Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is multkor Agipot tankoltam, de nem tapasztaltam ilyet.
Vagy egy másik példa. Fullra telitankoltam a közeli magánkútnál (Petrol Sea) noname kút, jó olcsó volt a benzin. Full tank, és elmentem vele 380 kmet úgy hogy kigyulladt a tartalékjelző és visszaszámolt. Ugyanez OMW, AGIP kútnál vásárolt 95-ös benzinnél 440-460 km. Azt ne mond, hogy olyan radikális vezetési stílust váltottam és az első tanknál csutkán, a másodiknál meg nagypapa tempó. Szóval fura dolog ez...
am 95 Agipot tankoltam. Már csak egy csíkot mutat a benzin szintjelző..
Az ÖMV 95 Carrera a legjobb 95-ös benzin. És a legjobb az ár/érték aránya is.
nekünk a németországi shell dízellel a thalia 3személlyel,sok cuccal,160fölött (körül) 4,1et evett:)Itthoni "benyával" 5,1...ennyi:)
Hát most V-Power-rel fogom etetni, ha nem jobb akkor szétszedetem a blokkot a szervizbe
Most nincs szelephangja.Azóta nincs amióta 2000 kmesen szervizbe volt
Akkor magyarázd el, hogy a németországi 95-ös benzinnel a 800-as Matíz miért megy el 700-800 km-ert. Magyarországon a 95-ös benzinnel miért csak 400-500 kmet? Vagy van ahol a prémium benzin (külföld) 91-es oktánszámú.
én mindig 95ös carrerát tankolok és érezni a különbséget:)
A szelepek röcögnek? Gondolom szelephangot hallassz, milyen benzint tankoltál az elmúlt tankolások során? Lehet hogy a benzin miatt hangos a szelep.
Hát ha kevesebb oktánszámú lenne a benzin az eléggé gáz lenne. Ez olyan, mintha olyan motorba amibe 95-os kell, tankolsz 86-ost és magától berobban a benzin. Szal ez eléggé húzós lenne.
Nektek röcögnek a szelepeitek melegen alapjáraton? Mert nekem amióta "beállította" a Yamaha hogy ne ciripeljen azóta nem akar menni a mocc.
Hát szegény olyan bután szokott nézni... De szerintem csak engem néz hülyének...
Csirkefej? Ja az agya miatt. Dehát az a kutya nem lett okosabb tőle.Inkább még hülyébb nem?
az én kutyám meg alig egy kiló xD
Az én németjuhászom napi egy kiló csirkefej!
hát majdnem
nem sokat eszik 100on az tuti : D
Hát ha szart tankolsz, azt inkább úgy veszed észre, hogy egy telitankal nem 450 km-et mész el, hanem csak 350-et. Manapság adalékokkal csökkentik Magyarországon az üzemanyag oktánszámát így kevesebbet mész el vele. De lehet hogy tényleg szar a benzin, és azért megy kevesebbet a motor.
Mér ezek a yorkik esznek? Azthittem elemes
Nekünk volt egyszer egy alaszkai malamutunk, az is nagyon szép kutya volt, csakhát naponta egy poló lett kuka miatta, mert szeretett volna játszani. Amúgy a kutya kétlábra állva volt olyan magas mint én, akkor voltam 6 éves. Azóta már nincs meg...
az enyém is azért kapott mert a macska rendszeresen megeszi a kajáját és a kutyám megakarta ezt bosszulni : )
Visszatérve a végsebességhez, remélem csak betankoltam valami fost mert régebben simán ment 130 fölött
Nekünk 2 rotink van + egy Airedales terrier.Mondanom se kell hány macska van a 2 roti mellet.Na jó segítek 0. Max a kertben fél méter mélyen
Kajaaaa
mini yorki