Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre gondoltam de szerintem a gumi nem bírná és elcsúszna a fenébe.A hátsó részen nekem is volt mikor átdobtam balból jobba hogy olyan érzésem volt mintha jégen mennék.Érdekes a TZR tök jól viselkedett gyári gummával,igaz azon pirelli demon sport volt...Az viszont 20kör után már úszott a szélén,de legalább kiszámítható meg kontrollálható volt...no meg 20körönként illik pihenni:D
Nem tudom. Majd Z3 megmondja mit mondott...Amúgy, eztha durván csinálod csúnya szopás lesz belőle. Biztos hallottál már a tapadási körről. Na a tapadási kör 360 fok. Abból kihasít magának a hajtóerő, a fékerő, és az oldalirányú erő, plusz a tartalék részeket. Mindegy hosszú...szóval csak azt, hogy óvatosan azért, lehet fékezve érkezni a kanyarba, mert csomót spórolsz féktváon vele, gyorsabb leszel, de azért óvatosan. Amúgy jó ötlet, de sztem ezt már rendes gumikon kéne próbálgatni, nehogy úgy járjatok mint én, bár nekem a hátulja ment el...
Sztem arra gondol Z3, hogy a kanyar közepéig bele kell markolni a fékbe, hogy előre kerüljön a súly, ezáltal az első teló összenyomódik és így kell fordulni a kanyarban.Mert ha a teló kinyúlik akkor sodródsz kifele a kanyarból.De ha a teló összenyomva marad akkor gyorsabban tudsz fordulni és nem sodródsz úgy kigyorsításnál...valami ilyesmi
csá

feladtad már azt a kib@szott csomagot ? Ha a mai napon nem tudsz róla nekem mutattni egy papírt hogy elküldted akkor utald vissza a pénzem. 2009.06.30 óta mondod hogy a héten itt lesz ....
Miért mit mondott Talma Papa? Bocs, de sz.r a memóriám?
azon filoztam hogy megkéne probálni a kanyarodást úgy ahogy Talma papa mondta Csak attól félek a gyári gumma nem bírná el azt a terhelést azt csuszkázás lenne belőle
te könnyen beszélsz mivel csúszkálva veszel be minden kanyart kakucson is
Óó bazz elfelejtettem az oldal címét...arra emlékeztem hogy go-val kezdődik... .
Oké nekem jó Kakucs 28-án.
voltam már én is. xt-vel nem volt olyan gázos, bár az tény h jobban csúszik.
szentem akk maradhat kakucs 28-án
ha 28-án mennénk aki tud jöjjön nlmedi fele és mennénk 1üt:D
de sztem kakucsra mennyünk....kecsón több gokártos szokott lenni!
belinkeltük Néked a múltkor, de csak Neked csak most egy kis segítség:
tessék
kecsót is meglehetne nézni.Az mennyibe fáj?
én oda nem megyek az hót ziher Az egy szar csúszik mint állat hidd el...R125 gumma+euroring=csoportos soderágyazás
28
am melyik pálya jobb? kakucs v kecsó?
de szentem múltkor kukucsa abszolut jó volt. de ki lehet próbálni más pályát is. akár még örkényt is meg lehet nézni (csak az egy kicsit drágább)
szép estét! 28-a nekem is jó lenne

Marcs ha gondolod találkozhatunk előtte vhol h nehogy eltévedj
dettó
Nemtudom...nekem Kakucs is tetszik...Kecsón még nem jártam.
Lehet, hogy én is megyek.De Kakucs vagy Kecsó?
Hívd a bratyódat...amúgy annyira bonyolult az az M0? Mondjuk én mondom, aki az egyirányúban is eltéved... csak vicc, igazából a kétirányúban szoktam...
én is akarok elvileg jó bármelyik csak jöjjön erről valaki mert az M0-n elveszek
Nekem a 28.-a jó, és Z3-nak is. Szóval 2-0 az állás 28.-ára....
27 v 28-a?menni kéne pára 125-ös mocival:D:D
Egész biztos benne? Megfelezzük, vagy telefonos segítség? :)