Szerintem mennyünk Augusztus 27.én Kakucsra, mert akkor lesz a születésnapom és akkor majd jól megtudtok ajándékozni sok drága kütyüvel amit másnap kidobok, mert nincs értelme...
Én akkor megyek ha lesz pénzem. De most egyenlőre tankolni se tudok. Fenébe, hogy négy nap alatt két tank benzint elpacsáltam...
Szerintem augusztusba valamikor. De akkor már jössz te is nem?
nemtom... én tegnap a kurva melegbe 126al toltam...
de nem tudom minden befolyásolja...
van mikor 120 al m mék úgy h nem kell befeküdni kicsit sem...
van mikor befekve sem
Na majd írjátok meg hogy mi lett a motorokkal. Jobb lett vagy nem vagy mit csináltak. Amúgy most nekem se megyk annyira, gondolom a meleg miatt, kevesebb oxigén stb. SZóval..
nálunk úgy van 3750 ft munkadíj, munkások órabére 4500
ez miatt most háznál szervizelnek de rendesen korrekt minden.
meg mutatta meg elmagyarázta h az egész tankot cserélik emrt abban van a szippantyú és az külön 167 ezer ft
meg h nem kell bekakálni ha most nem cserélik ki mert azt még 5 év múlva is ingyen kicserélik garancián kívül
A kézikönyvbena 20W-50-es olaj 10 Celsiusfoktól 45 Celsius fokig jó. Baszod minek raktak bele? Nem szokott Magyarországon 45 Celsius fok lenni, max 35-40. Addig meg a 10W-40 is jó (40 fokig)
nembaj,Aron holnap viszi olajcserere,megnezzuk azzal 10W-40essel mi lesz...most 20W-50 van benne...ha meg jo,akkor b*szom se elvinni,hanem belerakom magam,h tudjam h az is van benne... mert a fekbetettel biztos atbasztak mar..
Szerintem augusztusba valamikor. De akkor már jössz te is nem?
de nem tudom minden befolyásolja...
van mikor 120 al m mék úgy h nem kell befeküdni kicsit sem...
van mikor befekve sem
ez miatt most háznál szervizelnek de rendesen korrekt minden.
meg mutatta meg elmagyarázta h az egész tankot cserélik emrt abban van a szippantyú és az külön 167 ezer ft
meg h nem kell bekakálni ha most nem cserélik ki mert azt még 5 év múlva is ingyen kicserélik garancián kívül
JA mond valamit:)