Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, tényleg félreolvastam, meg félig nem voltam itt mikor írtam. minden emberben van némi irigység, kiben sok kiben kevés. A rendőr is ember, lehet hogy sanyarú gyerekkora volt, és akart volna ő is motorozni, csak nem tehettem meg, mert a cipője mellett járt. Kitudja, lehet pont azért büntet meg az eü csomag miatt, mert kibaszott irigy. Ugyanez az autós, miért fáj neki, hogy te gyorsabb vagy mint ő: válasz mert irigy. Azthiszem megint eltértem a témától...
Azt hiszem kicsit eltértem a témától, eddig a rendőröket fikáztuk én meg elkezdtem a szomszédokat. Bocs, este van már
De most ha megállít honnan látja, h ki vette neked a motort? Erre utalt volna szerintem Kari, meg ugye, hogy ha kapod, akkor most egyből meg kell büntetnie?
Ha nagyon buzi környéken lakik az ember, a szomszédok simán felnyomják az embert az Apehnél. Minden utcában van ilyen önkéntes rendőr, a miénkben is. Mióta egyszer balhézott velünk, mert anyám gyorsan ment ki, azóta szoktam olyan lassan kimenni, hogy az már pofátlanság. Azzal is lehet dühíteni ám a gyepes agyú parasztot.
Azt kihagytam, hogy azért állított meg, mert lusta voltam a suli elől kitolni a motort és a járdán mentem 10 métert. :/ :D
Ilyenkor azzal tudod legjobban bosszantani, ha a lehető legtürelmesebb és legnyugodtabb hanggal válaszolsz neki.
Pár sztorim nekem is van, haveromat igazoltatták, 2 rendőrnő, az egyik megkérdezte a másiktól, hogy az A1 250 ccm-ig van ugye? Unokatesóm is rendőr, szerinte az A1 köbcentire mind1 csak 11 kW-os lehet max... Rendőrsulit sose végzett, esztergályosnak tanult, majd rendszerváltáskor 3 hónapos tanfolyam után lett rendőr... Meg szerinte 50-es mocit ki lehet vonatni a forgalomból. Hála az égnek aki engem igazoltatott jó fej volt és még el is kezdte mondani hány motorja volt. :D Én csak azt szoktam mondani, attól hogy felveszek egy rendőrruhát, NEM LESZEK OKOSABB!
mert akkor mi lenne ha a szülő dugná alád a motort? feljelent?
Nekem még soha nem volt gondom ilyesmivel (kopp-kopp), pedig rendszámsincs, biztosítás sincs. Leveszem a bukót illedelmesen köszönök látja nem a szülő dugta alám a vasat nemis szopatnak. Ennyi. Persze ez rendőrfüggő.(Volt már motoros rendőr is)
Találkoztál 10rendőrből 1el, aki értelmes, normális...én is ismerek normálisat, sőt van 1 barátom is aki rendőr, jófej stb...de irgalmatlan álszent bunkó-paraszt van, aki serifnek érzi magát....
Gondolok itt arra, hogy nyílván mondott olyat is, amiért fel lehetne jelenteni...de elég ha csak az őrsön panaszt teszel.
Egy rendőr nem beszélhet tiszteletlenül.
ja, lehet az asszony aznap reggel nem szívta le, aztán mérges. A kollega meg most herpeszes, ezért most ő sem játszik. Akkor szokott ez lenni...
És mégis miért pereled be ?
Mert azt mondta hogy legközelebb elveszi a jogsidat ?
Ha rendben volt minden, mit tudott a feljelentésbe beleírni? Ráadásul hárman voltatok, márpedig három emberrel szemben nem tudják a csillagot lehazudni az égről.
Lehet fel sem jelent, csak úgy csinált, de a papírt nem fogja leadni... Élvezkedett a szerencsétlen, rajtatok töltötte ki a frusztációját, mert az asszonytól fél otthon...
Engem is megállítottak Forma 1 idején a H-ring mellet Mogyoródon .
Velem kifejezetten jó fejek voltak ( Utassal voltam )
Megkérdezte hogy hova lessz a sietség ? :) Mondtam nem sietek csak megnéztük itt a Ring környékét .Mondta hogy pár perce ment el a radaros kocsi , meg hogy lakott területen egy ilyenbe belefutok k könnyen a jogsim bánhatja . Aztán papírokat megnézte , majdhogynem már nagyítóval nézte a forgalmit , csoda hogy nem verte ki a fejét a 22 KW , de nem szólt , visszaadta , Rendszámra vetted egy grimaszt mondta - Látom buherálva volt a rendszám de leolvasható. Aztán nekiállt mesélni nekem hogy szoktam - e nézni a tv/interneten a baleseteket ? Meg hogy oké hogy mondjuk hogy nem figyelnek ránk de azért mi is szlalomozunk a sávok között nagy tempóval...Meg emlékszik az balesetemre is mert ők voltak kint... ( Gödöllőiek)
És aztán jó utat kívánt , és óvatosságra intett.
És elköszönt
Az én véleményem az az lett volna, h elküldöm a k*** anyjába, felírom a jelvényének a számát....a te feljelentésedből úgy se lesz semmi, de amit ő kapna az legalább 1 lefokozás...utána a bíróságon röhögtem volna a bunkó pofájába...úgy sem érhet hozzád, belekötni meg csak abba tud, de mivel mindent átvett a közigazgatás, ezért nem ő dönti el, h mit kapj, és nem is tud beleszólni, szóval ilyenkor el kell küldeni oda ahová való....
úgyszokták:)De az autótolvaj bandát csak 15év mulva sikerül elkapni LÚÚÚÚZERBANDA!
Ja még egy....ma a kedves szolgálatot teljesítő rendőreink egy szép hoszú finom egyenesben mértek, ahol kinnmaradt az építkezés után a harmincas tábla. Az út jó minőségű, simán lehetne 50-et menni. Kiálltak mérni. Biztos kellett ott mérni...
Jó, most megúszod, de egy nagyobb gépnél 0-ás Bónusszal indulsz, kurva drága lesz. nekem így kezdő jogsival, 16 ezer évente. Lehúzás, de mindenhol lehúznak, mert ez egy ilyen dolog.
rá se ránt! csak irigykedik az a fasz! mindig is voltak ilyenek és lesznek is sajna.ilyenkor az idegesíti legjobban ha beleröhögsz a képkébe...
Nekem ezért van anya nevén a motor...... És a biztpsítás is igy a legolcsóbb pedig nincs is jogsija motorra
Ha az ő nevén van a motor, akkor van vagyona, tehát behajtható. Erre mondhatod hogy akkor el kell adnod a motort, erre ők azt fogják mondani, hogy igen, add el.
Dave134 ha suliba jársz akk szard le mert csak ennye-bennye levelet fogsz kapni... Mivel nincs önálló kereseted Én is igy jártam csak én 50-es robogó 2 személlye most volt 1 hónapja
Derosszvagy!