Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és volt vele egy robágó is!
Amúgy láttam ma egy 2009-es piros R125öt, Siófok környékén. Valaki magára ismer?
Augusztusba már én is megyek
látott már vki eloben R125 Rossi replicat? :) sztem nagyon pofas lett :)
Jó de azért valamit találjunk ki. Az idővel meg ne törődj, Clam elintézi, hogy ne legyen eső. Augusztus második hetén valamikor?
Akkor augusztus tizen valamennyi? Na jó szerintem még felesleges lefixálni mert az idő se biztos hogy engedi azon a napon amelyikre tervezzük!
SZóval augusztus 27.-én biztos nem érsz rá. Hát nekem se jó akkor
Szerintem mennyünk Augusztus 27.én Kakucsra, mert akkor lesz a születésnapom és akkor majd jól megtudtok ajándékozni sok drága kütyüvel amit másnap kidobok, mert nincs értelme...
Én mondtam. Most ilyen Nobi ápdét moslékot kapnak? A nagy fogyás mi?
Anyááááád
Na, akkor menjünk. Mikor menjünk? Miután visszajöttél a klozettról, viskuráljuk meg hogy mikor megyünk...
Kakucs?! Hogy a picsába ne... Augusztusba kell egyet gurulni rajta! Utánna úgy is elválnak útjaink...
Most fogyókúrán van... Tegnap szívére vette a dolgot...
Szevasz fater. Namivan megetetted a cocákat?
SZÉÉÉPP JÓ REGGELT Uraim és Malackáim! Jah és persze Kari... Már a 21140-ik km-t gyűröm Bírja-Bírja...
Én akkor megyek ha lesz pénzem. De most egyenlőre tankolni se tudok. Fenébe, hogy négy nap alatt két tank benzint elpacsáltam...
Szerintem augusztusba valamikor. De akkor már jössz te is nem?
jövőhéten már esőt mondtak de vasránapig még kurva meleg lesz
következő pályázást mikorra tervezitek?
nemtom... én tegnap a kurva melegbe 126al toltam...
de nem tudom minden befolyásolja...
van mikor 120 al m mék úgy h nem kell befeküdni kicsit sem...
van mikor befekve sem
Na majd írjátok meg hogy mi lett a motorokkal. Jobb lett vagy nem vagy mit csináltak. Amúgy most nekem se megyk annyira, gondolom a meleg miatt, kevesebb oxigén stb. SZóval..
nálunk úgy van 3750 ft munkadíj, munkások órabére 4500
ez miatt most háznál szervizelnek de rendesen korrekt minden.

meg mutatta meg elmagyarázta h az egész tankot cserélik emrt abban van a szippantyú és az külön 167 ezer ft
meg h nem kell bekakálni ha most nem cserélik ki mert azt még 5 év múlva is ingyen kicserélik garancián kívül
Erős Petrás Józsi.
JA mond valamit:)
A kézikönyvbena 20W-50-es olaj 10 Celsiusfoktól 45 Celsius fokig jó. Baszod minek raktak bele? Nem szokott Magyarországon 45 Celsius fok lenni, max 35-40. Addig meg a 10W-40 is jó (40 fokig)
A gyár nem 10W40-et ír elő? Mintha régebben azt olvastam volna...
nembaj,Aron holnap viszi olajcserere,megnezzuk azzal 10W-40essel mi lesz...most 20W-50 van benne...ha meg jo,akkor b*szom se elvinni,hanem belerakom magam,h tudjam h az is van benne... mert a fekbetettel biztos atbasztak mar..