Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erről a bunkó rendőrről eszembe jutott egy vicc:)

Kisgyerek áll a reptéren,várakoznak,kezében van egy kis akvárium benne egy hal és beszél a srác a halhoz.
Odamegy egy rendőr és kérdezi a kisgyerektől hogy miért beszél a halhoz.Mondja a kisgyerek hogy azt hallotta hogy ha egy magasabb rendű kommunikációs csatornán próbálunk kommunikálni egy alacsonyabb szinten lévő élőlénnyel akkor az alacsonyabb szinten lévő élőlény megtanulhatja a magasabb szinten lévő kommunikációs rendszert.A kis srác megkéri a rendőrt hogy fogja már meg az akváriumot picit,mert el kell mennie WCre.Mikor jön vissza a kisgyerek,látja hogy a rendőr nézi a halat és cuppog...
Nem szabad, megbántod a finom lelki világukat...ők is csak érző lények... ne légy velük gonosz
Elkapott volna az ideg és elkezdtem volna vele ordibálni aztán próbáljon feljelenti.. Faszfejek!
Vigyázz, mert legközelebb úgy jársz mint Zsanett! Keresnek valami kis utcát, bevisznek, aztán leejtik a jogsidat véletlen, és felvetetik veled. Szóval óvatosan...
egész este tiszta ideg voltam

nem tudtam h sírjak vagy nevessek
biztos koccantak pár forddal : D
Mondom én hogy nem tudnak olvasni...majd kitalálnak valami okosat. Kérdezd meg pohit a gyorshajtások topicban.
hagyjad.. nem tudta azt sem h mikor lett meg a jogsim.. pedig ott volt a kezében :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jó de most mi alapján jelentett fel? meg akit vittem? azt főleg mi alapján?
Az a baj, hogy szerencsétlen SÜNök (mármint az állatok) azóta teljesen depresszióba estek, hogy az agyilag hülye rendőröket az ő nevükkel becézzük.
Mázlid van Engem amíg az 50-essel jártam 8-szor igazoltattak egy szezonban. Főleg Vácon. Mióta 125 azóta kétszer. Legutóbb egy 20-as csekkel maradtam gazdagabb, a rendszám kissé khm hát felfújta a szél.

Jah ha már szőke rendőrnő: Egyszer megállított egy szőke rendőrnő, aranyos meg jófej volt, nem is bunkózott semmi, csak akkor tágult ki a pupillám, mikor megkért, hogy mutassam meg a blokkon az 50 ccm. beütést. RS50nél ez egy frankó idombontást jelentett volna, úgyhogy mondtam neki, hogy elégedjen meg a váznyaknál lévő plakettel. Elfogadta, aztán mondta hogy :" Óvatosan közlekedjen, vigyázzon másokra" mondom oké, én vigyázok. Aztán leléptem.

Bocsánat a szőke hölgyektől, abszolút nem rosszándék miatt írtam
köszönöm
íjjjj, bocsánat :S
tisztelet a kivételnek
ezt a szőkés dolgot szívd vissza
mi köze van hozzá hogy mennyi a jövedelmed? másodállásban apehos vagy mi a tököm? ezek úgy fel tudják nyomni az agyamat, hogy nemigaz :D
utast meg milyen alapon jelenti fel? mit vétett szegény?

engem még soha a büdös életbe nem igazoltattak szerencsére. :D
pedig kb ugyan annyit megyek utassal, mint utas nélkül, forgalmimban se 11kw szerepel, rendszámom se áll jól stb :D
illetve egyszer igazoltatni akartak amikor még nem volt jogsim, de úgy tettem mintha szőke lennék és nem álltam meg xD
sün mi az a sül?! xD
Némelyiknek amennyi esze van, csoda hogy egyáltalán olvasni tud....
mennyi a jövedelmed? nem látta, h hány éves vagy? : D
Vannak ilyenek. Nehéz azt mondani hogy szard le, mert feljelentett kitudja mi lesz. De én még nem találkoztam bunkó rendőrrel. Eddig ahányszor igazoltattak (kb 10szer motorral) mindíg sikerült elbeszélgetnem a biztos urakkal, lehet velük bratyizni. Persze egy ilyen gyíkkal én se állnék le haverkodni...majd írd meg mi lett belőle, kiváncsi vagyok...
Csűűűű
tegnap vittem haveromat.... megállítottak a rendőrök igazoltattak
minden megvolt minden rendbe volt. Visszaakarta adni a papírokat h mehetünk
erre kiszállt a kocsiból a másik rendőr és elkezd bunkózni... .de nagyon. nem szoltunk neki vissza semmit nehogy cink legyen.
erre elkezdett cinkelni h nincs két éves a jogsim nem vihetek utast.
Utána odajött egy srác akit ismertünk és mondja hülyeségből annak akit hoztam h majd ő hazaviszi
erre a rendőr meg elkezdi h " Maga marha vicces" de olyan nagyon bunkó hangnemben. aztán mondta neki h "menyjen vissza a szarjához" az az a motorjához.
utána feljelentett engem is, meg akit vittem is

meg firtatta az anyagi körülményeimet, hogy honnan volt pénzem megvenni a motort, hogy mennyi a jövedelmem, meg ilyesmi

komolyan mondom ilyen bunkó rendőrt, rendőrt? még embert sem láttam mint amilyen ez volt.

meg azt mondja h ha legközelebb találkozunk még a jogsimat is elveszi!

vélemény?
én az ipodokra rakok zenét újralett huzva a gép aztán...
De nagy csend van...mindenki motorozik? Ilyen szar időben?
Hányan jöttök összesen?