Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény ez a billentyűkarate... Részemről csak annyit, hogy van 2T-m is 4T-m is, egyik ezért jó másik azért, egyik ezért szar másik azért. És most kinek legyen kurva az anyja? kit kezdek osztani? Rakjuk már félre ezt bakker, mindet szét lehet hajtani. Amíg gariba megcsinálják, addig kit érdekel.
már meg gyorsulunk? végén nehogy bocsánatot kérjél
Na most megint amit a filmből láttunk! Vad motorosok óóó igen utánozzuk őket! Szarvagy...
vagy egy kátyú!
zöldfa utca vége korház előtt.. mintha el is jönnél
Csak vigyázz útközbe mert lehet, hogy én nem de egy golyó hamar utolér!
de nehogy rs büntetés legyen! gyorsulunk egyet és tét a motor!
ha benne vagy írj!
Ennél hülyébbre már hova akarod verni?
addhatod a címet!
2 szánalom csak tudnám mire veritek magatokat
adok én címet is hova gyere..
meghalok a röhögéstől Annyira vicces vagy! Arany pofa, de tényleg!
20évesen azért már tudhatnád.. nemcsak arról szól a motorozás hogy százzalgázzal tépjek végig az úton.. de mind1 te úgy én igy
nem motorozás az hanem tatázás padlón 120al 2t vel meg 120 az utazó
Igazad van 2T egy lánynak pfuuuj Motorozni akarok nem szerelni...
igazad van rs125racing egy lánynak 125 2t max 50 es motor ami megegyezik egy ijen Ratyi 125 tel
Tzr125r-nek:

"Elhúzom vagy 160ig és rátok gondolok"

Öcsém Te mekkora kész vagy :) Ők meg írhatnák, hogy "elmegyek bárhová 2,5literes fogyasztással, és rád gondolok".

Még valami:
attól mert valakinek a szülei segítenek a motorvásárlásban, esetleg a vételár nagy részét kifizetik, nem lesz rosszabb ember. Tény, hogy vannak gizda hülyegyerekek, akik nem becsülik meg a motort, de van ugyanilyen olyanba is, aki maga kereste meg a motor árát. Ráadásul áruld már el, suli vagy egyetem mellett hol a lópinába szedsz össze egy misit egy normális motorra? Nyári munkával bele telne egy pár évedbe, és ha valaki igényes, nem feltétlen akar egy hulladék MZ-re ülni, amit kizárólag a saját lóvéjából vett. A szülők segítik a gyerekeiket, ez így van amióta világ a világ, és ahelyett hogy irigykedsz mint egy óvodás pöcsfej, gondolkozz el szépen: ha lesz gyereked, és megteheted, megtagadod tőle a motorozás szenvedélyét? Inkább gürizzen szegény srác egy fos hulladékért, és tologassa egész nap?
Én biza' segíteni fogok a gyerekemnek a motorvásárlásban ha megtehetem, hisz nekem is sokat jelentett. És attól, mert a szüleim fizették a motorom nagy részét, én még kurvára megbecsülöm, vigyázok rá, stb. A nagymotorjáért meg majd megdolgozik mindenki, ha lesz saját keresete.
üdv
Mikor mondtad, hogy egy lom a motorom? Firkáltam ide egy olyat is, hogy látod erről beszéltem... Nem a korral hanem a nagy szájával meg azzal, hogy isteníti a motorját van a baj! Én is szeretem, de nem szóltam le szerintem pl a Tiédet vagy Bence Rs-ét sem! Jól néz ki ami benne van az nekem nem jön be, de ezzel nem azt mondom, hogy neked ne legyen az mert akkor szar ember vagy! Ahogy már párszor: Mindenki azt veszi ami neki tetszik és a pénztárcája engedi!
Miért vagy te ennyire biztos , hogy sok lenne az nekem ? hmm? Nem ismersz én se téged .
Nix sok lenne az neked ilyen szaladgálós motornak. Maradj még az r125 nél vagy 3 évig és te leszel a 22 éves "pancser" akinek még mindig "csak" 1 125-ös motorja van.
Ivancsaghost, nem azért hogy ezt a gyökeret védjem, de én is közelítek a 21hez, és mégis 125ösön ülök. Szerintem ezzel ne csesztess senkit :)
karcagon van valami jó pálya? mert lenéznék szívesen h milyen motorosok vannak arra
akkor kik járnak pályára?
kecskemét vagy kakucs de az ilyen kemények mint te nem járnak pályára....
Isten.... Bocs