Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan hol találkozunk? ?
5 óra óta csendesen figyelem az eseményeket....és már az ebéden is túlvagyok....
Ja, megyeri hídnál Cora-McDonalds. Legyen tízóra, és 10:30-10:45 kor indulunk, addig várunk...Reggeli,pisi,orrfújás,pellenka stb....
Na te is felébredtél?
Öreg, köszönjük a részvételt, és a hozzászólást, további szép napot, arra van a kijárat. Ne interneten legyél kemény, mond a szemünkbe...tévedsz, itt senki nem fél a rendőröktől, miért kéne. Az nagyobb csicska, aki faszságokat csinál, de nem vállalja a következményeit. Szevaaaasz
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker

4. Gergő
5. Tomi (karmi)
6.Kass
7.ivancsaghost
8.NorbaCBR
9.Tubarossi

10.Nyom191
11.Nix (ő is jön)
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker
4. Gergő
5. Tomi (karmi)
6.Kass
7.ivancsaghost
8.NorbaCBR
9.Tubarossi
10. Norbi (Nyom191)
Nekem nem kell feliratkoznom,meghívott VIP vendég vagyok
Viccet félretéve...megyek...
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker

4. Gergő
5. Tomi (karmi)
6.Kass
7.ivancsaghost
8.NorbaCBR
9.Tubarossi

Amúgy ma nincs kedved gurulni egyet?
kevesebb arccal... majd akkor csicskázz, ha már pelyhesedik a kis kukid.
Ez Gergő szakterülete, de úgy tudom, hogy ott lesz a találka!
akkor beállnék 9. nek a sorba én is, 8.-án 10óra Cora McDonalds parkoló?
Szüleidnek gyereknevelésből 1-es... Ugyan olyan nagy arcú vagy mint az aki felelőtlenül száguldozik...
kass neked annyit hogy majd ha nagyobb gépem lesz azon lesz rendszám, meg azzal majd énis szabályoskodok, és most nekem az jött le mintha azt hinnétek hogy én minden nap ezt csinálom, pedig kurvára nem, a társaságunkba még én vezetek a leg szabályosabban, és soha nem idéztem elő egy balesetet, de még veszélyhelyzetet se.
az meg már a ti dolgotok hogy csicskák vagytok és fostok a rendőröktől, és játsza mindenki a full szabályos szentfazékot,
az meg hogy a rendőrök mit gondolnak a motorosokról az kibaszottul nem miattam és az olyanok miatt van akik 125/50 be játszanak hanem a kibaszott tapasztalatlan 18éves arcok miatt akik megszerzik a jogsit és a picsájuk alá tolják a 600as gixxert, vagy az 1000est, és azzal szálguldoznak, mert pest tele van ilyenekkel, pl multkor beszéltem egy 19éves sráccal annak már busája volt és büszkén mesélte hogy 280al ment a hungárián,
na most akkor döntsd már el hogy én aki bliccelek a kis szúnyog nsr-emmel vagy az ilyen elmebeteg felelőtlen vadbarmok miatt van meg a vélemény a motorosokról? hmm?
Ja de azokat autópályán nem használják. Asszem az rs octavia ott az alap a zsaruknak...~180LE
Tubarossi akkor te jössz? mert akkor dobd fel magad listára
Nem gáz. Legalábbis szerintem!
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker
4. Gergő
5. Tomi (karmi)
6.Kass
7.ivancsaghost
8.NorbaCBR (páran ismernek... Kakucs, Motorostali... ha nem gáz, és is népesíteném a 4T fanokat. :)
Hidd el autópályán az 1.4 benzin őskövület astra is...(végsebessége:160-170)
Még egy oktávia is megfingatná...
ha az új TT-vel elkezdene kergetni pisloghatnál : D
Erre büszke lehetsz.. Most neked elméletileg papíron segédmotoros kerékpárod van. Azzal meg elméletileg tilos felmenni autópályára. Ha téged ott elkap a rendőr a rendőrkocsi motorháztetején fog meghágni... Ott még elmenekülni se tudsz...
Aztán a köcsög rendőrök basztatják a motorosokat, mi ... . Csodálkozhatunk, hogy megvan a vélemény, ha vannak ilyenek, akik ott csalnak ahol lehet. Hihetetlen, hogy még örültök is magatoknak. Mások meg a kis szarjukra is fizetik a kötelező dolgokat.
Remélem egyszer úgy megbasznak h a gatyád is rámegy.
Akkor te már kurvakemény vagy...
nem fogja, mert 2 fajta rendőr van, aki motorozik, meg aki nem. aki motorozik az nem fog basztatni, aki nem az meg hülye hozzá és simán el lehet neki regélni hogy 50es..... én mindig így tolom, és még ha ingyen lenne akkor se rendszámoztatnám az nsr emet, mert így trafibiztos vagyok:D pl amikor multhéten mentem le siófokra nyugodt szívvel fel mentem az m7-esre:D
Az fasza, mi meg fizetjük tisztességesen a biztosítást stb, te meg 50-esként... Remélem egyszer kifizeted a Rendőrségen a forgalomba helyezés díját!