Basszus, akartam menni épp enni, de sajnos vizuális típus vagyok, és elképzeltem ahogy a szembeszomszéd Petibát épp nyárson sütöd. Asszem ma kihagyom a vacsorát.....
Nekem síkúton 130-134 között. Általában a szemböl konvojként közlekedő szlovák kamionok szele belassít. Am 70 kiló vagyok, menetkészen (sisak,kabát,nadrág,kesztyű,csizma) 80 kiló. Jajaja, általában a végsebesség mérés nálam este 10 körül zajlott, akkor hidegebb a levegő este, és több az oxigén.
Nah a végsebességes témához csak annyit, hogy én 52kg vagyok és eddig a max 134 km / h volt.
Nah és túl vagyok a 6000km-n pontosan 6660km van benne és csak jövöhéten vagy utána megyek a 6000es szervizre Kiv leszek mit mondanak
Nekem az első fékem kicsit csikorgott ,de befujtuk féktisztitóval a tárcsát és mostmár csak nagyobb fékezésnél nyikorog-csikorog. Nemhiszem ,hogy kopott lenne a fékbetét vagy nemtudom. Majd megnézik a szervizben.
Nah a végsebességes témához csak annyit, hogy én 52kg vagyok és eddig a max 134 km / h volt.
Nah és túl vagyok a 6000km-n pontosan 6660km van benne és csak jövöhéten vagy utána megyek a 6000es szervizre Kiv leszek mit mondanak
Nekem az első fékem kicsit csikorgott ,de befujtuk féktisztitóval a tárcsát és mostmár csak nagyobb fékezésnél nyikorog-csikorog. Nemhiszem ,hogy kopott lenne a fékbetét vagy nemtudom. Majd megnézik a szervizben.