Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El van a gyerek ha játszik. Ne vedd el a játékát. Viszont a sorban hátul fog menni Vagy az RS-ek mögött, szívjon kis füstöt.
és továbbra sincs elsőzés !
ok, thx. indulok felteszek egy pár számot a lottón, hátha az is bejön
Persze
Tényleg? Honnan? A másik RS es Peti, ha tippelnem kéne RSPetya lesz?
Én is
Ha azt kifizetem akkor egy ideig nincs motor ugyhogy ilyet ne... Hamár 50-esnek használom akkor betartok minden szabályt(majdnem)...És nem járok autópályán. Egyszerűen annyit nemtudok megkeresni amiből letudom rendszámoztatni vagypedig nem motorozok.Nem így terveztem, de ezvan. Nade haggyuk is, nem akarok vitát. A többit majd a túra alkalmával személyesen. ( Még mindig az elsőő vagyok! )
aha őt ismerem.
Mb80 (rs125) ő is jön igen : ) meg lehet még egy srác .. ő is Peti szintén rs125 : )
Mármint jön mégegy ember? Am kitudjátok kerülni az M0-át. Pesten, az útjelzőtáblán vagy a 11-es vagy a 2-es felé mentek. Ha eltévedtek vagy valami, akkor a 2-es párhuzamos a 11-es úttal, és akkor átjöttök a Megyerin. De egyébként Árpád híd felé....mindegy...
Ki az a Peti?
Okok akkkor majd vmikor tévedj fel msnre aztán írdd meg h hogy legyen Ha nem vok gépnél akkor is
majd Peti lesz az idegenvezető
én még az m0-án is eltévednék : D
Valahogy ki lehet kerüli M0-át? Inkább bemegyek Pestre.
Kariii nyugizzál. Megtaláljuuk. :D
Am. meg közbe rájöttem h az M0... rühellem azt az utat. :D
Ez a jó válasz. Mindenki IDE jöjjön. Valamelyik parkólba leszünk, ha a McDonaldshoz nem férünk be, akkor a Cora parkoló, de ott leszünk, ha jöttök látni fogtok.
vagy inkább itt
valahol itt, pontosan nem tom hol van a McDonalds, de itt valahol
Mindjárt csinálok képet hogy hol találkozunk. Csak szar az utvonalterv.hu
Nyugi...szájtépésben jóvagyok...
annyira tud a srác, h le sem írtam de már válaszolt
M0 (Megyeri híd) - 11-es út találkozása. Ahogy lejössz a Megyeriről, lesz egy körforgó és ott bemész, második kijárat, Cora-McDonalds...
pontosan ott, ahol Gergő mondta!
Egy kis malac, röf röf röf....