Több motorral vagy úgy kell vonulni, hogy 2-3 as csoportok, és kötzük luk, ahová befér egy autó, vagy eleve minden motor között egy autónyi luk.
Monynuk, ha egy autós kisebb motort lát, akkor valamiért mindenképpen meg akarja előzni, egyszerűen kényszert éreznek, hogy mögöttük legyne a motoros.
Amúgy lehet az lenne a legegyszerűbb, ha két csoportra bontanánk a csapatot. 20 motor azért már gáz egyszerre. Pláne hogy túrázunk, aki meg sietni akar az mindenáron meg akar majd előzni, nehogy baj legyen. Plusz a lámpáknál se lenne para. Szóval fele ide fele oda, és akkor köztünk egy 500 méter távolság. Aztán a célpontoknál bevárjuk a többieket.
Meg még annyi hogy szentendrén át kell mennünk egy-két lámpán jó lenne nem szétszakadni,ezt meglehet azzal akadályozni hogy oldalanként 1-2ember beáll a kereszteződésbe ezzel biztosítja a többieknek az áthaladást.
Pomázon ne tankoljon senki A cora után 2-3kmnyire lesz egy OMW,nagyon jó a benzinjük én is ott szoktam tankolni Aztán Visegrádon van egy MOL kút,a szerpentin végétől nem messze.Felmehetünk visegrádon a várhoz az is egy vicces út,bár rég voltam arra.Aztán esztergomba lesz egy MOL kút ott is jó a benya
még nem...de nem izgulok.majd utánanézek.de ha jön Marcs akkor lehet, hogy csatlakozunk hozzá(juk).Óvár Győrtől 36 km az ellenkező irányba, szóval neki +72km.
Pomázon teli lehet tankolni. Szerintem Esztergomba is lesz benzin. Visszafelé meg Visegrádnál is lesz egy kút. Ezekről tudok, lehet hogy vannak még ezen kívül is. Ha más nincs, majd behúzzuk őket egy kútra
Monynuk, ha egy autós kisebb motort lát, akkor valamiért mindenképpen meg akarja előzni, egyszerűen kényszert éreznek, hogy mögöttük legyne a motoros.