Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csoportban motorozásos cikket mindenki olvassa el, aki jön túrára, és nem akarja senki alól kiütni a vasat. Mit szólnátok ha az XT-sek mennének legelöl, mert ők fogják diktálni a tempót, utánnuk a CBRes és az R125-ös brigád, legvégül az RSesek, NSResek, stb akik tudják tartani a tempót, így tuti nem szakadunk szét. Szerintetek páran előremenjenek és zárják az utat vagy hagyjuk afaszba, megyünk ahogy tudunk? Vélemény?
esni esett, dörgött, villámlott de errefelé ritkán esik jég.hála Istennek...

Felétek is leszakadt az ég. Itt olyan jégeső volt, hogy a szomszéd is beállt a garázsunkba, mert szarráverte volna a kocsit.
ha már így belejöttél
Ejj én szervezzek? Jólvan, aki akar írja fel magát:

Hétfői Hungaroring Nap:
1.Tubarossi
2.Birel
3. én
4.
5.
szervezd meg.én bennevagyok
Én kijövök!
Csáó! Engem érdekelne a hétfői Hungaroring nap. Kéne még pár ember. Kurvanagy lesz, élőben a GP motor
bejáratás utáni karbiállításon voltam a világ végén és arra mentem haza csak közbe betoltam egy jóféle fagyit
ejj, dicsak Buksi! Mondtam én, hogy csak a szád jár
Majd legközelebb...
Nem tok menni szombaton Családi biszbasz sorry főleg tőled Tubarossi. De jó túrázást
Jaja. Nem ártana mindenkinek elolvasni....
jaja én voltam már messziről feltűnt az rs és mikor közelebb értem megláttam a JAMAL feliratot. így könnyű teged felismerni.
am mi járatban voltál errefelé?
karmi_jr (asszem így írod ) te dudáltál ma nekem némediben a fagyis előtt? hirtelen nem esett le ki volt de rájöttem hoyg veled voltam ringen
Jójó... Fényképezőt hozok énis. Onboard jó ötlet!
ha gondba vagytok, h működjön ez a csapatos motorozás, ez talán segít bár, lehet ez már kicsit túlkomplikálja... érdemes elolvasni
én viszek rendes fényképezőt is meg lesz onboard felvétel is
Aug. 8. 10 óra. Megyeri híd-11-es út, McDonalds-Cora parkoló

1. BIREL
2. Kari
3. Husi_biker
4. Tomi
5. Kass
6. Ádám
7. Norba
8. Tubarossi
9. Nyom
10. Nix
11. Mb80
12. RSPetya
13. Kiskaldi
14. Marcs
15. Z3
16. Levi
17. Madi
18. Yamaha Áron
19. Andi (cbr125)
20. xt125x
21. egy NSR-es
22. egy CBR 125 (még nem biztos)
23. Róbert (RX 125)
24. Gergő (rg125)
25. GergőR

És mostmár nincs varia. Birel is megnyugszik mostmár
Átadta a helyééét! Légyszi akkor írjálföl elsőnek!
üdv. én leszek még xt-vel, szal nyugi nem leszel egyedül. meg azért csak nem hagynak ott minket. bízom ebben a bandában
Fogunk csinálni. Motoros csoportkép, meg motor nélküli csoportkép. Meg majd csinálunk képeket úgyis. Felkerülnek majd az oldalra a képek, csak csináljatok ti is.
Utálok első lenni Átadom Birelnek a "helyezésemet"
Megnézhetjük... a túrán megbeszéljük. oks?
Ha ennyien leszünk valakinek okatást kell majd tartani, mielött indulunk hogy hogyan mennyünk csoprtban...
No bekerült a Xenon jeeeeeeee Istenkirályfasza lett!