Ádámék nem jönnek be Pestre. Múltkor mikor ketten mentünk, hát az kalandos volt. Azóta nem akar Pestre menni.
Mit szólnátok a Megyeri híd-11 es úton (OMSZKI tónál) a Corahoz. Van McDonalds is. Úgyis a 11-esen megyünk.
Aki Pest felöl jön, végigjön a Szentendrei úton, és nem megy tovább a felüljárón, hanem eljön a felüljáró mellett, és a belső sávban marad, bemegy a körforgalomba és a Cora felé jön ki (harmadik kijárat)
Aki az M0 felöl jön, (Megyeri híd) ő marad a belső sávba, ugyanúgy körforgalom, neki a második kijárat.
ne ezen akadj már ki : D
inkább mint, h essen az eső.. : )
ha mindenkinek jó akk szombaton 10kor találkozzunk pesten vhol.. elmegyünk vmi jó helyre, kajolunk, beszélgetünk, h ne csak virtuálisan menjen a "vita" : D és estig motorozunk : )
Amúgy a helyet ahol találkoznák, lehetne például a Megyeri hídnál. Lejössz a Megyeriről, körforgóba, második kijárat, Cora-McDonlads. Parkoló. Aki Pestről jön az Szentendrei úton tud jönni. Aki az M0 jön az is odatalál. De ez még majd később.
Esetleg ha miis cbr-esek is jöhetünk énis jönnék ...Ezen az utvolan 2x-3x már úgyis mentem...Szép út esetleg annyit változtatnék, hogy visszafelé, Lepencézzünk egyet (és ott lehet repetázni is párszor oda vissza... ) és akkor Lepencétől pedig ki Szentendrére. Nemtudom voltatok-e már Lepencén nagyon jókat lehet ott menni...És szép út is. De ahogy gondoljátok.
köszi jól hangzik ez a kis kerülő. én márnagyjából ismerem ezt a környéket, apummal már többször motoroztunk arra. tényleg szép környék.
és ha nem baj h nekem nem r125-öm van ( ) én is jelentkeznék a túrára.
Mit szólnátok a Megyeri híd-11 es úton (OMSZKI tónál) a Corahoz. Van McDonalds is. Úgyis a 11-esen megyünk.
Aki Pest felöl jön, végigjön a Szentendrei úton, és nem megy tovább a felüljárón, hanem eljön a felüljáró mellett, és a belső sávban marad, bemegy a körforgalomba és a Cora felé jön ki (harmadik kijárat)
Aki az M0 felöl jön, (Megyeri híd) ő marad a belső sávba, ugyanúgy körforgalom, neki a második kijárat.