Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak a te motorod volt nagyon hangos.. párszor volt olyan, h nem hallottam a saját hangom.. : )
akkor voltam először kakucson.. és egyedül mentem oda : ) kétszer rossz helyre kanyarodtam be.. követtem 2 supermotost és meglett a pálya ( ez most nem tudom, h jön ide amúgy : D )
Nem, én egy eszméletlenül detonáló cimconnyal versenyeztem.
Nagyon király volt, az időmérőn ment nyélen mindenképpen, ha húztma a gázt, ha nem, jó könnyű volt vele menni.
És persze közben vígan detonált.
Ahogy lejöttem, nem lehetett leállítani, nyélen ordított vagy 2 percig, a pipa már rajta sem volt, úgy megvágott, lezsibbadt a fél oldalam:)
Végül elzártuk a benzincsapot, attól leállt:)
Fellazult a karbi, felakadt a gáz, elszakadt egy tőcsavar, szóval volt öröm.
A hyelszínen megraparáltuk.
(gondolom, ennyire nemérdekelt )
öö úgy értettem, h azt hittem azzal versenyeztél.. : )
Ha jól emlékszem Malaguti Fiftyre való Pollini henger van rajta, membrános sötöbö...
A hi-up eleje egy kör alatt rámtenne kettőt:)
semmi baj... ilyet el sem olvasom : )
emlékszek egyébként azt hittem, hogy hiup-oztál. : )
akkor nem tudtam hová ülni és már fáradt voltam : ) amúgy volt ott egy pályaidomos r125.. meg is csodáltam : D
Jah
Én voltam az a gyökér simsonos, aki szólt, hogy fel fogsz borulni, mert már alaposan besüppedt a sztender a homokba.
Meg nem is nagyon használ neki, sem a váznak, sem a szntendernek.
Nem beszólás, volt, csak javaslat.
Persze, a te motorod, a te pénzed.

Egyébkén meg igazán beállhattál volna racingolni, kár, hogy szinte semelyik 4t kismotoros kollégát sem lehet iylesmire rávenni.

Pár hete kecsón volt a cimconyos különítmény, volt egy r125-tel egy kolléga, ő láthatóan élvezte.
(elnézést a korábbi hsz beli meghatározásért)
Garázsban tartott, rendszeresen szervízelt, csak túrázásra használ, pályán sosem járt, hölgy tulajdonostól eladó?
SZépjóreggelt! Hogy tudtok ilyen hajnalban felkelni?
Hát keresi majd új gazdáját...
Nem április 18.án? Supermoto verseny volt meg simson, pannonia, robogó stb : )
Ha igen akkor én voltam az.. fehér-piros r125 : )

Gergő: igen, én is mennék.

Kiri: mi az, h "elválnak útjaink" ? : D
Jut eszembe pina:
Egy kolléganőtökkel összefutottam kakucson tavasszal
(lehet, hogy már írtam)
Ült a mocin, ami oldalsztenderen volt....
-Csókolom pina ízű fagyi van ?
-Persze, tessék!
-Fújj de szar íze van!
- Kicsit feljebb nyaljad hülyegyerek!
Minden világos!
Ez nem egy vizes simsonhenger, hanem egy simsonblokk, amire EPJ ráfaragott egy robogóhengert.

Ez viszont egy vizes, ami éppen készül Gecsei úr műhelyében.
Kié ez a vizes sinyó? Szép állapotban van!
Nővéremnek volt általánosba osztálytársa.
Én!
http://www.tesztmotor.hu/tesztek-372.html
YZF-R125 Team Yamaha Race Replica
ja am a Yamaha World-be viszem a Soroksári útra. ott eddig mindig normálisak voltak velem, nem akartak még átbaszni, szal csak ajánlani tudom
Igen, erre én is gondoltam. Augusztus második hete esetleg?
ügye azt vágjátok h jövőhéten már augusztus van? am én is tuti jönnék. vis majd meglátom én is h lesz-e pénzem.

am hétfőn én is viszem az xt-t szervízbe. a rutin 30.000-es szervízen kívül remélem tudnak majd vmit csinálni az első felfüggesztésemmel. hátha jobb lesz a pályán
Na ki jönne augusztusban Kakucsozni?
Na megyek kerülök eggyet a mocival.Holnap olajcsere.De várom....Remélem jobb lesz....