4en leszünk dadák
Na, felkeltünk felkeltünk ?
Múltkor voltam arra, nem túl fényes az út. De még viselhető. Viszont kurvajó kanyarok vannak.
Rám Marcs inkább ne vigyázzon! Boldogulok egyedül is! Ha nagyon parázok felülök Kari mögé
Amúgy lehet az lenne a legegyszerűbb, ha két csoportra bontanánk a csapatot. 20 motor azért már gáz egyszerre. Pláne hogy túrázunk, aki meg sietni akar az mindenáron meg akar majd előzni, nehogy baj legyen. Plusz a lámpáknál se lenne para. Szóval fele ide fele oda, és akkor köztünk egy 500 méter távolság. Aztán a célpontoknál bevárjuk a többieket.
Koravének
Megoldhatjuk. De nem fognak nekünk örülni.Meglátjuk még.
Z3 Megmondta a frankót. Majd ti vigyáztok ránk. A veszélyes helyekre meg előre küldjük Birelt
Azt akarod mondani, hogy koravének?
Meg még annyi hogy szentendrén át kell mennünk egy-két lámpán jó lenne nem szétszakadni,ezt meglehet azzal akadályozni hogy oldalanként 1-2ember beáll a kereszteződésbe ezzel biztosítja a többieknek az áthaladást.
Kari és Marcs.Úgyis azt mondják hogy a lányok korábban érnek,szal fognak tudni vigyázni ránk
Pomázon ne tankoljon senki A cora után 2-3kmnyire lesz egy OMW,nagyon jó a benzinjük én is ott szoktam tankolni Aztán Visegrádon van egy MOL kút,a szerpentin végétől nem messze.Felmehetünk visegrádon a várhoz az is egy vicces út,bár rég voltam arra.Aztán esztergomba lesz egy MOL kút ott is jó a benya
mert van már egy ?
Marcs jön állítólag. Beszélj velük. Sztem nektek is 350-400 km lesz. Nemtudom. De max egyszer telitankoltok Pomáznál, az szerintem hazáig kitart.
még nem...de nem izgulok.majd utánanézek.de ha jön Marcs akkor lehet, hogy csatlakozunk hozzá(juk).Óvár Győrtől 36 km az ellenkező irányba, szóval neki +72km.
Mindjárt kiszámolom. Győrből számolom, Móvár nem tudom holvan. Ti hogy jöttök? Tudjátok hogy hogy fogtok eljutni?
és nekem Győrből?és husi-nak Móvárról? Megint lezsibbadok mire hazaérek
Nektek oda vissza összesen 310 km. Szóval ha Pomázon tankoltok, akkor hazáig már nem kell szerintem.
Pomázon teli lehet tankolni. Szerintem Esztergomba is lesz benzin. Visszafelé meg Visegrádnál is lesz egy kút. Ezekről tudok, lehet hogy vannak még ezen kívül is. Ha más nincs, majd behúzzuk őket egy kútra
Hány km lesz kb? :) Benzinkút..stb. Jól olvasom lesznek 2 ütemek is, és nekik kell a benya.