Srobi te tudod miről beszélsz? Most olvastam el az 1ik hozzászólást! 250.000 ez nem a motorom ára max az r125 kezdőrészlete! Azért a 20év is túlzás egy csöppet oszd el 2vel. Az ár meg nem volt rossz ahoz képest h mikor megvettem 7éves volt a motor és nem paraszt tulajtól! Lehet jó használt motort is venni ha nem paraszt a tulaj! Nem úgy mint itt 1-2 ember ....
Ez egy pirospontot megér! Majd hajtsd be a tanárodnál!
Szerintem fejezzük be ezt az egészet, örüljünk annak, hogy van aki megteheti, hogy ilyen motort vesz! Bár mindenkinek tellene rá!
Részemről ennyi... Nem kellett volna így felfújni a dolgot, de jókat kacagtam!
Kedves Tamás.
Az enyém rendesen be lett járatva. Járatás után sem húzattam 9000 fölé csak néha. Semmi bajom sincs a motorommal. Az meg, hogy mi történt vele nem rád tartozik én úgy gondolom. Ádám is dolgozott/dolgozik a motorjáért épp úgy mint én. Nem ismersz szerintem innen senkit személyesen tehát semmi jogod nincs ítélkezni. Mindenkinek szíve joga, hogy milyen motort vesz. Te a TZR mellett döntöttél én meg az R125 mellett. Nem értem ezt az egészet ami sokszor itt megy. Miért baj az neked, h nem mindenki úgy gondolkozik mint te, miért fáj az neked, hogy aki megteheti az megteszi és megvesz egy új motort. Én is tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy 125ccm, 4T és 1milla de ezt választottam. Mindenki olyan motort vesz amilyenre van pénze és amilyet szeretne. Jó lenne ha kicsit gondolkoznál.. :S
A lámpa egyszer sem gyulladt ki, hőfokmérő meg nincs... Szóval nehéz, vezérműlánc volt a gyanakvás, vagy szelep. Harmatiék is arra gondoltak, olaj egy hete még megvolt!
nem,nekem nem az ero szamit a motorba,mar bocs xDxD nem 125os gepekben kell az erot keresni,125os = tanulomotor... az RGV is manapsag elegge kihalt peldany lett,nemde? ha majd erosebb gepet akarok akkor veszek egy korszeru 600ast...ennyi..
MI lenne ha mennél a tzr 125ös fórumba és nem itt játszanád a fejed arra h 21 évesen 125öst hajtasz? ezzel nem lenne gond.. csak akkor ne fikázd azokat akik 17-18 évesen 125öst kapnak/vesznek
A motorosok összetartanak.. hallottad már? szólj ha te is motorosnak számítasz és nem csak fikázni tudsz...
2X utánna lett töltve az olaj és mondtam a citynek, hogy nézzék már meg mert vmi nem jó... Aztmondták semmi baja... Most végre sikerült elvinnem a Harmatihoz és kiderült a dolog... Nem mondta senki, hogy észrevétlenül tűnt el az olaj...
Szerintem fejezzük be ezt az egészet, örüljünk annak, hogy van aki megteheti, hogy ilyen motort vesz! Bár mindenkinek tellene rá!
Részemről ennyi... Nem kellett volna így felfújni a dolgot, de jókat kacagtam!
Az enyém rendesen be lett járatva. Járatás után sem húzattam 9000 fölé csak néha. Semmi bajom sincs a motorommal. Az meg, hogy mi történt vele nem rád tartozik én úgy gondolom. Ádám is dolgozott/dolgozik a motorjáért épp úgy mint én. Nem ismersz szerintem innen senkit személyesen tehát semmi jogod nincs ítélkezni. Mindenkinek szíve joga, hogy milyen motort vesz. Te a TZR mellett döntöttél én meg az R125 mellett. Nem értem ezt az egészet ami sokszor itt megy. Miért baj az neked, h nem mindenki úgy gondolkozik mint te, miért fáj az neked, hogy aki megteheti az megteszi és megvesz egy új motort. Én is tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy 125ccm, 4T és 1milla de ezt választottam. Mindenki olyan motort vesz amilyenre van pénze és amilyet szeretne. Jó lenne ha kicsit gondolkoznál.. :S
A csipegeti az olajat, meg a szárazon jár, azért az nem ugyan az.
MI lenne ha mennél a tzr 125ös fórumba és nem itt játszanád a fejed arra h 21 évesen 125öst hajtasz? ezzel nem lenne gond.. csak akkor ne fikázd azokat akik 17-18 évesen 125öst kapnak/vesznek
A motorosok összetartanak.. hallottad már? szólj ha te is motorosnak számítasz és nem csak fikázni tudsz...
Zajos lesz és melegszik.