Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha romot akartatok volna nézni, akkor Budapest, Nyár utca-Dohány utca sarka. Bontottak egy bérházat, és még mászni se kellett volna. És az út is pofonegyszerű :D
Hogy ledolgozd az úszógumid
ja tényleg oda kellett felmászni gyalog, de minek?
Pusztavám fele kerestünk vmi romot, ahol fél óránként csoportok indultak és pont lekéstük...
ez a Vértes túra volt a célra már nem emlékszem vmi oroszlány féleség volt ugye?
hát pont ez az
nem-nem a bácsi bénán mondta el, mert nem tudott fejben számolni én sosem tévedek el max kerülök egy kicsit
éés nem volt szutyok a térkép oké?! csak hát nem mai darab volt... 2001-es kiadás
Végülis hova indultatok?
Végülis odaértetek. De milyen áron :D
Az nem úgy volt... Az úgy volt, hogy neked elmagyarázták, hogy merre mennyünk és te nem találtál oda aztán én találtam meg a megfelelő útvonalat!
mert a Kiri vmi szutyok térképet hozott komolyan néha már azt hittem lelőnek
kinek nincs? hát én kitaláltam az útvonalat vagyis csak a célt egyenlőre, de akkor beszéljük meg mit merre mikor blabla... nélküled nem megy mert kevés vagyok mint ....
Múltkor is eltévedtetek. Majd visztek dzsípíeszt.
Ésszel még ha nincs is! Jó majd megszervezem, de TE miért nem szervezed? Maki vagy te meg a lányod te Maki....
Oké akkor valemelyik hét elején. Na de melyik hét elején, mert még nem mondott senki időpontot.
a hét elején du szinte senki sincs kint akkor kéne menni és még most eldönteni mikor
hát igen az jó lenne meg hát dobogókőt is meg kellene ám szervezni maki

1.Z3
2. [KAR1_25]
3.gergoR125
4. Tyt
5.¤Bence¤RS
6. husi_biker
7. JAMAL
8. Mb80
9.Tubarossi
10.ivancsaghost
11.Marcs
Akkor hívjuk a CBR-TZR-RS-YZFR topicból embereket. Összejönne a 40 ember sztem :D De ez csak egy kósza gondolat, nem hiszem én sem, hogy megérné. 40 motor pedig kurvasok, elég necces lenne.
Hehe :D
nem szoktam gondókodni . .bocsi nem lehetett kihagyni
20embernél 8 ropi .... legalább 40motor kéne hogy megérje
veszem de akkor
amúgy 160000ret összetudnánk dobni ha elegen összegyűlnénk nem lenne vészes szerintem.
Értem. Hát majd megismersz. Nem szoktam mindent komolyan gondolni...
nem szívtam nyugi csak van sok IQ fighter akinek el kell magyarázni a dolgokat. Téged még amúgy se ismerlek