Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Július 13. Hétfő, Kakucs:
1. gergoR125
2. ivancsaghost
3.¤Bence¤RS
4. [KAR1_25]
5.Z3 (nem úsztok meeeeeg:D)
6.Gozsi /ha addigra tudok gummát beszerezni/:D
7.Marcs

Én is megyek ha épp nem dolgozok de majd igyekszem
lehet hogy én is megyek, de nem biztos mer elég messze van:D
Délutántól szakadozik a felhőzet, lehet holnap már jobb időnk lesz.
próbálkoztam... nem jött össze... majd egyszer...
úgy lenne jó az eső meg essen az angolokra de ne ránk wazze
Ha Angliában élnénk, nem érdekelne az eső se, de a krva élet, ez nem Anglia. Holnaptól napsütést és harminc fokot...nyár végéig.
Madi is jön Kakucsra, csak bassza feltolnia ide zsidó seggét.
mehetünk csak legyen olyan idő nem vagyok egy nagy esőmenő
Attól függ, hogy az anyagiak hogy jönnek össze!
Ha így folytatódik, veszek egy pár evezőlapátot, meg esőruhát. 15 napig ilyen idő lesz (koponyeg.hu).
Én meg Norbi tuti, Gabót még megkérdezem, h itthon lesz e
Csabika?
Előtte úgyis megyünk egyet, nem?
nem hatan leszünk,egy csomó ember lesz még ott meg mehetünk máskor is még
mehetünk még utána,de én már olyan régen nem ültem motoron azt se tudom hogy kanyarodik szal lehet sokat fogtok röhögni rajtam
Akkor hatan leszünk ? Nehogymár. Jöhetnétek többen is.
mondd meg apádnak hogy a pálya sokkal biztonságosabb mint a közút
hát nem azért vettétek a motort h használd is?
hát apám most közölte, h felejtsem el az egészet, majd még anyát megpróbálom meggyőzni, ha ő sem, akk még hosszú a nyár...
Ez a júli 13 tuti? Mert egyrészt elég messze van, még kb 3 hét, másrészt akkor nekem nem jó sajna mert 12-20ig nem leszek motorközelbe
Tapaszalat ?
Nekem zárt, de én se voltam még, bár nekem van cuccom. Többiek, elég az a ruha amit írt a srác? Bár legalább valami bakancsot szerezz addig.
Hát egy csizma szerintem nem árt, de amúgy igen. Bár a bőr ruha is jó ha van textil hamar lepereg az emberről ha hasalás van!
zárt ruházat? pl. cordura kabát, nadrág, kesztyű, sisak, meg adidas cipő. elég zárt?
igen Szolnoknál meg még csatlakozik vmi kisköcsög khm:D
nekünk először simán a 4esen kell menni,ha jössz meg én is megyek akkor majd találkozunk vhol,meg gondolom akkor Bence is jön velünk:D