Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a whisky mellé a rendőrségtől 1 figyelmeztetést...na bumm!
Inkább vegyél 1 fuct the police-os pólót úgy, hogy mindened rendben van....az a legjobb érzés, amikor ideges a rendőr, de nem tud neked mit csinálni! (Persze vannak rendőr ismerőseim, most a bunkó rendőrökre gondoltam)
hagyjad már 2-ig se tudnak elszámolni akkora parasztok
mostanába sok rendőrrel kellett beszélgetnem mind akkora fasz szánalom amit rendőrségnek hívnak..
oksa figy hogy ne járj annyira rosszul,elfelezem majd veled azt az üveget
Ugorj vissza a 6092HSZ-re :)
De esküszöm, ha motorozol 2személlyel, és megbüntet EZÉRT a rendőr, kapsz egy üveg jó whisky-t. Hidd el nem lesz whisky-d.
feljelentett egyszer kijöttek,megnézték a motort,elnézést kértek és elmentek de érted amíg nem jár le a 2év és utasolok addig van félnivalóm
De miért nem hagytad magad? Jelentsen fel, ő koppan nagyobbat. Feljelent, beviszik a mocid vizsgálatra, aztán lehet menni ügyvéddel, és a rendőr szop csak szop és szop :) Nekem külön élvezet lett volna ez :) Ha nincs félnivalód, ne félj a rendőrtől, úgy ő szívja meg :)
soha a büdös életben meg nem fordult a fejemben hogy ne vigyek utast. mondjuk eccő megbüntettek utassal, de cfsak azé me nem volt se jogsim, se az 500as gép papírjai, dehát, vanezígy.
engem a TZRrel 3szor akartak feljelenteni pedig volt 50est igazoló papírom,minden okés volt vele,gyorsan se mentem.Errefelé ritka nagy gecik a rendőrök,persze találkoztam már jófejjel is.De elenyésző.
:))) Ne legyél már ennyire beszari Z3. Gondolj mindig arra, hogy törvényesen jársz el. A rendőr is ember, normálisan kell vele beszélni, és nem köcsögöl (általában, persze van kivétel!).
Amúgy meg ha megmondod neki hogy a láthatóságot nem rontja, és megfelel a rendeletnek, nem fog tudni mit mondani. Jó eséllyel ő még annyira sem vágja a rendeletet,mint te :)
Na nem csesztetni akarlak, csak ne legyél görcsös. Ilyen apró dolgokon ne aggódj! Majd ha fél kiló kokaint viszel át a városon 120al, rendszám nélkül, akkor aggódj :)
de ha elkezdek okoskodni hogy de jó az a rendszámtartó akkor tuti meglesi hol tud megvágni
Miért ne vihetnél utast? Szerintem a földkerekségen nincs akkora geci rendőr, aki megnézi hogy van e 2 éves a jogsid, és vihetsz e személyt. Kérdezd meg Pohit, hány rendőrt érdekli ez :)
jó csak ha az miatt megállít akkor már ott van hogy hopp te nem vihetsz utast...szal én még behuzom a fülem a farkam
Szerintem amíg a láthatóságot nem rontja, addig nem szól be a rendőr. Meg van a komplett rendelet a rendszámtartókra vonatkozóan, meg kell nézni tüzetesen. Ha betartod az ott leírtakat (dőlésszög, pozíció, stb.), akkor nem szólhatnak bele. Én is levágtam a bufli rendszámtartómat, látható új helyre raktam a rendszámot, nem is szólt még érte egy rendőr sem :)
Kinél vagy szegeden? melyik suli? melyik oktató?
inkább úgy kérdezem, Anitának hívják? :)
madinak és karinának van okkosított rendszem tartója,de az ilyen "módosításokkal" az a baj hogy a rendőrök most pont ezekre utaznak.Szal én nem vállalom be,fen hagyom a gyárit,azért nem szol legalább.
A tieteké is szép! :D Végülis csak a szine más:D:P De am téll érdekelne ha vki tud rendszámtartot másikat nem pedig a gyárit az irjon!:D Köfii
szia:)grat:)
Köszi! Rendszámtartót!
Szia ! Grat a mocihoz ! A konzol alatt mit értessz?
Sziasztok! Én új vagyok erre felé:P Lenne 1 kérdésem! Vki cserélt már konzolt a gépén? Mert ha igen akor az irhatna nekem 1 árat...és h hol vette v rendelte...! Köszi!:D
(10-15 autós iskolát)
Kösz.Az a gond hogy Szegeden az oktatóm kb még másik 10-15 motoros iskola motorosait oktatja mert a többi iskolának nincs $-e motorra.Ezért sokakat tanít egszerre és nem részesítik előnyben azt aki nálik tanul.
Hát az gáz. Nálunk hetente lehet vizsgázni, szóval ha megbuknál, akkor is csak 1 hetet csúszik a jogsi. Vezetni meg hétköznap lehet menni. Hát sok sikert, és grat a rutin vizsgához!
Ma bementem motoros iskolába és megkérdeztem hogy mikor mehetek forgalomba vezetni.Basszus Jún.5-én mehetek először és Jún.20-a körül vizsgázhatok.Mikorra lesz így nekem jogsim?
Arról nem is beszélve hogy mi lesz ha megbukok?Karácsonyra lesz jogsi?
Aham 2 részes