Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.vagyok jeee
Aug. 8. Dobogókő túra:
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker
4. Gergő
5. Kiri (ivancsaghost)
6. Tomi (karmi)
7.Kass
beszerveztem egy csajszit is (cbr125) még szól, h jó e neki a szombat : ) ja meg velem is jön majd vki mert nem szeretnék egyedül menni..
okay
Aha tuti.
a-a nem : )
akkor tuti szombaton lesz a túra ?
Am nem ismersz egy Szudi Cintia nevű csajt. Szolnoki volt ő is, motorozott is, asszem egy Yamaha Jogja volt, az öregének pedig egy GSXR 600. Szőke hosszú hajú. Nem ismerős?
csináltam pár képet
Ha felénk trógerek, akkor felétek kik?
Ők is mindig így vannak vele... Útkarbantartás Vác fele? Hajajaja....hagyjuk....
Hajajaja....hagyjuk....
Arra csak trógerek laknak aztán azért nem újítják fel...
Vácrátótnál újraaszfaltozták, de pár helyen tényleg tré az út. Vácon még egész viselhető..
huu annyi helyen voltunk vácrátótra emlékszek.. (vagy vmi ilyesmi ) meg arra, h mindenhol rossz volt az út kb.. : /
haza a régi 3ason mentünk hatvan felé tehát vác gödöllő hatvan jászberény .. : ) már vácon nem birtam magammal .. nagyon fájt a kezem
HelyesHelyes!
már ki is írtam főnök : )
Amúgy merre jártatok? Naszályon voltatok?
szólhattál volna, h ott laksz : /
: ) majd egy hét múlva.. addig kipihenem a mai napot : D
Én meg azt tudom hogy te hol pihenteted a kezed, vigyázzál te is, szemmel tartalak....
Szombatig nem motorozol, a kezedet pihenteted és ezt azzal igazolod, hogy mindig fent vagy msn-en és ki van írva hogy pihentetem a kezem, de elfoglaltba mert ugye írni se írhatsz nehogy lerokkanjon! Vigyázz ettől a pillanattól szemmel tartalak!
Vácon jártál, akkor jártál Gödön is. És nem látogattál meg...
Amúgy szép hely Vác. De gáz, pont nincs benyám, állandóan Vácon motorozok....mindegy majd legközelebb
1 órája értünk haza Vácról.. 280 km : ) kezem teljesen bedagadt, szóval most pihentetnem kell, h szombaton tudjak menni.. : ) de ha most túléltem akk sem lesz baj
óóó na meg örvény-tiszafüredi strand összekötő gát útszakaszon jött velünk egy német csávó ezres tűzpiros raptorral