Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a "megnézik", hogy mi a baj, abból áll, hogy betolják a műhelybe és ott áll egy kicsit, esetleg valamit "állítanak" rajta, majd visszaadják neked.
de erted, max 10 perce lehetett h dumaltal veluk es neked ezt mondtak...hat ugyanmar...ennyire seggek nem lehetnek...
engem is ugyan így szoktak lerázni
bazdmeg,most hivtam oket,elmondtam hogy lehet hogy ez a problema amit neked elmondott telefonban,es h egy magyarorszagi ismerosomnel is hasonlo a baj,erre ezt mondta:
hmm,milyen erdekes tortenet ez...de vigyem el es majd megnezik mi a baj... hat megb*szom a jo ************** a***** ...
thedoctor024@windowslive.com
majd dobsz egy msn-címet?te terheljük már le a forumot
Ha Suboticai vagy akkor tényleg nem.Oszt társam is szerb.Csak ő vonatozik .
Most csináltatom mocira a raptor dobod.fölhozom a dobot az ülés mellé.
en benne vok :) nekem nem tart sokaig eljutni Szegedig :)
jaja nekem se akar forogni.5.-be alig megy fel 10.000rpm fölé
Tesco OK!Nekem is jövőhéten kell mennem Szerda,Csütörtök.Azt mondták hogy ha reggel 9-re beviszem akkor akkor d.u már vihetem is haza.Amúgy elmehetnénk néha kerülni, lennénk egy páran.Hdmezővásárhelyen is van egy sárga R125.Meg haveromnak is R125-e van.Meg még lehetne hívni néhány vásárhelyi Apriliast is.
de vesztettem,es lassabban is porog ki a moci...
nah tehat,akkor megyek amikor az a faszagyerek csavo a szalonban,a Sanyi (MT01e van) ir hogy mehetek mert megjott az alkatresz,es azt mondta h kovetkezo heten lesz :) szal mehetunk egyutt ja,es osszefuthatunk pl a Tesconal vagy azzal szemben a McDonaldsban xDxD
mármint szervizbe
Majd szólj már srobi92 hogy mikor mész legközelebb mert akk mehetnénk eggyüt is.Utána meg kipróbálhatnánk a mocikat a vásárhelyi úton
ha ez igaz amit mondtak akkor csak egy egszerű olajcsere loesz az egész.Én meg már kezdtem félni hogy nincs elég kompresszió a motoromba
Persze most már komolyabban fognak venni minket így hogy nem csak én megyek oda állandóan.Eddig azt hitték hogy én azért járok oda mert kezdem megszokni a motor sebességét.Azt hitték h kamuzok.Nyomatékból te nem vesztettél sokat?
A szervizben az egyik szerelő a haverom.Na most fölhívtam és azt mondta hogy ha mind2őnknek ugyan az a problémánk van akkor az olaj lehet az oka mert 25W50-es olajat raktak bele és azt mondta hogy ez az olaj sokkal szélsőségesebb körülmények közt használandó.Hideg-meleg stb.És ez az olaj mivel sokkal "nehezebb" ezáltal akadályozza a dugattyú mozgását.Na nekem ezt mondta 5 perce.de azt modta hogy megkérdezi a szervizvezetőt is
Szerintem nem.... pénzéhes itt minden szalon....
de varj, ha nem csak te reklamalnal, (pl en is fogok jovo heten) akkor sztem mar komolyabban vennek az egeszet...
de nekem az a baj ,h alapbol 60 km-et utazok h elvigyem oda a mocit (mert Szebriabol megyek) ,de mindenki nagyon dicseri a Yamaha Harmatit..ha ezek nem csinaljak meg akkor tenyleg az lesz ,hogy elturazok odaig..
akkor te jobban jártál.Én ha behajolok 120 km/h. Ha meg csak ülök normálisan akkkor 105km/h.Nekem csak szelephézagot állítottak, 2X is mert visszamentem hogy lassab a motor és másodjára is úgy hoztam ki hogy lassú volt de mondom lehet hogy valami más.De akkor ez lesz a gond.Neked is tuti h állítottak szelephézagot mert 6000km nél kötelező utánállítani.Benne van a kezelési útmutatóba.Am sikerült kiharcolnom hogy engem ott ne vegyenek komolyan mert minden másnap bementem hogy nem akar menni a moci.
Oszibá! az engem is állandóan basztat.
engem jovo heten hivtak vissza,mert az a gyari hibas alkatresz meg nincs kicserelve ( az a tankban ami van ) ,es akkor majd epp megemlitem nekik,h eddig bedolve ment 130at,most a 120hoz be kell h doljek ,plusz elorebb kell h uljek,h a hatso fogaskereken ne legyen akkora teher,mert ugy 4 km/h val tobbet visz...szal ki vok akadva..
hat,en megkerdeztem toluk h mit szoktak csinalni pl egy 6 ezres szervizen..a mester elkezdett rohogni es flegmazott h azt nem lehet igy megmondani hogy mit szoktak csinalni,mindent...de ha megcsinaljak akk szoljal es viszem visszam
Mehetnénk eggyüt reklamálni
nem hiszik el hogy elcsesztek valamit