Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsodát?
Ezt honnan koppintottad am?
Nekeménkedjé mert a végén a szemedve vakítok a xenonnal!Megijedtél?
Ipon eper illatú olaj Öcsémnek olyan van a robeszba mmm
Jólvan, öcsipöcsi
a 4 ütemű legalább nem fogyaszt annyit
viccvicc
Énis...
Énmeg mondtam hogy hol! Öcsi.
elém nyugodtam beállhatna valami rs es ember akinek jó szintetikus 2T olaja van, imádom a szagát
Legyen már szombat 8 hogy indulhassak
2 vs 4 ütem? Végre nem ezen megy a vita...... Akk el se kezdjük
Birel öcsi! Most mondtuk hogy megállunk
Szerintem Lepencén, meg Dobogókőn majd szétválunk és lehet csapatni.
javasolni akartam
egykerót, stoppiet, r125 vs rs125 harcot :D:D:D (jó csak vicc volt ), perecelést, stb
Nem azokból szokott lenni a legjobb perecelő vidi?
Sztem is... És akk lehet vidizni is
Csak ne az legyen, hogy 10 en előremennek, a többi lemarad, mert az nem túra...majd megállunk, aztán lehet csapatni.
természetesen ha valaki gyorsabban akar menni, had menyjen csak tudja hogy merre kell menni és egy idő után várja be a többieket
Mi 125 rotax blokkos gépekkel versenyeztünk még megnem szünt a mol szponzorálása. A poweres kart után átülni a 4t 125 CBR-re nem egy felüdülés.
Mindegy, akkor ezekszerint, csak én hittem azt hogy elsőbbségem van. Nembaj
Simán! Mikor voltam Esztergomba minden Kocsma elött min.20 motor állt. Akkor megtudunk állni a lángosos elött is!
kis pöcsös voltam még. igazából fogalmam sincs :D
4évesen kezdtem, hamar megtetszettem a górénak aztán berakott versenyezni. 6évesen jött volna egy komolyabb lépés, csak sok pénzt kellett volna belefektetni, ami nem igazán akadt. így kb 2 év után abbahagytam.
utána egyre ritkábban mentem edzésekre, már csak hobbiból jártam. aztán bezárt a gokart suli és vége lett a nagy karriernek :D

[8137] xt12x! ok, akkor maximalizáljuk a sebességet 100ban. bár mondjuk esztergom felé olyan vacsi útat húztak hogy hujjujuj és ott akinek jól esik meghúzhatná egy kicsit. ott úgysem lehet másfelé menni, szal miután kidühöngte magát aki ki akarta, megáll és bevárja a népet.

[8141] gergoR125. ha a szentendrei úton jövünk pomázon keresztül, akkor nincs elsőbbségünk. ha a budakalászi úton jövünk, akkor lenne miénk az elsőbbség. mondjuk onnan is jöhetünk, kinek hogy tetszik...

juteszembe. esztergomban meg kéne állni lángosozni csak nem tudom hogy hogyan fogunk tudni ott 20an(?) megállni :D
Hej-hej neterjeszd zártkörű