Te meg majd ha annyit egykerekezel mint ő bármivel majd akkor pofázzál.. Nem akkor mikor olyan gyök vagy hogy azt se veszed észre h kifogy az olaj.. XD Nekem is 4t-m van mégse fogyott ki az olaj:D
Azt nem értem meg h itt pár ember akinek új RS-e van 1,3-1,4misi
annak nincs pofája eltudja viselni h neki 2T nekünk 4T... velük béke van utána jönnek a 1misis R125ök... ők is békében vannak....
Utána jönnek a 10-15 éves 200 ezres motorjaikkal a "arcos harcosok" és teszi a fejét h milyen menő? de mire?
Én nem nézem le őket mert 200ezer volt a motorjuk nem 1 millió... őszintén? ki nem szarja le mennyi volt?
de akkor ne arcozzon arra h milyen kemény meg milyen durva motorja van
Vagy elfogyott a pénze és nem tud tankolni...Kíváncsi leszek mikor lesz vége ennek a szájharcnak Egyre több 2t-s jön ide.Hívják a haverokat, hogy szóljunk be az R125 topic-ba Reméljük hamar lekoccolnak vagy csak szimplán tudunk velük kommunikálni
Képzeld piszikét tudok szerelni , de azért egy 2T akkor se vállalnék be, volt robogóm 2T-be és hmmm nem nagyon jött be nekem! Mint már mondtam ma párszor , Te azt én ezt ..
"és úgy tudom a 2T-nél azért nem árt ha tud az ember bütykölni "
semmilyen belsőégésű motorral hajtott járműnél nem árt ha az ember tud egy picit szerelni. Attól nem leszel rosszabb ember, mert tudsz szerelgetni, maximum a műszaki hozzáértésedet szélesíted vele. :)
És mi az hogy a lányok ne szerelgessenek? Még hogy női egyenjogúság
Én kicsit se szeretnék szerelni, és úgy tudom a 2T-nél azért nem árt ha tud az ember bütykölni ... Én csak tankolok és megyek, jah persze a kötelező szervizek 6000ként .
geciii nem sűrün nézek átt ide de ez amiket irtok minden pénzt megér Bence látom voltál kakucson, a kawasakissal egy suliba járunk csak ő felettem jár 2 évvel ezt csak úgy mondtam amúgy jól keni pályán
Ez gáááz
Azt nem értem meg h itt pár ember akinek új RS-e van 1,3-1,4misi
annak nincs pofája eltudja viselni h neki 2T nekünk 4T... velük béke van utána jönnek a 1misis R125ök... ők is békében vannak....
Utána jönnek a 10-15 éves 200 ezres motorjaikkal a "arcos harcosok" és teszi a fejét h milyen menő? de mire?
Én nem nézem le őket mert 200ezer volt a motorjuk nem 1 millió... őszintén? ki nem szarja le mennyi volt?
de akkor ne arcozzon arra h milyen kemény meg milyen durva motorja van
vasárnap valami?
tudom ki vagy te basztattad anno nagyit is
szeretettel várlak
bírom az ilyeneket mikor a címedet is elkéri
Én részemről ennyi ..
semmilyen belsőégésű motorral hajtott járműnél nem árt ha az ember tud egy picit szerelni. Attól nem leszel rosszabb ember, mert tudsz szerelgetni, maximum a műszaki hozzáértésedet szélesíted vele. :)
És mi az hogy a lányok ne szerelgessenek? Még hogy női egyenjogúság
képekből is látszik h annyira nem,de hát a lényeg h élvezte
Nekem 2t-m van, mégsem szerelgetem állandóan :) Sőt, a kötelező szervizeket megcsinálom, és annyi :)