Bocs, tényleg félreolvastam, meg félig nem voltam itt mikor írtam. minden emberben van némi irigység, kiben sok kiben kevés. A rendőr is ember, lehet hogy sanyarú gyerekkora volt, és akart volna ő is motorozni, csak nem tehettem meg, mert a cipője mellett járt. Kitudja, lehet pont azért büntet meg az eü csomag miatt, mert kibaszott irigy. Ugyanez az autós, miért fáj neki, hogy te gyorsabb vagy mint ő: válasz mert irigy. Azthiszem megint eltértem a témától...
De most ha megállít honnan látja, h ki vette neked a motort? Erre utalt volna szerintem Kari, meg ugye, hogy ha kapod, akkor most egyből meg kell büntetnie?
Ha nagyon buzi környéken lakik az ember, a szomszédok simán felnyomják az embert az Apehnél. Minden utcában van ilyen önkéntes rendőr, a miénkben is. Mióta egyszer balhézott velünk, mert anyám gyorsan ment ki, azóta szoktam olyan lassan kimenni, hogy az már pofátlanság. Azzal is lehet dühíteni ám a gyepes agyú parasztot.
Ilyenkor azzal tudod legjobban bosszantani, ha a lehető legtürelmesebb és legnyugodtabb hanggal válaszolsz neki.
Pár sztorim nekem is van, haveromat igazoltatták, 2 rendőrnő, az egyik megkérdezte a másiktól, hogy az A1 250 ccm-ig van ugye? Unokatesóm is rendőr, szerinte az A1 köbcentire mind1 csak 11 kW-os lehet max... Rendőrsulit sose végzett, esztergályosnak tanult, majd rendszerváltáskor 3 hónapos tanfolyam után lett rendőr... Meg szerinte 50-es mocit ki lehet vonatni a forgalomból. Hála az égnek aki engem igazoltatott jó fej volt és még el is kezdte mondani hány motorja volt. :D Én csak azt szoktam mondani, attól hogy felveszek egy rendőrruhát, NEM LESZEK OKOSABB!
Nekem még soha nem volt gondom ilyesmivel (kopp-kopp), pedig rendszámsincs, biztosítás sincs. Leveszem a bukót illedelmesen köszönök látja nem a szülő dugta alám a vasat nemis szopatnak. Ennyi. Persze ez rendőrfüggő.(Volt már motoros rendőr is)
Találkoztál 10rendőrből 1el, aki értelmes, normális...én is ismerek normálisat, sőt van 1 barátom is aki rendőr, jófej stb...de irgalmatlan álszent bunkó-paraszt van, aki serifnek érzi magát....
Ha rendben volt minden, mit tudott a feljelentésbe beleírni? Ráadásul hárman voltatok, márpedig három emberrel szemben nem tudják a csillagot lehazudni az égről.
Lehet fel sem jelent, csak úgy csinált, de a papírt nem fogja leadni... Élvezkedett a szerencsétlen, rajtatok töltötte ki a frusztációját, mert az asszonytól fél otthon...
Engem is megállítottak Forma 1 idején a H-ring mellet Mogyoródon .
Velem kifejezetten jó fejek voltak ( Utassal voltam )
Megkérdezte hogy hova lessz a sietség ? :) Mondtam nem sietek csak megnéztük itt a Ring környékét .Mondta hogy pár perce ment el a radaros kocsi , meg hogy lakott területen egy ilyenbe belefutok k könnyen a jogsim bánhatja . Aztán papírokat megnézte , majdhogynem már nagyítóval nézte a forgalmit , csoda hogy nem verte ki a fejét a 22 KW , de nem szólt , visszaadta , Rendszámra vetted egy grimaszt mondta - Látom buherálva volt a rendszám de leolvasható. Aztán nekiállt mesélni nekem hogy szoktam - e nézni a tv/interneten a baleseteket ? Meg hogy oké hogy mondjuk hogy nem figyelnek ránk de azért mi is szlalomozunk a sávok között nagy tempóval...Meg emlékszik az balesetemre is mert ők voltak kint... ( Gödöllőiek)
És aztán jó utat kívánt , és óvatosságra intett.
És elköszönt
Az én véleményem az az lett volna, h elküldöm a k*** anyjába, felírom a jelvényének a számát....a te feljelentésedből úgy se lesz semmi, de amit ő kapna az legalább 1 lefokozás...utána a bíróságon röhögtem volna a bunkó pofájába...úgy sem érhet hozzád, belekötni meg csak abba tud, de mivel mindent átvett a közigazgatás, ezért nem ő dönti el, h mit kapj, és nem is tud beleszólni, szóval ilyenkor el kell küldeni oda ahová való....
Ja még egy....ma a kedves szolgálatot teljesítő rendőreink egy szép hoszú finom egyenesben mértek, ahol kinnmaradt az építkezés után a harmincas tábla. Az út jó minőségű, simán lehetne 50-et menni. Kiálltak mérni. Biztos kellett ott mérni...
Jó, most megúszod, de egy nagyobb gépnél 0-ás Bónusszal indulsz, kurva drága lesz. nekem így kezdő jogsival, 16 ezer évente. Lehúzás, de mindenhol lehúznak, mert ez egy ilyen dolog.
Ha az ő nevén van a motor, akkor van vagyona, tehát behajtható. Erre mondhatod hogy akkor el kell adnod a motort, erre ők azt fogják mondani, hogy igen, add el.
Dave134 ha suliba jársz akk szard le mert csak ennye-bennye levelet fogsz kapni... Mivel nincs önálló kereseted Én is igy jártam csak én 50-es robogó 2 személlye most volt 1 hónapja
Pár sztorim nekem is van, haveromat igazoltatták, 2 rendőrnő, az egyik megkérdezte a másiktól, hogy az A1 250 ccm-ig van ugye? Unokatesóm is rendőr, szerinte az A1 köbcentire mind1 csak 11 kW-os lehet max... Rendőrsulit sose végzett, esztergályosnak tanult, majd rendszerváltáskor 3 hónapos tanfolyam után lett rendőr... Meg szerinte 50-es mocit ki lehet vonatni a forgalomból. Hála az égnek aki engem igazoltatott jó fej volt és még el is kezdte mondani hány motorja volt. :D Én csak azt szoktam mondani, attól hogy felveszek egy rendőrruhát, NEM LESZEK OKOSABB!
Mert azt mondta hogy legközelebb elveszi a jogsidat ?
Lehet fel sem jelent, csak úgy csinált, de a papírt nem fogja leadni... Élvezkedett a szerencsétlen, rajtatok töltötte ki a frusztációját, mert az asszonytól fél otthon...
Velem kifejezetten jó fejek voltak ( Utassal voltam )
Megkérdezte hogy hova lessz a sietség ? :) Mondtam nem sietek csak megnéztük itt a Ring környékét .Mondta hogy pár perce ment el a radaros kocsi , meg hogy lakott területen egy ilyenbe belefutok k könnyen a jogsim bánhatja . Aztán papírokat megnézte , majdhogynem már nagyítóval nézte a forgalmit , csoda hogy nem verte ki a fejét a 22 KW , de nem szólt , visszaadta , Rendszámra vetted egy grimaszt mondta - Látom buherálva volt a rendszám de leolvasható. Aztán nekiállt mesélni nekem hogy szoktam - e nézni a tv/interneten a baleseteket ? Meg hogy oké hogy mondjuk hogy nem figyelnek ránk de azért mi is szlalomozunk a sávok között nagy tempóval...Meg emlékszik az balesetemre is mert ők voltak kint... ( Gödöllőiek)
És aztán jó utat kívánt , és óvatosságra intett.
És elköszönt