Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs fáradt vagyok..
SÁRGA Res- (R125)tel levente volt:)És Talmácsi faterja mért neki időt:)
kössz
sárga rs-el atta volt és 46ot ment én meg 49körül
vagy vegyetek fel engem:chesterr@maffia.hu
akik ma kint voltak kakucson azoktól majd msn cimet v vmit kérnék
okés én valszinű pénteken megyek ki megint
Most már tudom:D
am én vok a sárga r 125-ös srác
Az Xts arc zakózott
én 140-et
Ilyes sokan buktak ?
na hazaértetek kakucsról?
hi all
Az az XT-s ritka nagy ... volt!Tolt le jó hogy nem lökdösődött,meg is érdemelte mikor elzúgott Juteszmbe 125kört mentem
Mondjuk az a pár nagymotor nem hiányzott volna (pl a Ducatis, meg a nagy XT-s). Kicsit faszok voltak. Nem nagyon díjazták ahogy aláztuk őket
üdv Jaja nagyon jó volt,a társaság is,meg a pályán is jól megvoltunk
Üdv mindenkinek
Tényleg hihetetlen jó volt a mai pályázás. Jó volt megismerni titeket. Remélem még egy párszor megismételjük.
(Mellesleg Tamás voltam, a kék XT-vel. És a sárga r125-ös srác Levente)
dobok képeket.Jah amúgy a sárga Res srác 0.51.7et ment a pályagéppel először volt pályán. Jah és külön respect tubarossinak aki Győrből lejött,meg Marcsnak aki feljött velünk a pályára
SZIASZTOK:)Hát hatalmas volt!Gergő nagyon dúrván ment meg az a srác a sárga r125ttel ,a végére nagyon belejött:)KÖszi mindenkinek aki eljött,hatalmás élmény volt.Bánthatja aki nem jött,ugyanis mikor azthittük vége a napnak,(6kor) jött oda Talmácsi faterja és megdicsért minket,sőt mehettünk az ő r125ösükkel.Pályaidom,bodis rendszer,de ami a legfontosabb SLICK gumi.Hát az a motor egy álom volt...a hangja még haggyám de ahogy az viselkedett a kanyarokba gondolt egyet az ember és zsupp már nem is volt.És a sima gumissal ellentétben nem volt ideges a gumi szélén,tök stabil volt.
Hello! Z3 ottleszek, bocsi a késésért, csak ma 2 kor értem haza....szóval Kakucson találkozunk, csáó.
én benne vagyok...akkor 11 körül ott vagyok.Ha odaértem megcsörgetlek, hogy pontosan merre vagytok.
írtam én is mailt ha még elolvasod mielőtt eljössz akkor szólj
igen velem
mi is fehérvárról megyünk vagyis én meg a bátyám ha kész lesz a papucs az r6on Kirivel meg a 7esen talizunk ha gondolod velünk is jöhetsz 12re kell ott lenni a Kiriért:)