erre gondoltam de szerintem a gumi nem bírná és elcsúszna a fenébe.A hátsó részen nekem is volt mikor átdobtam balból jobba hogy olyan érzésem volt mintha jégen mennék.Érdekes a TZR tök jól viselkedett gyári gummával,igaz azon pirelli demon sport volt...Az viszont 20kör után már úszott a szélén,de legalább kiszámítható meg kontrollálható volt...no meg 20körönként illik pihenni:D
Nem tudom. Majd Z3 megmondja mit mondott...Amúgy, eztha durván csinálod csúnya szopás lesz belőle. Biztos hallottál már a tapadási körről. Na a tapadási kör 360 fok. Abból kihasít magának a hajtóerő, a fékerő, és az oldalirányú erő, plusz a tartalék részeket. Mindegy hosszú...szóval csak azt, hogy óvatosan azért, lehet fékezve érkezni a kanyarba, mert csomót spórolsz féktváon vele, gyorsabb leszel, de azért óvatosan. Amúgy jó ötlet, de sztem ezt már rendes gumikon kéne próbálgatni, nehogy úgy járjatok mint én, bár nekem a hátulja ment el...
Sztem arra gondol Z3, hogy a kanyar közepéig bele kell markolni a fékbe, hogy előre kerüljön a súly, ezáltal az első teló összenyomódik és így kell fordulni a kanyarban.Mert ha a teló kinyúlik akkor sodródsz kifele a kanyarból.De ha a teló összenyomva marad akkor gyorsabban tudsz fordulni és nem sodródsz úgy kigyorsításnál...valami ilyesmi
feladtad már azt a kib@szott csomagot ? Ha a mai napon nem tudsz róla nekem mutattni egy papírt hogy elküldted akkor utald vissza a pénzem. 2009.06.30 óta mondod hogy a héten itt lesz ....
azon filoztam hogy megkéne probálni a kanyarodást úgy ahogy Talma papa mondta Csak attól félek a gyári gumma nem bírná el azt a terhelést azt csuszkázás lenne belőle
am melyik pálya jobb? kakucs v kecsó?
de szentem múltkor kukucsa abszolut jó volt. de ki lehet próbálni más pályát is. akár még örkényt is meg lehet nézni (csak az egy kicsit drágább)
Hívd a bratyódat...amúgy annyira bonyolult az az M0? Mondjuk én mondom, aki az egyirányúban is eltéved... csak vicc, igazából a kétirányúban szoktam...
feladtad már azt a kib@szott csomagot ? Ha a mai napon nem tudsz róla nekem mutattni egy papírt hogy elküldted akkor utald vissza a pénzem. 2009.06.30 óta mondod hogy a héten itt lesz ....
szentem akk maradhat kakucs 28-án
de sztem kakucsra mennyünk....kecsón több gokártos szokott lenni!
tessék
de szentem múltkor kukucsa abszolut jó volt. de ki lehet próbálni más pályát is. akár még örkényt is meg lehet nézni (csak az egy kicsit drágább)
Marcs ha gondolod találkozhatunk előtte vhol h nehogy eltévedj