Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyrugó
te is a kisegitore gondoltal?
Látom egyre több az értelmes
ez nem a viccek topic szal húzzatok oda

Te Jani meg nyaljál traktort

Lánynak beszólni? akinek R125-e van? ez bűncselekmény

elásnám magam a helyedben.....
az se mindegy hol van...
janikával meg ne foglalkozz,nem szint
Én kérek elnézést szánalmas vagy
szerintem te ott hibáztál hogy nem hallgattál rám,mióta fent vagyok azóta minden 10.hszem az hogy előre 2bár vagy annál több ennél a motornál öngyilkosság...
Nagyon kemények ezek a segédmotoros legények! Boltbajárni még elmegy másra nem nagyon...
Robogóval baszod én nem tudok menni. betépem a kuplungkart, azt megáll... há ilyet...
Hűűű. Mi a ferde fasz van itt? Jááááj ez nágyon kígyó. Jobb mint a fogatlan Maunika-só....
Tanulói jogviszonyom van! Egy hónap múlva vizsgázok úgyhogy ennyi....
Majd ha te is átéltél ilyet akkor esetleg beszólhatsz menjél inkább melegedni szépen a nem létező barátaiddal.. full szánalom vagy te munkanélküli
csodalkozol h a nem letezo haverjaid is utalnak?nincs min csodalkozni hulyegyerek...
Fos! És a tiéd hogy szuperál?
Pedig úgy hallottam, hogy mostanában nem nagyon szuperál a fosod úgyhogy ne ugassál itt inkább bújj el
Lányokat oltogatsz? Legyél büszke magadra! Jézuss...
én meg veszek mindjá két r1et apuci pénzén és ráírom hogy bekaphatod.Na akkor jobb lesz neked?
ameliky kutya ugat az nem harap;):D
Nekem van mivel motoroznom nem kell blokkotújítani. Mek is motorozni. A nemlétező haverjaimmal akik utálnak
Mire vered magad? a dna-dra amit apuci megvett?
neked sincs barátnőd te gyökér
rá minden illik csak az nem h nagyképű látszik ismered
én meg az ilyeneket utálom mint ti feljöttök csak úgy beszólogatni kábelen keresztül
Robogjál hazafele kispályás vagy te ide!
Nem tom kinek nincs egy bnője se:D:D:D:D Kátyú elhalgass
Ezt a szemébe is megmondtad már? Jaaa, hogy te olyat nem tudsz.. puhatestű,gerinctelen pfffffffff
Inkább dolgozzál
Téged meg szolnokon utál mindenki. Vedd már észre magad.. ! Minek vagy itt ?