Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne kötekedj kiscupák...
Hát neked igen... Meg még kinek?
Valakinek inkább a mélysége számít nem?
Akkor most tisztázzuk! Minek a magasságára?
178 (fél éve) szval +- 2 cm.
ilyen intim kérdésekre nem válaszolok
a magasságra gondoltam...
csak ők véznák és ki hány centi?
Múltkor nem ezt mondtad....
Basszus, akartam menni épp enni, de sajnos vizuális típus vagyok, és elképzeltem ahogy a szembeszomszéd Petibát épp nyárson sütöd. Asszem ma kihagyom a vacsorát.....
Az már túlérett Nem szeretem a nagy cupákot
Van itt egy szembeszomszéd, 110 kiló. Szerinted levágjam, vagy már túl zsíros?
Na mivan csak nem félsz?
Tubarossi ez a lány leszólta a 78 kilódat... Én nem hagynám...
Tudod ki a coca te coca Te meg a 75 kilóddal pont vágósúlyban vagy
Bazdmeg, ez egy állat
Nekem síkúton 130-134 között. Általában a szemböl konvojként közlekedő szlovák kamionok szele belassít. Am 70 kiló vagyok, menetkészen (sisak,kabát,nadrág,kesztyű,csizma) 80 kiló. Jajaja, általában a végsebesség mérés nálam este 10 körül zajlott, akkor hidegebb a levegő este, és több az oxigén.
Niki mekkora egy coca vagy! Lány létedre 52kg....
Sziasztok!

Nah a végsebességes témához csak annyit, hogy én 52kg vagyok és eddig a max 134 km / h volt.
Nah és túl vagyok a 6000km-n pontosan 6660km van benne és csak jövöhéten vagy utána megyek a 6000es szervizre Kiv leszek mit mondanak
Nekem az első fékem kicsit csikorgott ,de befujtuk féktisztitóval a tárcsát és mostmár csak nagyobb fékezésnél nyikorog-csikorog. Nemhiszem ,hogy kopott lenne a fékbetét vagy nemtudom. Majd megnézik a szervizben.
én 49kg vagyok és 134-et megy alattam. : )
Amúgy akartam kérdezni már múltkor is, hogy mennyiért vetted a kupakodat? Az is Lazer Vertigo ugye?
Tagadtak vagyunk Tubarossi... Én 75 vagyok és én is a szélcsendben mért adatokat tettem közzé!
azaz "szélcsendben"
Én 78kg vagyok és a minap mentem 133-at...már majdnem leforgott 6.-ban (10500 környékén volt a fordulat).Ja és nem lejtőn csak szécsendben.