Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor b*szom a kurva anyjukat...jo,vmennyire tenyleg kopott volt,de tenyleg szerintem is kibirt volna vmennyit..
én egyszer és utoljára vittem kötelezőre 1000kmnél mindent visszaadtak(gyertya,leengedett váltótolaj 6os csavar anyával még az alátétet is) szval már ha elviszed kötelezőre olyan helyre vidd ahol korrektek és nem néznek hülyének..
Én is ezt akartam írni, de nem mertem, mert megköveznek.
Tuti h átkúrtak!
akár mennyit stoppiezol a gyári kibír legalább 10ezret hanem 15öt..
kicsit lehúztak
haaat ,az az igazsag hogy tenyleg sokat stoppieztam es tenyleg kopottak voltak,csak sztem azert meg jok lettek volna vmennyi ideig (1-2 honap),de igy biztosabb..
micsináltá te azzal a géppel?te is láttad azokat a betéteket vagy csak úgy látatlanba elhitted?
Az fasza, hogy kopott el ilyen gyorsan a fékbetét?
meg volt a 6000es szerviz :D a fekbetetek elkoptak,13000 volt a fekbetetcsere illetve 13000 a szerviz.. viszont felkerult a felni dekor is :))
őket ismerem,az rendes banda:)csak messze vannak (tőlem:D)
marcs te azért nem jössz el? csak el leszünk 3an is
háát mi tomival megyünk...szal ha jöttök jöttök ha nem akkor majd máskor megyünk 1üt:D
hát én részemről inkább ezt halasztom mert 3an lennénk Z3, Tubarossi és Gergő sem jön... sztem hozzuk össze máskor egy olyat mint múltkor
háát jah akkor menk:Dam kb hányan leszünk?
múltkor is így mentünk és szentem jó volt. mi a Levivel tuti akkor indulunk. szal aki velünk jön: dél némedi OMV kút. az álomszuszékok meg majd utánunkjönnek
Marcs voltam csak bátyám laptopjáról
dél? nemár bakker az rohadt korán van már nem maga a dél hanem hogy addigra leérjünk
húú de korán mentek én délbe még javában itt szarakodok érden.. persze mindig olyan negyed-fél2re érek le
aki jön némedi fele azzal délbe a benzinkútpon!ahogy mész dabas fele:D
elvileg én is leugrok pár lájtos körre
aki Némedi felé jön azzal találkozhatnánk úgy dél körül, és akk mehetnénk együtt.
én szeretnék
hali mindenki!keddi kakucsra kik jönnek?
Jah a pálya r125-ön is az volt, 1000szer másabb a kezelhetőség, nem mászik le az ívről és lapon lehet vele menni
Szia!
95/80-17 és 115/70-17 a pontos gumiméret? Nem keskeny a gyári kerékre? Mekkora a gyári kerék szélessége? 2,5' elöl, 3,5' hátul?
Nekem változott, nem valószínű hog megyek sajnos.