Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jóóóó. 120as utazó. XD Tehát padlón utazol, az én tzr-emnek nincs 120as utazója. Akkor ne is csodálkozz hogy széthullik az a lom....
Amúgy UJJ motort még nem láttam! Bár pár sebességi rekordra törő gépnek olyan az alakja mint egy UJJnak!
Hát én egy pillanatra sem hibáztatom a motort, 16500km-er van benne 10 hónapos, egykerekezések, gumifüstölések, és 120-as utazón használva ami 9500-as fordulat környéke, szerintem egész jól bírta! De ha meglesz az új motyó akkor visszaveszek...
Támogatom
DE most komolyan h lehet az h 1 ujj motor eszi az olajat mert még ha 1 halál lepályázott öreg lomrol lenne szó de ezek a motorok alig 1-2 évesek?
Majd én neked!
Ha garanciába megcsinálják akkor nem gáz, legalább van egy 0km-es blok benne! Neked mennyi időbe telt a dolog?
Hallod gyufát neki!
Nekem is ez volt.Eltűnt az olaj.Nekem megette úgy ahogy volt.Szerintem blokkcsere (maga az blokk marad csak a benne levő cuccokat cserélik).Legalábbis nekem ez volt.Ja és újrajáratás. Sok türelmet kívánok!
Ma bent kellett hagynom szervízbe a mocit! Kicsit nagyobb a baj mint gondoltuk... Eltűnt belőle 8 deci olaj... Csörög zörög.... A garancia él szóval nincs probléma, sajnálattal, de büszkén jelentem leamortizáltam a gépet!

Csak Bence
yamahayzf-r125@hotmail.com felveszel?nem jó az iwiwem nem akarja megnyitni a tűzróka
Igen, de nem itt... iwiw-en van msn címem, vegyél fel és elmondom.
szerdától akkor megy a motorozás:D
Gratula! Sok balesetmentes km-t!
Juhhhiiiii ma vizsgáztam le városibol
elmondod mi volt a géppel?meg veled?
Cöcö
Tehát akkor baj van.. !?..
Ma már suliban is voltam, jóó ?!

KisKöcsögAkiMindigRosszraGondol :D
te csak feküdj vissza az ágyba kisköcsög:D
Koxi-Maxi :D bENCÉVEL 1ütt