bazdmeg,most hivtam oket,elmondtam hogy lehet hogy ez a problema amit neked elmondott telefonban,es h egy magyarorszagi ismerosomnel is hasonlo a baj,erre ezt mondta:
hmm,milyen erdekes tortenet ez...de vigyem el es majd megnezik mi a baj... hat megb*szom a jo ************** a***** ...
Tesco OK!Nekem is jövőhéten kell mennem Szerda,Csütörtök.Azt mondták hogy ha reggel 9-re beviszem akkor akkor d.u már vihetem is haza.Amúgy elmehetnénk néha kerülni, lennénk egy páran.Hdmezővásárhelyen is van egy sárga R125.Meg haveromnak is R125-e van.Meg még lehetne hívni néhány vásárhelyi Apriliast is.
nah tehat,akkor megyek amikor az a faszagyerek csavo a szalonban,a Sanyi (MT01e van) ir hogy mehetek mert megjott az alkatresz,es azt mondta h kovetkezo heten lesz :) szal mehetunk egyutt ja,es osszefuthatunk pl a Tesconal vagy azzal szemben a McDonaldsban xDxD
Persze most már komolyabban fognak venni minket így hogy nem csak én megyek oda állandóan.Eddig azt hitték hogy én azért járok oda mert kezdem megszokni a motor sebességét.Azt hitték h kamuzok.Nyomatékból te nem vesztettél sokat?
A szervizben az egyik szerelő a haverom.Na most fölhívtam és azt mondta hogy ha mind2őnknek ugyan az a problémánk van akkor az olaj lehet az oka mert 25W50-es olajat raktak bele és azt mondta hogy ez az olaj sokkal szélsőségesebb körülmények közt használandó.Hideg-meleg stb.És ez az olaj mivel sokkal "nehezebb" ezáltal akadályozza a dugattyú mozgását.Na nekem ezt mondta 5 perce.de azt modta hogy megkérdezi a szervizvezetőt is
de nekem az a baj ,h alapbol 60 km-et utazok h elvigyem oda a mocit (mert Szebriabol megyek) ,de mindenki nagyon dicseri a Yamaha Harmatit..ha ezek nem csinaljak meg akkor tenyleg az lesz ,hogy elturazok odaig..
akkor te jobban jártál.Én ha behajolok 120 km/h. Ha meg csak ülök normálisan akkkor 105km/h.Nekem csak szelephézagot állítottak, 2X is mert visszamentem hogy lassab a motor és másodjára is úgy hoztam ki hogy lassú volt de mondom lehet hogy valami más.De akkor ez lesz a gond.Neked is tuti h állítottak szelephézagot mert 6000km nél kötelező utánállítani.Benne van a kezelési útmutatóba.Am sikerült kiharcolnom hogy engem ott ne vegyenek komolyan mert minden másnap bementem hogy nem akar menni a moci.
engem jovo heten hivtak vissza,mert az a gyari hibas alkatresz meg nincs kicserelve ( az a tankban ami van ) ,es akkor majd epp megemlitem nekik,h eddig bedolve ment 130at,most a 120hoz be kell h doljek ,plusz elorebb kell h uljek,h a hatso fogaskereken ne legyen akkora teher,mert ugy 4 km/h val tobbet visz...szal ki vok akadva..
hat,en megkerdeztem toluk h mit szoktak csinalni pl egy 6 ezres szervizen..a mester elkezdett rohogni es flegmazott h azt nem lehet igy megmondani hogy mit szoktak csinalni,mindent...de ha megcsinaljak akk szoljal es viszem visszam
hmm,milyen erdekes tortenet ez...de vigyem el es majd megnezik mi a baj... hat megb*szom a jo ************** a***** ...
Most csináltatom mocira a raptor dobod.fölhozom a dobot az ülés mellé.
nem hiszik el hogy elcsesztek valamit