Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod, Dunakanyar kurvaszép. Simán jó. Esetleg az hogy Dobogó-Esztergom-Visegrád-Budapest? Vagy jöhettek felénk is Vác-Nagymaros. Az se rossz. De szerintem Esztergom szebb.
Kössz! Lehet beruházok egyet...
Jó, akkor legyen túra, ne pályázás. Nekem mindkettő jó.
27 rongy...
am lattam egy vidit youtubeon...elore 15os kereket rakott a csavo es 148al ment :D:D igaz h 10 perces a vidi,de a szandek meg volt xD
Nekem is megfordult ez a gondolat a fejemben. :D :) A simson topikba írtam a váltómról, abba tudnál segíteni?
Ja meg azt is mondta, hogy a gyári henger, nem gyári henger dolgot hoztad fel neki párX és hogy emiatt csak a speciál kategóriába indulhatott.
Lassan az r es kollégák megölnek minket:)
Csak annyit beszéltünk, hogy hogyan csinálták meg a motort meg hogy nem ő szokta hajtani. llletve nővérem elcsodálkozott, hogy ekkora motorral milyen messze eljár találkozóüra. :D
Milyen borzalmasan fogalmazok.
14-es fogaskerékkel 100-105 a vége. :D
Kecsón mondjuk annyira nem villogot.
Igen vásárhelyi a csávó és versenyeken más hajtja a gépét.
turazasban en is benne lennek :)
Hali! Vki meg tudná mondani h mennyibe fáj egy bukógomba? Köszi! Am túra télleg jó 5let!
Ha túrázunk és olyan sokat mint ahogy te azt említetted és lebeszéljük akkor én nem megyek kakucsra viszont a túrába benne lennék! Esetleg Duna kanyar, Visegrád környéke aztán valahova?
Epj az építő és tulaj, gyorsulni viszont gy haverja szokott vele, aki vaságygal együtt sem több 50 kilónál, és rajtolni is nagyon tud.
Ha ez a tákolmány vásárhelyi, akkor ezzel kergetőztem egyszer. Egy fura fazon ült rajta, aki mindenáron megelőzött, és nem értettem hogy mirefel :) Aztán megelőztem idegből, otthagytam a picsába de nem akarta hogy lerázzam :) Aztán kosstéren megállt utánam azt dumáltunk a taggal, mondta hogy simsonálison fut a verda gyorsulásin, de nem ő hajtja, hanem van valami pilótája.
Ahhoz képest hogy cimcony, meglepően jól ment, bár én jobban felöltöznék rá, hisz a blokkja megy, a futóműve meg egy kalap kakifos :)
Nincs baj a pályázással, sokan jöttek múltkor is. CSak azok nem jöttek akik dolgoztak.

Aha, kb az lenne jó, de a többiek is mondanak majd valamit, hogy jó e vagy nem. Túrát lehetne majd csinálni, Ádám azt hiszem szervezkedik Dobogókőre egy túrát, de szerintem az már szeptember lesz.
mondjuk ha pályázáshoz a többségnek nincs kedve vmi túra is szóba jöhetne.. : ) találkoznánk vhol és mennénk egész nap. max kajálni megállnánk : D

amúgy kakucs augusztus második hetén jöhet szóba? : )
HÁt mennék. De 90 % hogy megyek. 28-án nem mentem, úgyhogy mostmár illene lemenni. Csak már ésszel kellene mennem, nem úgy mint múltkor, lett is kis para belőle, MotoGPbe illő jelenet volt. De megyek szerintem. Csak még térdkoptatót kéne vennem... (Ennyi szóismétlés egy mondatban...)
az biztos. : ) de akkor te is jössz.. ? : )
De legközelebb már odatalálsz. JÓ lenne már valami időpont hogy mikor menjünk.
"nyélen ordított vagy 2 percig"
én a 4esen kanyarodtam le rossz helyen.. : ) benéztem nyáregyházára meg ilyenek : D hát előfordul.. : ) kakucson meg a virágostól kérdeztem meg, h hol a pálya.. : ) mutogatott össze vissza, akkor jöttek a motorosok : ) oh köszönöm inkább követem őket : D
Neeem.
Az enyém nem hangos.
A detonálás, az szabályozatlan égést jelent, iylenkor nem megfelelően játszódnak le az ésgésfolyamatok a hengerben, és előfordul, hogy törik ez-az, de ettől nem hangos.
Amikor először mentem, akkor nyitott a pálya, senki nem tudta, pontosan hogy hol van, csak anynit, hogy valami templomnál kell balra fordulni, úgyhogy én a környékbeli összes templomnál befordultam balra.
Megtekintettem a környék nevezetességeit mire megtaláltam:)
Mikor Zolival odataláltunk, viszont hazafele rosszfelé akartunk menni. Nekünk egy gokart okozott halláskárosodást, kb mi se hallotuk hogy mit mond a másik...