Képzeljétek milyen segítőkész motorosrendőrrel találkoztam. Mutatta hogy álljak meg, gondoltam biztos eltévedt vagy valami. Megálltam, de nem az útra volt kíváncsi, hanem a papírokra. Megnézte, aztán segített belőni a rendszám helyes szögét. Azt mondta most ingyen volt a munka, de legközelebb 20 ezer lesz a munkadíj. Szóval mostmár én is nyugodt vagyok, hogy biztos jó a rendszámom. Amúgy egy kurvaszép BMW-vel volt. Szép bringa volt.
Lepence nagyon jó...Azért túlzásokba nemkell esni elne dobja valaki a vasat, de azért lehet csapatni.Volt egy hely ahol van 4-5db akkora kátyú ami a felnit hazavágja (énis belesiettem 120-al) amit megjegyeztem holvan, megkell nézni hogy kijavították-e mert ha nem akkor szolni kell a többieknek hogy tessék vigyázni. Xenon házi szerelésü 14e 6000k-s izzók.
Hát nemtartom jó ötletnek a levillogást. Csak szétszakadnánk. Úgyse fogunk sietni. Lepencénél meg megállunk, aztán kieresztheted a fáradt gőzt. Arra a helyre kíváncsi vagyok, mgé nem jártam arra.
Nem sorok között... Esztergom felé lehet menni simán 90-100 a csoportal is. És ha ott megy egy valami 70-80 akkor mit csinálunk?1. Várunk türelmesen 2. xenonnal villogunk és tiltatjuk ?
Háát nemtudom. Most azt mondta hogy egy darabig nem motorozik, mert fékbetét, tükör stb. Van egy kis kiadása. De azért rákérdezek. Mondjuk a fék tényleg para, szóval megértem ha nemjön, én se mennék szar fékbetétekkel.
Hát. Nem tudok Mitos emberkéről aki jönne túrára. dehát, az RS mögött majdnem ugyanolyan az illat mintha Mito mögött mennél. A többit meg képzeld oda... menni fog az hidd el
Nah most indulunk, de Kiriapánk majd informál ha van vmi.
sziasztok
jó sokan leszünk
1. Kari
2. Birel (eddig voltál első )
3.Husi_biker
4.Tomi
5.Kass
6.Ádám
7.Norba
8.Tu
barossi
9.Nyom