Hát az volt, igen
Este elég kellemetlen, úgy látsz vele fényszóróval, mint víztisztával fényszóró nélkül. Ettől függetlenül imádtam, amikor sütött a nap és még az utat sem lehetett látni szinte, olyankor nagyon jó volt.
Kari neked AGV sisakod van?
Nekem is nagyon bejön ez a kék tükrös plexi de elrettentettek tőle h este szarúl látni benne stb...
Neked mi a tapasztalatod?
de múltkor hát nyáron... jöttem haza vele Koviról 12km
gyújtáskapcsoló meghalt, tükör nincs rajta, gumiból szövet látszott, hátsólámpa komplett nem volt mert elhagytam, biztosításom volt de nem bírtam megmutatni mert amikor a pilácsot elhagytam a kulcs is kirázkódott (krossz) és a dekniben volt oldalt
rendőr megállított vele elkérte papírokat odaadtam... utána mondja h tökör? nem h 2, 1 sincs rajta
utána észrevette a lámpát.. mondom elhagytam a határba....
jó.. mondja h a gumi sem jó... biztosítást kéri.. mondom nem bírom megmutatni... utána mondja h mentő kérdés.. legalább elöl jó a lámpa?
mondom jónak jó, csak nem működik mert a gyújtás kapcsoló beszart és nem bírtam ráadni a világítást...
kinevetett... és otthagyott
szegény szájmon akkor volt mélypontján
Azóta megjavult mindene szinte.. csak a fráánya tükör nem megy rá "véééletlen"
Múltkor kressz versenyre mentem, rendőrök hoztak,vittek... csaj egyből kiszúrta a szájmont.. és már mondta is h ezzel nem szabad így közlekedni
De még van hova fejlődni
A szalagavatós vidit szívesen megmutatnám mert sztem az nagyon jó lett mármint lehetett volna jobb is persze
de mindenkinek tetszett eddig számomra az a lényeg
Este elég kellemetlen, úgy látsz vele fényszóróval, mint víztisztával fényszóró nélkül. Ettől függetlenül imádtam, amikor sütött a nap és még az utat sem lehetett látni szinte, olyankor nagyon jó volt.
Nekem is nagyon bejön ez a kék tükrös plexi de elrettentettek tőle h este szarúl látni benne stb...
Neked mi a tapasztalatod?
jó éjt
Nahhh jó8 nektek
de múltkor hát nyáron... jöttem haza vele Koviról 12km
gyújtáskapcsoló meghalt, tükör nincs rajta, gumiból szövet látszott, hátsólámpa komplett nem volt mert elhagytam, biztosításom volt de nem bírtam megmutatni mert amikor a pilácsot elhagytam a kulcs is kirázkódott (krossz) és a dekniben volt oldalt
rendőr megállított vele elkérte papírokat odaadtam... utána mondja h tökör? nem h 2, 1 sincs rajta
utána észrevette a lámpát.. mondom elhagytam a határba....
jó.. mondja h a gumi sem jó... biztosítást kéri.. mondom nem bírom megmutatni... utána mondja h mentő kérdés.. legalább elöl jó a lámpa?
mondom jónak jó, csak nem működik mert a gyújtás kapcsoló beszart és nem bírtam ráadni a világítást...
kinevetett... és otthagyott
szegény szájmon akkor volt mélypontján
Azóta megjavult mindene szinte.. csak a fráánya tükör nem megy rá "véééletlen"
Múltkor kressz versenyre mentem, rendőrök hoztak,vittek... csaj egyből kiszúrta a szájmont.. és már mondta is h ezzel nem szabad így közlekedni
Sztár lesz!
szerepet kap a köv vidiben mint közlekedésre alkalmatlan gépsárkány vagy hasonló módon
Én is gondolkoztam a rendszámtartó táblán de én maradok a gyárinál
15.000-ért vettem és 2 haverom rakta fel. :D
De azért a simsont nem lehet felülmúlni
De még van hova fejlődni
A szalagavatós vidit szívesen megmutatnám mert sztem az nagyon jó lett mármint lehetett volna jobb is persze
de mindenkinek tetszett eddig számomra az a lényeg
Mert most a közlekedést kaptuk mint párt feladat... vagy mifene
És videót is kell...
egyik videót be is linkelem : http://videa.hu/videok/film-an...
ez egy Bálkirály kampányfilm volt
Azóta fejlődtünk mert csináltunk egy szalagavatós vidit, meg 4 kampányvideót bálkirály/királynő jelölteknek... Persze nyertek is
Voltak érdekes részek mikor terroristának hittek minket de belefér