Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bence te mennyit szoktál menni?
sztem 45-öt mondott
de a 43 sincs messze annyira:D
dehogyis:D ennyire nem béna talma
egyre jobb
nekem 46 rémlik
45 v 47 srácokat kérdezd,én annyira nem figyeltem örültem az árnyéknak
ezt az időt én mértem neki múlt nyáron:D
miért mit mondott az öreg?
Talma papa nem ezt mondta a yamahával
kibéreled a pályamotrot? mer utcaival nem lesz könnyű
0:43 Talma rekordja
én sztem pénteken megy!most talma rekordja a cél:Dannyira nincs messze
szép estét! jövő hét nekem sajna nem jó, de utánalevő héten (27 28) mehetnénk.

am nem túl korai friss jogsival egyből pályára menni?
en vasarnap lehet hogy megyek!
hali midnenki!nagyon jó volt kakucs hétfőn!remélem lesz még egy pár ien nap...ébn a héten megyek aki akar jöjjön:D
jövőhét kedd az még nem 28.a csak 21 simán megjön addig
Kecskemétre én is mennék de az a baj hogy jöv.kedden jön a jogsi =( . Lehet jönnne Madi08 is.Nem kéne sokat győzködni szerintem
Jó nekem Kecskemét is. De még nem tudom megyek e. Majd szólok.
nekem mind csak most kecsóra menjünk mert ez ahhoz képest lassú pálya, meg oda Tyt is jönne:D
héten
az a baj hogy az nem biztos hogy jó:(Nem lehetne KEDD?Juli 28?
csomagom ?
27-én hétfőn?
Köszi (én vagyok a srác). Amúgy levizsgázott a bukógomba, mindenkinek nagyon ajánlom, ezen nem szabad spórolni, ugyanúgy mint a ruhán. Most csak a tankon van egy nagyon pici "seb" meg a farokidomon. Plusz egy letörtl indexbúra. Ha nincs bukógomba, akkor oldalidom tuti kap, fejidom, tank mégjobban, farokidom mégjobban, váltókar stb. A ruha is levizsgázott, csúsztam benne kb 8 métert, kb 45-50-es tempóban, a ruha fenék részénél csak karcos lett. Farmerban most máshogy néznék ki. Szóval mikor lesz következő pályázás?
Elestem. Nem nagy történet, megesik hogy a kígyó is elesik. Amúgy csak csúszott, szóval megúsztam.
Lábtartó visszarakva, két csavar tartja, és mostmár jobb mint újkorában.
Na végre! Erre voltam kíváncsi. Köszi a választ. Sajnálom a motort meg a srácot, a legjobbakat!