nem csak a te motorod volt nagyon hangos.. párszor volt olyan, h nem hallottam a saját hangom.. : )
akkor voltam először kakucson.. és egyedül mentem oda : ) kétszer rossz helyre kanyarodtam be.. követtem 2 supermotost és meglett a pálya ( ez most nem tudom, h jön ide amúgy : D )
Nem, én egy eszméletlenül detonáló cimconnyal versenyeztem.
Nagyon király volt, az időmérőn ment nyélen mindenképpen, ha húztma a gázt, ha nem, jó könnyű volt vele menni.
És persze közben vígan detonált.
Ahogy lejöttem, nem lehetett leállítani, nyélen ordított vagy 2 percig, a pipa már rajta sem volt, úgy megvágott, lezsibbadt a fél oldalam:)
Végül elzártuk a benzincsapot, attól leállt:)
Fellazult a karbi, felakadt a gáz, elszakadt egy tőcsavar, szóval volt öröm.
A hyelszínen megraparáltuk.
(gondolom, ennyire nemérdekelt )
semmi baj... ilyet el sem olvasom : )
emlékszek egyébként azt hittem, hogy hiup-oztál. : )
akkor nem tudtam hová ülni és már fáradt voltam : ) amúgy volt ott egy pályaidomos r125.. meg is csodáltam : D
Jah
Én voltam az a gyökér simsonos, aki szólt, hogy fel fogsz borulni, mert már alaposan besüppedt a sztender a homokba.
Meg nem is nagyon használ neki, sem a váznak, sem a szntendernek.
Nem beszólás, volt, csak javaslat.
Persze, a te motorod, a te pénzed.
Egyébkén meg igazán beállhattál volna racingolni, kár, hogy szinte semelyik 4t kismotoros kollégát sem lehet iylesmire rávenni.
Pár hete kecsón volt a cimconyos különítmény, volt egy r125-tel egy kolléga, ő láthatóan élvezte.
(elnézést a korábbi hsz beli meghatározásért)
ügye azt vágjátok h jövőhéten már augusztus van? am én is tuti jönnék. vis majd meglátom én is h lesz-e pénzem.
am hétfőn én is viszem az xt-t szervízbe. a rutin 30.000-es szervízen kívül remélem tudnak majd vmit csinálni az első felfüggesztésemmel. hátha jobb lesz a pályán
akkor voltam először kakucson.. és egyedül mentem oda : ) kétszer rossz helyre kanyarodtam be.. követtem 2 supermotost és meglett a pálya ( ez most nem tudom, h jön ide amúgy : D )