Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fenébe pedig egész jól hangzott...
Nem panaszkodott ilyesmivel, csak hogy szeretett volna "sima" simsonokkal is menni.
Annyira nem érdekes, amúgy se tetszett. Inkább tartsd meg
Dehogynem... Akkor 1200-ért megkapod Színbe ugyan olyat szeretnél? Vagy jó másmilyen is?
Te nem is jártál még felénk! Am nemtudom 600 forint lehetett kb. Cora...
Én megtaláltam! Mennyit adsz érte? A vételár dupláját kérem! Amúgy hol vetted?
És gondolom én voltam a szemét....

Két éve nem érti meg, hogy unfer egy vizes emmbrános modern robihengeres cucot öszeereszteni egy 30 éves otthon a konyhaasztalon reszelt léghűtéses teknyikával.
Semmilyen veteránversenyen nem lehet idegen hengeres motorral indulni.
100-as szög
Áh szeleptűvel nem játszunk. Jut eszembe szelep, ha valaki a gödi Shell kúton talál egy golyó alakú szelepsapkát, visszavásárolnám, a megtaláló magas jutalomban részesül
öhm... látja
Ha látod benzinkúton, szedje inkább ki a szeleptűt nem? :D
Igen! Nah az elé szorjál ki rajzszöget! Várj az nem elég... Inkább nagyobb szögeket...
Hm én meg Naszályozni szoktam sokszor, van mikor felmegyek Parassapusztáig. Nembaj, majd figyellek. Piros Iveco ugye?
minden héten járok arra. Parassapusztánál megyek át a határon
Szellemi termék, jogdíj köteles. Beszéld meg a manageremmel Lopd
Köszi! Ja a versikédet meg ellopom adatlapról ha nem baj
Én meg átugratok rajtad...
Ha legközelebb Vác felé jársz, és kék R-t látsz, kékfehér fekete ruhában, (rendszám vízszint) akkor kettőt dudálj
pssszt ! legközelebb rád húzzom a kormányt
Buzi kamionosok...
Pár perc és csinálok...
Tudnál küldeni egy közelebbi képet amin jól látszik h is néz ki a motoron a gomba?
üdv

ma 12:30kor a 8-as úton mentem az emelkedőn és jött mögöttem egy R125. Kék, neonzöld felnicsík, kék led és spyke bőrruha asszem. (Székesfehérvár előtt volt) Ha vki magára ismer írjon jah és egyedi rendszámtartója volt. Én ivancsaghostnak néztem. Dudáltam is
Ruházz, mert ha esel sokat véd. Nekem már bizonyított kétszer is, a másodiknál idom se lenne a motoron, ha nincs bukógomba.