Am nem ismersz egy Szudi Cintia nevű csajt. Szolnoki volt ő is, motorozott is, asszem egy Yamaha Jogja volt, az öregének pedig egy GSXR 600. Szőke hosszú hajú. Nem ismerős?
huu annyi helyen voltunk vácrátótra emlékszek.. (vagy vmi ilyesmi ) meg arra, h mindenhol rossz volt az út kb.. : /
haza a régi 3ason mentünk hatvan felé tehát vác gödöllő hatvan jászberény .. : ) már vácon nem birtam magammal .. nagyon fájt a kezem
Szombatig nem motorozol, a kezedet pihenteted és ezt azzal igazolod, hogy mindig fent vagy msn-en és ki van írva hogy pihentetem a kezem, de elfoglaltba mert ugye írni se írhatsz nehogy lerokkanjon! Vigyázz ettől a pillanattól szemmel tartalak!
Vácon jártál, akkor jártál Gödön is. És nem látogattál meg...
Amúgy szép hely Vác. De gáz, pont nincs benyám, állandóan Vácon motorozok....mindegy majd legközelebb
1 órája értünk haza Vácról.. 280 km : ) kezem teljesen bedagadt, szóval most pihentetnem kell, h szombaton tudjak menni.. : ) de ha most túléltem akk sem lesz baj
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker
4. Gergő
5. Kiri (ivancsaghost)
6. Tomi (karmi)
7.Kass
haza a régi 3ason mentünk hatvan felé tehát vác gödöllő hatvan jászberény .. : ) már vácon nem birtam magammal .. nagyon fájt a kezem
: ) majd egy hét múlva.. addig kipihenem a mai napot : D
Amúgy szép hely Vác. De gáz, pont nincs benyám, állandóan Vácon motorozok....mindegy majd legközelebb