Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg majd ha annyit egykerekezel mint ő bármivel majd akkor pofázzál.. Nem akkor mikor olyan gyök vagy hogy azt se veszed észre h kifogy az olaj.. XD Nekem is 4t-m van mégse fogyott ki az olaj:D
Nagyi is egy balfasz Abonyba mindenki utálja mert egy nagyképű majom:D:D
Hát itt már anyázott mindenki mindenkit, gondoltam én csak Gergőzök
Szegény legergőzted
Bence akart lenni
Gergő én nem szólnék be neki! Aki robogóval kerekezik az már hajaj... Billentyűkarate
Ajjj emberek

Ez gáááz

Azt nem értem meg h itt pár ember akinek új RS-e van 1,3-1,4misi
annak nincs pofája eltudja viselni h neki 2T nekünk 4T... velük béke van utána jönnek a 1misis R125ök... ők is békében vannak....
Utána jönnek a 10-15 éves 200 ezres motorjaikkal a "arcos harcosok" és teszi a fejét h milyen menő? de mire?

Én nem nézem le őket mert 200ezer volt a motorjuk nem 1 millió... őszintén? ki nem szarja le mennyi volt?
de akkor ne arcozzon arra h milyen kemény meg milyen durva motorja van
letiltalak msn-ről ne szójjá be
vasárnap valami?
ő rezső
tudom ki vagy te basztattad anno nagyit is
szeretettel várlak
Jó köcsög vagy ubul! Olyan vagy mint a bátyád ezek szerint. De nem kívánom, h úgy járj mint én.. kösz kösz
Vagy elfogyott a pénze és nem tud tankolni...Kíváncsi leszek mikor lesz vége ennek a szájharcnak Egyre több 2t-s jön ide.Hívják a haverokat, hogy szóljunk be az R125 topic-ba Reméljük hamar lekoccolnak vagy csak szimplán tudunk velük kommunikálni
Szerintem tolja a Mito-ját hazafele...
mintha elisjönne

bírom az ilyeneket mikor a címedet is elkéri
na mivan rezső késik a buszod?
Eszem ágába sincs veszekedni! ... Béke
nyugi nem fogunk összeveszni, tanulok és nincs időm mások agyát húzni :) Béke
Képzeld piszikét tudok szerelni , de azért egy 2T akkor se vállalnék be, volt robogóm 2T-be és hmmm nem nagyon jött be nekem! Mint már mondtam ma párszor , Te azt én ezt ..

Én részemről ennyi ..
"és úgy tudom a 2T-nél azért nem árt ha tud az ember bütykölni "

semmilyen belsőégésű motorral hajtott járműnél nem árt ha az ember tud egy picit szerelni. Attól nem leszel rosszabb ember, mert tudsz szerelgetni, maximum a műszaki hozzáértésedet szélesíted vele. :)
És mi az hogy a lányok ne szerelgessenek? Még hogy női egyenjogúság
Én kicsit se szeretnék szerelni, és úgy tudom a 2T-nél azért nem árt ha tud az ember bütykölni ... Én csak tankolok és megyek, jah persze a kötelező szervizek 6000ként .
kecskemét:D
képekből is látszik h annyira nem,de hát a lényeg h élvezte
geciii nem sűrün nézek átt ide de ez amiket irtok minden pénzt megér Bence látom voltál kakucson, a kawasakissal egy suliba járunk csak ő felettem jár 2 évvel ezt csak úgy mondtam amúgy jól keni pályán
Szia ,te kis sztereotipizáló..
Nekem 2t-m van, mégsem szerelgetem állandóan :) Sőt, a kötelező szervizeket megcsinálom, és annyi :)