Üdv mindenkinek
Tényleg hihetetlen jó volt a mai pályázás. Jó volt megismerni titeket. Remélem még egy párszor megismételjük.
(Mellesleg Tamás voltam, a kék XT-vel. És a sárga r125-ös srác Levente)
dobok képeket.Jah amúgy a sárga Res srác 0.51.7et ment a pályagéppel először volt pályán. Jah és külön respect tubarossinak aki Győrből lejött,meg Marcsnak aki feljött velünk a pályára
SZIASZTOK:)Hát hatalmas volt!Gergő nagyon dúrván ment meg az a srác a sárga r125ttel ,a végére nagyon belejött:)KÖszi mindenkinek aki eljött,hatalmás élmény volt.Bánthatja aki nem jött,ugyanis mikor azthittük vége a napnak,(6kor) jött oda Talmácsi faterja és megdicsért minket,sőt mehettünk az ő r125ösükkel.Pályaidom,bodis rendszer,de ami a legfontosabb SLICK gumi.Hát az a motor egy álom volt...a hangja még haggyám de ahogy az viselkedett a kanyarokba gondolt egyet az ember és zsupp már nem is volt.És a sima gumissal ellentétben nem volt ideges a gumi szélén,tök stabil volt.
mi is fehérvárról megyünk vagyis én meg a bátyám ha kész lesz a papucs az r6on Kirivel meg a 7esen talizunk ha gondolod velünk is jöhetsz 12re kell ott lenni a Kiriért:)
Tényleg hihetetlen jó volt a mai pályázás. Jó volt megismerni titeket. Remélem még egy párszor megismételjük.
(Mellesleg Tamás voltam, a kék XT-vel. És a sárga r125-ös srác Levente)