Szerintem odamegyek a Petihez (Mb80) én is Kerepesre.
(Amúgy csak halkan mondom, hogy a Peti meg ne hallja, hogy nem kell nagyon pontosnak lennetek, mert ő még akkor is késik, ha csak az utcájuk végén van a tali)
Ha 10kor van a tali a Mekinél, akkor fél 10kor kéne kerepesen lenni a Petinél. Még ha késik is a drága, akkor is tuti odaérünk időben :D
gergoR125! okkés. boccs itt az okoskodásért, de mondom, nem olvastam nagyon, hogy merre megy a túra :)
Visszaolvastam a túra miatt, aztán láttam, hogy gondok vannak az M0-val, meg az idetalálással. :D
Ha valakinek nem tiszta valami, vagy ki akarja kerülni a nullást, stb. az szóljon, megpróbálok segíteni :)
Amúgy van már tervezett útvonal?
Valami olyasmit hallottam, hogy Dobogókő, Esztergom stb az útvonal.
Ha nem bánjátok megmutatom, hogy mi hol szoktunk az ismerősökkel menni. Jó kis karika, tele frankó utakkal.
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy Dobogókőnél megállunk egy kis pihire, fagyira stb, aztán Esztergomba detto, Visegrádon esetleg a fellegvárnál aztán annyi.
A - Tali
B - Dobogókő stop
C, D - csak a helyes út miatt jelöltem
E - Esztergom, bazilika stop
F - Visegrád, Fellegvár stop
utána vissza kell kicsit menni, hogy a lepencei kanyargós útra rá lehessen menni
H - vége
kilométerre nem sok, láthatjátok, hogy 110km környékén van, de mondjuk annak aki Győrből jön, vagy valami hasonlóan messzi helyről, annak lehet hogy ennyi elég.
Hát nemtom.
Én akárháynszor elindultam eddig össze nem szokott csapattal, eddig mindíg meg kellett állni, és elmagyarázni hogy köll csapatban menni, hogy ne legyen veszélyes.
Szentendrénél ki szokott ugrani egy farkas az árokból, arra is vigyázzunk majd. Visegrádnál pedig Mátyás király szelleme jött velem szembe az egyik szűk jobbosban, majdnem eldobtam. Szóval óvatosak leszünk. Amúgy én még 20 emberrel nem motorozotam. Csak 400-al, de az Citadella volt. Szóval érdekes lesz
mondjál még ilyeneket : D
úgy ki vagytok akadva ezen a túra témán mintha még soha senki nem motorozott volna csapatban.. : D nyilván nem 100as utazóval fogunk menni meg figyelünk egymásra és nem örült módjára közlekedünk és pont.
Az abban jó hogy legalább elsőnek(!) érek le! Igen énis Pilisszentlászlóról regélek már elég rég, csak én annyit írtam hogy lepence azthittem mindenki tudja merre van.
pilisszentlászlói részről még esetleg vidit is tudok felrakni, most csináltam a hétvégén ott onboard ot, remélem szombaton is tudom majd vinni a bukókamerát, csak kell kitalálni valami jobb felfogatást mint a mostani
szentendrénél elmehetnénk pilisszentlászló fele, nagyon jó szerpentín van arra is, olyasmi mint a visegrádi várhoz vezető csak valamivel jobb az aszfalt és jóval hosszabb
Nem hinném, hogy száguldozni fogunk! Akkor mindenki leszakad az előzéseknél stb... Szerpentinen lemaradnak. Macera, megpróbálunk rá állni egy olyan tempóra amit mindenki tud diktálni!
(Amúgy csak halkan mondom, hogy a Peti meg ne hallja, hogy nem kell nagyon pontosnak lennetek, mert ő még akkor is késik, ha csak az utcájuk végén van a tali)
Ha 10kor van a tali a Mekinél, akkor fél 10kor kéne kerepesen lenni a Petinél. Még ha késik is a drága, akkor is tuti odaérünk időben :D
gergoR125! okkés. boccs itt az okoskodásért, de mondom, nem olvastam nagyon, hogy merre megy a túra :)