Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt! ez most milyen összeröffenés lesz? túra v pálya? (bocsi nincs kedvem visszaolvasni ily korai órában )
Kár h ilyen rohadt messze van minden tőlem amit beszéltek helyek
én is megyek ha már így kiterveltem : )
okok nyugi most télleg megyek
de most gyere ne csak mond
Leszünk páran
ha jó lenne az időpont akkor mennék én is
Teeee....vigyázzad magadat
Te kis túrórudi...
gyökércápa
Kérdeztem?
Tubarossi mostmár én is megyek:D mi Győrben találkozhatnánk. A többi majd eldől
Na az fasza. Egyre többen vagyunk. Remélem jönnek azért még fórumról, aztán ha megleszünk már páran, nézünk időpontot.
Én is mennék ganék! XD
Már csak egy jó időpont kell és jó idő.
Dehát te alapból bennevagy a túrába te
Én is benne lennék a túrábaaa!
Jó kis túra lenne! Benne lennék majd részleteket írjátok
Az majd kicsit később lesz eldöntve. Egyenlőre nézzük meg, hogy kinek felel meg a túra, ki vállalja, hogy jön. Aztán az időpont.
TÖKÉLETES!én megyek....
időpontról valami konkrét?
egy ilyen túrában lehet hogy benne lennék ha ráérek
Én is leszoktam húzzodni de sokszor nem érdemes mert akkor lemegy a kerék a porra és akkor szépen be lehet teríteni kavicsal. Ha olyan a helyzet akkor én is elengedem a motorost. Annyi hogy ma bejöttel ivancsaghost elé mert 15km-en szopatott egy TESCO-s merci aztán volt lehetőségem elmenni mellette. Jaja megy az egymásnak köszönés még. Bár a sok új sofőrnek nagyon ragad a keze a kormányhoz cégen belül persze köszönnek egymásnak. Bár bunkó ember van minden cégnél és munkahelyen. Meg azért itt van egy olyan hogy pl: billencsesek köszönek egymásnak, de már egy ponyvásnak nem integetnek. Egyébként ebben a szakmában a gabonások a b*zik ..... annak aztán mutathattod hogy rendőr vagy hogy tisztaság .... nagy ívben leszarják a másikat. De én se akarom sokáig csinálni a nemzetközizést mert nem igazán az én világom. NYelvel van probléma. Más baj nincs. De így suli mellett jó ez. Legalább a gixert is ki tudtam már fizetni. Most pedig spórolhatok bőrruhára. Egyébként majd billencsezni fogok azzal a fehér (e)MAN-el ami az adatlapomon. az a nagy buli
Na fiúk lányok! Beszélgettünk Ádámmal a túráról. Mit szólnátok egy olyanhoz, hogy Pomáz-Dobogókő-Esztergom-11esen vissza-Szentendre-és onnan mindenki haza. Mindenhol nézelődnénk, Dobogókő friss levegő, finom sonkás pizza (tapasztalat), Esztergom városnézés, Dunapart, esetleg átnézni a Duna másik oldalára is aztán vissza a 11-esen, és Szentendre, Dunapart, ókori városrész, az is kurvaszép hely és utánna még a Megyeri hídnál a McDonaldsnál elbúcsúzunk. Gondoltunk azokra is akik távolabbról jönnek, nekik se legyen túl nagy távolság. Na mit szóltok? Mehetünk máshová is, csak mondjatok valamit..
Az a baj, hogyhát nem is tudom, én nem bírom a füstöt. Forró levegő+füst. De amúgy még nem volt rossz tapasztalatom veletek. Sőt, egy ilyen Iveco mint a tiéd,fehér, lehúzódott, pedig épp hogy mögéértem, és nem is előztem. Természetesen megköszöntem Amúgy nálatok még divat köszöngetni egymásnak? Kamionos kamionosnak, vagy csak cégen belül van már csak szokás?
túráznihhh jó leszek a felvezető iveco
A túráról kéne már beszélni, nem az elhagyott szelepsapkámról...