Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ádámék nem jönnek be Pestre. Múltkor mikor ketten mentünk, hát az kalandos volt. Azóta nem akar Pestre menni.

Mit szólnátok a Megyeri híd-11 es úton (OMSZKI tónál) a Corahoz. Van McDonalds is. Úgyis a 11-esen megyünk.

Aki Pest felöl jön, végigjön a Szentendrei úton, és nem megy tovább a felüljárón, hanem eljön a felüljáró mellett, és a belső sávban marad, bemegy a körforgalomba és a Cora felé jön ki (harmadik kijárat)

Aki az M0 felöl jön, (Megyeri híd) ő marad a belső sávba, ugyanúgy körforgalom, neki a második kijárat.
Oké fasza.

Eddig akik azt mondták hogy jó az időpont és jönnek:

Aug. 8. Dobogókő túra:
1.Birel
2.Kari
3.Husi_biker
4. Gergő
5. ?

aki jön írja tovább...
ne ezen akadj már ki : D
inkább mint, h essen az eső.. : )

ha mindenkinek jó akk szombaton 10kor találkozzunk pesten vhol.. elmegyünk vmi jó helyre, kajolunk, beszélgetünk, h ne csak virtuálisan menjen a "vita" : D és estig motorozunk : )
Ok De am időpont az jó
..bízok..
Vegyél el belőle hatot. Időjárás jelentésbe nem nagyon bírok
Nem lesz kicsit meleg? 38fok ruha...
Jóhát!
Nekem jó. Mostmár csak a többieket kell faggatni...

Jövőhét szombat jó e nektek ?
szombat? : )
Amúgy a helyet ahol találkoznák, lehetne például a Megyeri hídnál. Lejössz a Megyeriről, körforgóba, második kijárat, Cora-McDonlads. Parkoló. Aki Pestről jön az Szentendrei úton tud jönni. Aki az M0 jön az is odatalál. De ez még majd később.

Jövöhét jó lenne. Szombat vagy Vasárnap?
sünizem : D
na de időpont ? ?
Jó hely Szentendre. Megyeri hídon viszont 80, mert videóznak a sünök. Szentendrén is szoktak, azt hiszem a kútnál.
jövő héten? : )

ma is megyünk apával motorral szentendrére azt hiszem.. : D illetve ő oda akar menni.. : )
Gyere te is. A Lepencét még lehet hogy megnézhetjük, majd Ádámot megkérdezem. Ok?
Gyere te is, Levivel már beszéltem, beszéljétek meg hogy jöttök e. Oks?
Még szép, hogy jössz. Te mondtad hogy legyen túra, úgyhogy mostmár muszály
Ha tehetném ilyenem lenne...Igazán nincsmit.
Hát nem gondoltam volna, hogy egy Hondás ilyet mond
Köszönöm szépen!
Üdv
Akarom mondani úristen.
Úsííííísteeen de tecccik a motorod! Kedvenc a mito főleg ebben a színben....Ecsém szerencsés vagy!
Ha kb 100 km-re lennék akk mennék én is, de így sajna nem
Esetleg ha miis cbr-esek is jöhetünk énis jönnék ...Ezen az utvolan 2x-3x már úgyis mentem...Szép út esetleg annyit változtatnék, hogy visszafelé, Lepencézzünk egyet (és ott lehet repetázni is párszor oda vissza... ) és akkor Lepencétől pedig ki Szentendrére. Nemtudom voltatok-e már Lepencén nagyon jókat lehet ott menni...És szép út is. De ahogy gondoljátok.
köszi jól hangzik ez a kis kerülő. én márnagyjából ismerem ezt a környéket, apummal már többször motoroztunk arra. tényleg szép környék.
és ha nem baj h nekem nem r125-öm van ( ) én is jelentkeznék a túrára.
7754-es hozzászólás.Csak, hogy ne kelljen keresned